22/06/2013 - Paul McCartney - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 22/06/2013 - Paul McCartney - Warszawa
Czy te bilety na płycie będą też na miejsca siedzące - tyle sektorów?!
Ok. Przecież ja nie niweczę dokonań pana McCartneya. I jak najbardziej go szanuję. Mogę również szanować go z domu, nie muszę iść na jego koncert. I nikogo nie mam zamiaru zarzynać z tego powodu.
Chodziło mi tylko o to, że większość z Was dostaje jakiejś "trzęsawki" jak pojawi się wielkie nazwisko. I co z tego? I nie wmawiajcie sobie, że to wypada, bo nic nie wypada - co najwyżej można coś chcieć.
W waszych oczach jako rycerz heavy metalu też nie jestem na wszystkich koncertach TRUE METALOWYCH. Dajcie mi Wasz przepis na pieniądze, to chętnie będę na wszystko jeździć, bo widzę po Waszych podpisach czasem, że chyba wygraliście w toto-lotka, albo zarabiacie 10.000 miesięcznie.
Życzę miłej zabawy na koncercie:)
Chodziło mi tylko o to, że większość z Was dostaje jakiejś "trzęsawki" jak pojawi się wielkie nazwisko. I co z tego? I nie wmawiajcie sobie, że to wypada, bo nic nie wypada - co najwyżej można coś chcieć.
W waszych oczach jako rycerz heavy metalu też nie jestem na wszystkich koncertach TRUE METALOWYCH. Dajcie mi Wasz przepis na pieniądze, to chętnie będę na wszystko jeździć, bo widzę po Waszych podpisach czasem, że chyba wygraliście w toto-lotka, albo zarabiacie 10.000 miesięcznie.
Życzę miłej zabawy na koncercie:)
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Do promocji zostało wybrane straszne zdjęcie, Paul wygląda jak niedorozwój na chwilę przed porwaniem przez kosmitów. 
-
Deleted User 4876
pier$%#%ne Live Nation.. u nas siedzące na płycie za 1100 zł, a w Wiedniu golden circle za 105 Euro.. wybór jest chyba oczywisty
-
Nomadosław
- -#Trooper

i bardzo dobrze, haha, Wrocław niech robi małe koncerty w Hali Ludowej a nie porywa się z motyką na słońce, to "gonienie" Wawy i Krakowa w wykonaniu tego miasta jest okropne, 10 lat temu tu była cisza, spokój, swojski klimat a z roku na rok Wrocław robi się takim "miastem z aspiracjami" co niszczy klimat tego miastaKuki91 pisze:Zasada "co ma być we Wrocławiu, będzie w Warszawie" działa nadal
-
Deleted User 4876
No Kraków to raczej też nic z tych największych nazw nie miał ( klubowo owszem mocno stoi) - zadnej hali czy stadionu z prawdziwego zdarzenia to tam przecież ni ma 
Nie gadaj, że 1.100 zł za siedzące miejsca na płycie. Ale zaraz przy scenie? Masakra... i to nie są Vipy jakieś czasem? Nieźle, nieźlethorgal_30 pisze:pier$%#%ne Live Nation.. u nas siedzące na płycie za 1100 zł, a w Wiedniu golden circle za 105 Euro.. wybór jest chyba oczywisty
-
Deleted User 4876
żadne Vipy - vipy od 1100 do 1700 masakra. za 1100 zł to ja zrobie wieden z transportem i noclegiem , moze jeszcze na koszulke starczy
Właśnie miałem pisać - w przeliczeniu płyta zwykła we Wiedniu nie kosztuje nawet 300 złoty. Miejsca stojące, tylko 2 kategorie cenowe (60 ojro płyta i 105 stani u podia) - koncert w Warszawie, jego ceny i 40 rodzajów biletów można w tej sytuacji traktować tylko w kategoriach dowcipu.
haha... to fajnie, ale i tak będzie komplet 
Dlaczego nie Wrocław 
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

SPISEK WARSZAWIAKÓW!!!Pablo1919 pisze:Dlaczego nie Wrocław
...bo broń Boże nie nieudolność tutejszych organizatorów
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Ponad połowa płyty jest już wyprzedana. I z 50% trybun też. Dane z Eventimu. Za kilka dni będzie po biletach:-)
Dziś patrzyłem i faktycznie po biletach będzie za góra miesiąc.
Nie byłem na Narodowym, więc pytam. Czy McCartneya da radę zobaczyć na tych biletach za 242 zł czy nie bardzo? Więcej niestety nie zapłacę.
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
Hej, kieruję pytanie do osób ogarniających sektory na Narodowym. Mam do wyboru V02 i 2 rząd, lub V04 i 13 rząd. Mimo, że V04 jest bliżej sceny to wydaje mi się, że z V02 będzie lepszy widok. Nie jestem tego pewien i dlatego wstrzymuję się z zakupem biletów. Ktoś może wie jak to dokładnie wygląda?
Mam bilet.thorgal_30 pisze:Atakuje ktoś Wiedeń ??
-
Deleted User 4876
PolskimBusem czy inaczej jedziesz ?? :-)
Jeszcze się nie zdecydowałem, ale nie widzę innego rozwiązania raczej.