27/03/2013 - Testament - Kraków [ NOWA DATA ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: 27/03/2013 - Testament - Kraków [ NOWA DATA ]
O Disciples to już dobry news, jeszcze niech Preachera dorzucą
-
Deleted User 2868
Podobno o 16:00 w dniu koncertu w krakowskim M1, a konkretnie w Media Markcie ma się odbyć spotkanie z zespołem. Postaram się tam też pojawić. 
@Kronos
jakieś szczegóły, adres?
jakieś szczegóły, adres?
-
Iron_Black
- -#Wrathchild

cześć,
http://allegro.pl/testament-2-x-bilety- ... 70099.html
niestety wyjazd służbowy mi wypadł...
80 zł za dwa bilety... wysylka badz odbior w gdansku
http://allegro.pl/testament-2-x-bilety- ... 70099.html
niestety wyjazd służbowy mi wypadł...
80 zł za dwa bilety... wysylka badz odbior w gdansku
wg info z FB - spotksanie z zespołem odwołane... 
Night Mistress Fan Club Łódź
Niestety ... szkoda , ale jest KONCERT !!!
-
Deleted User 2868
Ze strony Knock Out:
Tak wygląda czasówka na jutrzejszy koncert:
19.00 – drzwi
20.00 – 20.30 – Bleed From Within
20.50 – 21.35 – Dew-Scented
22.00 – … - Testament
Tak wygląda czasówka na jutrzejszy koncert:
19.00 – drzwi
20.00 – 20.30 – Bleed From Within
20.50 – 21.35 – Dew-Scented
22.00 – … - Testament
http://www.setlist.fm/setlist/testament ... 89bdb.html
wczoraj w Czechach, zagrali... 13 kawałków. Mam tylko nadzieję, że nam nie zrobią takiej "niespodzianki".
wczoraj w Czechach, zagrali... 13 kawałków. Mam tylko nadzieję, że nam nie zrobią takiej "niespodzianki".
Bali się, żeby ich nikt nie aresztował 
-
Deleted User 2868
Dobrze było, pierwszy raz widziałem Testament i nie zawiodłem się. Nagłośnienie, choć nie mam porównania, było całkiem w porządku. Poza tym dobra frekwencja była.
Także polecam wybrać się do Warszawy w czerwcu, kawał dobrego napier*******. 
Rewelacyjny koncert
Testament miażdży na żywo i jeńców nie bierze
kto nie widział - niech żałuje
frekwencja naprawdę świetna, Studio ładnie wypełnione 
Było zajebiscie , rewelacja , dali czadu!!! Trzeba kupic bilet na Warszawe
ps. HEATHEN ma grac w stolicy (znowu PKP
) 11 czerwiec! Jest info w teraz rock.
ps. HEATHEN ma grac w stolicy (znowu PKP
uff, powrót z przygodami (z Krakowa do Łodzi... przez Warszawę), ale można w końcu odsapnąć... a jest po czym. TestAmenT koncertowo, to światowy top. Zabawa z publiką, wspólne ruganie technicznych
i masa fruwających gadżetów. Przez tyle lat nie doceniałem Ericka, a to on wczoraj był najjaśniejszą gwiazdą. Na koniec ukłon dla Rainbow Rising... także Eric- all you motherfucker respect!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miazga, po prostu miazga !!!!
Ale po kolei.
Jak pisali moi poprzednicy - ludzi rzeczywiście dużo, chyba bym powiedział że nawet więcej jak dzień wcześniej na Helloween / Gamma Ray. Niby inny target a jednak niektóre twarze widziałem jednego i drugiego dnia
Na Testamencie chociażby pojawili się Rasta oraz Vogg (który notabene strasznie ziewał)
Jak dzień wcześniej (Helloween) mi się wydawało że jakoś chicho jest tak jak Testament zaczął od Rise Up to myślałem że mnie z butów wyrwie
To się nazywa pierdol***** ! Studio ma podobno w drugiej połowie roku przejść gruntowny remont, chłopaki z Testamentu musieli się o tym dowiedzieć bo grali tak jakby roznieść chcieli całą salę! Gdzie bym nie stanął to telepało całą salą
W secie 16 numerów, łącznie 90 minut bez jakichkolwiek przestojów, numer za numerem, zero dłużyzn. Śmiesznie się tylko zrobiło przed Riding the Snake jak się okazało że Eric Peterson ma inną setlistę niż reszta. Trochę się chłopaki przez to pogubili ale jak się Chuck Billy zorientował co jest grane to zarządził opierdol dla technicznego. Taki wspólny z publicznością
Widać ze muzykom też się podobało : Chuck bez przerw "grał" na swoim statywie (taki fajny, trochę "odpustowy" teraz ma - święcący
), Alex Skolnick czesze takie sola że aż iskry lecą, Erik to się uwija za dwóch, a Greg Christian niczym Harris wyśpiewuje pod nosem wszystkie teksty.
Miód, po prostu miód
Zajebisty show 
Ale po kolei.
Jak pisali moi poprzednicy - ludzi rzeczywiście dużo, chyba bym powiedział że nawet więcej jak dzień wcześniej na Helloween / Gamma Ray. Niby inny target a jednak niektóre twarze widziałem jednego i drugiego dnia
Jak dzień wcześniej (Helloween) mi się wydawało że jakoś chicho jest tak jak Testament zaczął od Rise Up to myślałem że mnie z butów wyrwie
W secie 16 numerów, łącznie 90 minut bez jakichkolwiek przestojów, numer za numerem, zero dłużyzn. Śmiesznie się tylko zrobiło przed Riding the Snake jak się okazało że Eric Peterson ma inną setlistę niż reszta. Trochę się chłopaki przez to pogubili ale jak się Chuck Billy zorientował co jest grane to zarządził opierdol dla technicznego. Taki wspólny z publicznością
Widać ze muzykom też się podobało : Chuck bez przerw "grał" na swoim statywie (taki fajny, trochę "odpustowy" teraz ma - święcący
Miód, po prostu miód
przepraszam za ppp ale to 100% info? Jak tak to zamawiam już transport i do zobaczyska w Progresji.
http://knockoutprod.net/site/news/metal ... arty-newsy
http://knockoutprod.net/site/news/metal ... arty-newsy
-
Deleted User 2868
A ten link to nie jest wystarczające potwierdzenie?
Zresztą Chuck sam ze sceny na koniec o tym mówił. A no i po klubie od początku walały się tony ulotek z tym plakatem.
Dźwięk był o niebo lepszy niż dzień wcześniej
Jak zaczęli grać Rise Up to całe Studio się zatrzęsło