Black Sabbath - Europa 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Black Sabbath - Europa 2013
Z tego co widze, to tylko dla użytkowników LN zarejestrowanych... czyli dla wszystkich 
-
Nomadosław
- -#Trooper

mam jedną zasadę, skrajnie krytyczny stosunek do wszelkich instytucji działających w Polsce, a to co działa dobrze samo się obroniyankes pisze:Na cenę biletu na dany koncert w danym kraju wpływ ma kilkanaście czynników. Ty (Nomadosław, Złapany w Czasie i 5 innych Twoich wcieleń) za każdym razem liźniesz trochę z kazdego i na tej podstawie tworzysz zero-jedynkową teorie spiskową "Polscy organizatorzy be - Zachód super".
Do tego dochodzi jeszcze fakt, że z faktami i rzeczywistymi danymi nie masz za bardzo styku, bo wielokrotnie już w tego typu dyskusjach punktowano Ciebie za nieznajomość np cen. Tylko, że Ty się tym absolutnie nie przejmujesz, przecież twarde dane nie są takie ważnei idziesz dalej w zaparte ze swoją wizją świata.
oczywiscie organizatorzy z PL jak zwykle zaspali i nie ma polskiej daty.Wiec trzeba uderzac do Czech.Moze to jest ostatnia okazja zobaczyc BS.Chlopaki swoje lata juz mają
Mała prośba:
Ogarnałby mi ktos zaufany z forum kupno jutro biletu na GC do pragi? Jutro jestem w pracy od rana wiec nie mam szans aby o 9:00 upolowac bilet.Jakby co to na PW ustalimy szczegoly.
Mała prośba:
Ogarnałby mi ktos zaufany z forum kupno jutro biletu na GC do pragi? Jutro jestem w pracy od rana wiec nie mam szans aby o 9:00 upolowac bilet.Jakby co to na PW ustalimy szczegoly.
Czy podając daty koncertów w Australii podali wszystkie daty od razu, czy rzucali seriami?
Normalnie te bilety wysyłają do Polski? A jeśli tak, to ile kosztuje przesyłka? Bo pamiętam, że O2 Arena zawsze były jakieś wałki z kupnem biletów - jakieś maile do nich z rezerwacją, potem mi mBank kasował dodatkowe kilkadziesiąt zł za przelew zagranicę itd. Ale że tu jest przez LN, to chyba będzie cywilizacja?
W innych koncertach sprawdzałem, to ze strony Live Nation przelierowalo mnie na stronę Sazkiej :d
-
Deleted User 4876
ceny na amsterdam też bardzo przystępne 59-64 euro
Nawet w Teleexpresie powiedziano o trasie Black Sabbath. "Najbliżej Polski Sabbaci wystąpią w Pradze"
Black Sabbath (2 miejsce) i Aerosmith (3 miejsce) na ticketalarmie evetimu 
-
Deleted User 4876
no ale na ticketalarmie w Niemczech Aero wypadło daleko, zresztą potwierdzone ś a przeciez informacje ze anulowali trasę w Europie.. fajnie jakby zdanie zmienili. No a BS w PL, to by było cuś
tylko jak juz wczesniej pisaliśmy, nawet jakby doszlo do BS w PL to będzie drozej niz w CZ, DE czy NL 
yankes,
a jaki masz nr 1?
a jaki masz nr 1?
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

uoo, u mnie jest Placebo, Black Sabbath, Aerosmith. Tylko właśnie, na ile poważnie to traktować, skoro Aerosmith odwołalo swoją trasę, a Pearl Jam wisi tam już ładny kawalek czasu i nic. Boję się że to będzie kolejna wielka okazja którą Evil Nation przegapi...
Z kasą teraz słabo stoję, więc na Pragę nie kupuję na razie, poczekam z tym, może kupię później, może będzie w Polsce... itd. Swoją drogą to niby ten sam zespół co miał grać w zeszłym roku, ale jakoś już takiego entuzjazmu nie odczuwam na myśl o tym.
Z kasą teraz słabo stoję, więc na Pragę nie kupuję na razie, poczekam z tym, może kupię później, może będzie w Polsce... itd. Swoją drogą to niby ten sam zespół co miał grać w zeszłym roku, ale jakoś już takiego entuzjazmu nie odczuwam na myśl o tym.
Aerosmith odwołali letnią trasę po EU, ale właśnie mogli zostać zabookowani na jesienną/zimową trase halową
Black Sabbath - ciekawe.
Black Sabbath - ciekawe.
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Praga na Bank - trzeba być!
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok, Praha zakupiona.
Co do występu w PL to jakoś bardziej widziałbym ich na festiwalu typu Impact/Sonisphere aczkolwiek jeśli mieliby dorzucić kilka występów przed Helsinkami (bo po nie ma już szans - zwłaszcza, że nie grają dwie noce pod rząd) to bym się nie obraził. 
Ja też kupiłem Pragę, ale czy zapis Stani u Podia Row 1 Seat 23 jest czysto teoretyczny, czy też organizatorzy oszaleli i dadzą krzesła na płytę? 
Już też kupiłem pod scenę. U mnie też Row. 091, Seat 23
chyba to tylko tak teoretycznie piszą
chyba to tylko tak teoretycznie piszą
Też kupiłem. 
Z ciekawości- ile was wyniósł bilet wraz z wszystkimi opłatami?
no to widzę, że pod sceną będzie biało-czerwono... do zobaczenia w grudniu w Pradze! 
edit: jeśli ktoś szuka transportu z Łodzi, to wstępnie mam dwa miejsca w samochodzie. PW
edit: jeśli ktoś szuka transportu z Łodzi, to wstępnie mam dwa miejsca w samochodzie. PW