Black Sabbath
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Black Sabbath
A ktoś wie czemu przy garach nie zasiadł Tommy Clufetos?
Bo za słaby jest. Ot co. Brad jest zajebisty i uważam, że to dużo lepszy wybór. Będzie dobrze.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Będzie z nimi koncertował?cellman pisze:Brad jest zajebisty i uważam, że to dużo lepszy wybór.
"Na razie nie wiadomo, czy Brad Wilk wystąpi w koncertowym składzie formacji." - Magazyn Gitarzysta
Heh, ostatnio wydana płyta BS do której nagrania użyto tak małego zestawu bębnów jak zapowiada na 13 użyto chyba do nagrywania debiutu
A Tommy Clufetos fakt, na koncerty idealny do robienia show, ale same zdolności już takiego wrażenia nie robią.
A Tommy Clufetos fakt, na koncerty idealny do robienia show, ale same zdolności już takiego wrażenia nie robią.
Hm, w takim razie koncerty w Europie halowe na zimę, czy raczej poczekają na lato, by zagrać na festach...
Czuję, że będzie dobrze!
ja za to czuje że będzie wielka kicha
Oby tylko nie było takiej zmuły jak na ostatniej płycie H&H z Dio.
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

To już wiem, gdzie się podziewa św. Mikołaj, jak nie ma Świąt.Pablo1919 pisze:Ze studia
https://www.youtube.com/watch?v=p6h6bUVZbDo
też na to nastawiam, niestety...voivod' pisze:ja za to czuje że będzie wielka kicha
Kocham BS ale... coś mam złe przeczucia. Strasznie to naciągane jest(...) Obawiam się niestety sromoty 
Jeśli ktoś z Was będzie zamawiał, proszę o PW - chciałbym się załapać razem z kimś.
A jeżeli nie, to... w lato jadę do Anglii, to może tam samemu zakupię
A tak co do oczekiwań, to ja wielbię wszystko co podpisano "Black Sabbath" albo chociaż nazwiskiem któregokolwiek z członków. Z czasem przekonałem się nawet do materiału ocenianego najbardziej krytycznie. Dlatego już od dawna ślinię się po każdej wzmiance na temat tej płytki. Nie mogę się doczekać.
Fuck. Ja już zamówiłem wydanie deluxe...MrCrowley pisze:Jeśli ktoś z Was będzie zamawiał, proszę o PW - chciałbym się załapać razem z kimś.
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Ja zamawiam tą wersję najbardziej deluxe - jeśli chętny ktoś(Mr Crowley?) to oczywiście proszę pisać :-)
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley