03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
akurat Ralf ma 100% racji
W Gdańsku widziałem już prawie 2 tyg. temu.
M.
M.
Wiem, że na to może już jest za późno, ale jak ktoś będzie miał 2 bilety na GC w Gdańsku to byłbym szaleńczo zainteresowany kupnem.
Jezzzu, kup na płytę - scena jest tak wielka, że będziesz dość blisko...
Jakby ktoś miał wolne GC w Gdańsku to mi by się jeden extra bilet też przydał 
To jakby ktoś miał 2 lub 3 GC do opylenia to proszę o kontakt na PW. (Obojętnie, na który koncert)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Od razu uprzedzę że jak już taki temat gdzieś jest poruszony to bez nerwów, nie czytałam i nie wiem co sięna forum dzieje 
Czy jest jakaś grupa wyjazdowa z okolic Katowic do Łodzi pod którą mogłabym się podczepić ewentualnie?
Albo np ktoś chętny żeby wbić do mnie do samochodu na taką wycieczkę (max 3-4 osoby)
?
Czy jest jakaś grupa wyjazdowa z okolic Katowic do Łodzi pod którą mogłabym się podczepić ewentualnie?
Albo np ktoś chętny żeby wbić do mnie do samochodu na taką wycieczkę (max 3-4 osoby)
viewtopic.php?t=10956iEvE pisze:Od razu uprzedzę że jak już taki temat gdzieś jest poruszony to bez nerwów, nie czytałam i nie wiem co sięna forum dzieje
Albo np ktoś chętny żeby wbić do mnie do samochodu na taką wycieczkę (max 3-4 osoby)?
viewtopic.php?t=10773
-
Nomadosław
- -#Trooper

Ciekawe na ile Iron Maiden to zespół, który w Polsce ma stałą grupę fanów a na ile będzie to kolejny dopływ młodych ludzi, którymi tak się zespół szczyci w wywiadach ( że oni się starzeją a publika jest coraz młodsza, bodajże Janick się tym zachwycał).
Ostatni raz w Polsce byłem na koncercie 5 lat temu więc jestem ciekaw jak to będzie.
Ostatni raz w Polsce byłem na koncercie 5 lat temu więc jestem ciekaw jak to będzie.
Pól - na pół będzie....
-
Nomadosław
- -#Trooper

obyś się nie mylił ale ja jestem bardziej pesymistyczny niestety
A jakie to ma znaczenie?
Wpadnie trochę gimbmetalowców, którzy bedą chcieli usłyszeć "feara" i tyle.Nomadosław pisze:który w Polsce ma stałą grupę fanów a na ile będzie to kolejny dopływ młodych ludzi, którymi tak się zespół szczyci w wywiadach
ŻadneA jakie to ma znaczenie?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Na szczęście koncert jest podczas Heineken Open'er, więc myślę że większość dzieciaków pójdzie tam (zwłaszcza myśląc o koncercie w Gdańsku) 
-
Nomadosław
- -#Trooper

no nie wiem ja w odróżnieniu do Ciebie nigdy do gimnazjum nie chodziłem a jestem fanem Iron MaidenEmilio pisze:Wpadnie trochę gimbmetalowców, którzy bedą chcieli usłyszeć "feara" i tyle.Nomadosław pisze:który w Polsce ma stałą grupę fanów a na ile będzie to kolejny dopływ młodych ludzi, którymi tak się zespół szczyci w wywiadach
ŻadneA jakie to ma znaczenie?
Chcesz za to medal?no nie wiem ja w odróżnieniu do Ciebie nigdy do gimnazjum nie chodziłem a jestem fanem Iron Maiden
Kto wpadnie ten wpadnie, frekwencja gimbazy będzie na bank wysoka bo heavy metal jest bardzo popularny wśród młodzików w wieku 13 - 16 lat.
-
Nomadosław
- -#Trooper

-
Deleted User 2868
Na koncerty w Turcji, Chorwacji i Rumunii doszedł Anthrax jako support. W kilku innych jeszcze Ghost. Fajnie by było coś z tego zobaczyć przed Maiden u nas, ale znając życie u nas na pewno ich nie będzie :p
Raczej nie LN nie zainwestuje bo i tu i tu kończą się bilety. W Łodzi i Gdańsku zostało ich po kilka setek. Ja bym bardzo chętnie zobaczył Anthrax lub (i) Ghost! Prawdopodobnie obie kapele będą w Pradze...
-
Deleted User 2868
No jak Anthrax będzie w Pradze to będę miał dodatkowy impuls, aby się zdecydować na wyjazd, bo się waham na razie.