Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
Hell Yeah!! Nie mogę się doczekać!
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Będzie co oglądać na Blu-ray - w kwietniu Iced Earth, w maju Judas Priest - oba łykam jak tylko będą w sklepach! Mam tylko nadzieję, że jakość nie rozczaruje...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Trochę się tego obawiam...Mr.Hankey pisze:Będzie co oglądać na Blu-ray - w kwietniu Iced Earth, w maju Judas Priest - oba łykam jak tylko będą w sklepach! Mam tylko nadzieję, że jakość nie rozczaruje...
Ja też po roku oczekiwania liczyłem na jakieś bonusy. W końcu zapewne ostatnie DVD, ostatniej, historycznej światowej trasy. Myślałem że dorzucą kilka kawałków z High Voltage. No ale może zostawiają sobie to na jakieś inne DVD które wydadzą za kilka lat. Zawsze dodatkowy materiał w zapasie.
Tak czy siak szykują się przeszło dwie godziny z Bogami Metalu!
Tak czy siak szykują się przeszło dwie godziny z Bogami Metalu!
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ja pitolę, dopiero się na to natknąłem, chyba nikt tu nie wrzucał - dżinias!
www.youtube.com/watch?v=j2L8QzWG8Ro
-
Nomadosław
- -#Trooper

naprawdę podoba Ci się takie okropieństwo?Zakkahletz pisze:Ja pitolę, dopiero się na to natknąłem, chyba nikt tu nie wrzucał - dżinias!
a co do nowego DVD to niech lepiej w końcu wydadzą album studyjny
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jasne, że tak, inaczej bym tu tego nie wrzucał z takim komentarzem.Nomadosław pisze:naprawdę podoba Ci się takie okropieństwo?
nagrywanie takich coverów powinno być zabronione
https://www.youtube.com/watch?v=lPpw_xkVhMQ
Masakra. Coś czuję że to DVD da mi porządnego kopa w ryj
bezsprzecznie to będzie DVD roku.
Masakra. Coś czuję że to DVD da mi porządnego kopa w ryj
bomba 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Dobre, ogląda się lepiej niż te dwa koncerty w Katowicach ;0
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Uczciwie odegrany i odśpiewany (jak na aktualne możliwości Roba) kawałek, ale szału ni ma.Pablo1919 pisze:https://www.youtube.com/watch?v=lPpw_xkVhMQ![]()
![]()
Masakra. Coś czuję że to DVD da mi porządnego kopa w ryjbezsprzecznie to będzie DVD roku.
Z Ripperem to lepsze było tylko Grinder z Live Meltdown. Halford rządzi!
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Z całym szacunkiem dla Halforda i jego niepodważalnego wkładu w historię metalu itp., ale trzeba być zwyczajnie głuchym żeby nie słyszeć, że Owens po prostu deklasował Halforda pod względem wokalu 
Live Meltdown jest kapitalne, ma mocarne brzmienie, Owens niszczy system. Live in London już jest raczej przeciętne. Dla mnie zawsze Owens był tylko śpiewakiem który tylko jeździł na maksa po skali, po co zaśpiewać coś płynnie i z wyczuciem jak mogę walnąć scream!? To mi się w nim nie podobało, czasami przesadzał i zbytnio się popisywał. Halford ma ten niepowtarzalny feeling i barwę głosu której brakowało Owensowi. Zawsze piosenki nagrane z Halfordem i śpiewane przez niego będą brzmieć jak 100% Judas Priest, a z Ripperem tylko jak porządnej klasy cover band.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

No i tu też się nie zgodzęPablo1919 pisze:Live Meltdown jest kapitalne, ma mocarne brzmienie, Owens niszczy system. Live in London już jest raczej przeciętne.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Live In London przeciętne może jest, ale nie z powodu Rippera, bo to reszta gra tam jakby na pół gwizdka ( ostatni koncert przed świętami to może już myślami byli na kanapach w domach
), a Ripper nierzadko śpiewa tam lepiej niż na LM ( na którym również w większości wymiata ).