KOSZULKI FANKLUBOWE - ZAPISY
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI FANKLUBOWE - ZAPISY
Ja nosze swoją trzeci dzień(po domu) i na razie wszystko jest ok.Zobaczymy po praniu.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
To, że coś nie gra w koszulkach VeeKing i Depeshka to jedno, to że ktoś słucha palanta to drugie.
Wydra dla zainteresowanych na pewno udostępni faktury. Za 5zł to znaczka wielkości 5cm nie wydrukują
i nie trzeba być znawcą, żeby takie rzeczy wiedzieć.
Koszt koszulki (FOTL) plus nadruk profesjonalnej (sic!) drukarni to koszt minimum 70-80zł.
Cena była 100zł, bo kilka osób założyło na projekt i oni musileli mieć tańszą koszulkę - cała rozpiska, kto, ile i czemu w pierwszych postach.
Cała akcja koszulkowa jest w 100% jawna i wszelkie wątpliwości proszę kierować do mnie lub Wydry na PW, chętnie wytłumaczymy, pokażemy co i jak.
Słuchać debilnych trolli, którzy nic nie robią i udzielają się tylko, żeby podpuścić to głupota.
I podsumowując: zaangażowalismy się w to z Wydrą od prawie roku, z tego co wiem on dołożył parę groszy ze swojej kieszeni do wszystkiego, a tu jakieś absurdalne oskrżenia bo troll sobie dwa posty popełnił.
Przypominam akcję, z logowaniem się trolli na Dartha, oskarżanie Wydry o złodziejstwo itd. ludzie kojarzcie trochę fakty.
Piszecie, że nieciekawie to wygląda - oczywiście Wydra może złożyć rekalmację, drukarnia pewnie zwróci kasę, ale mam pytanie chodzi o tą jedną czarną kropkę którą widzę na zdjęciu
Czy ktokolwiek inny ma takie "kropki"? Powiem Wam, że takiej "wielkiej wady" to może i ja w swojej się nie dopatrzyłem
A nie wybierałem swojego egzemplarza, po prostu wziąłem pierwszą lepszą
Wydra dla zainteresowanych na pewno udostępni faktury. Za 5zł to znaczka wielkości 5cm nie wydrukują
i nie trzeba być znawcą, żeby takie rzeczy wiedzieć.
Koszt koszulki (FOTL) plus nadruk profesjonalnej (sic!) drukarni to koszt minimum 70-80zł.
Cena była 100zł, bo kilka osób założyło na projekt i oni musileli mieć tańszą koszulkę - cała rozpiska, kto, ile i czemu w pierwszych postach.
Cała akcja koszulkowa jest w 100% jawna i wszelkie wątpliwości proszę kierować do mnie lub Wydry na PW, chętnie wytłumaczymy, pokażemy co i jak.
Słuchać debilnych trolli, którzy nic nie robią i udzielają się tylko, żeby podpuścić to głupota.
I podsumowując: zaangażowalismy się w to z Wydrą od prawie roku, z tego co wiem on dołożył parę groszy ze swojej kieszeni do wszystkiego, a tu jakieś absurdalne oskrżenia bo troll sobie dwa posty popełnił.
Przypominam akcję, z logowaniem się trolli na Dartha, oskarżanie Wydry o złodziejstwo itd. ludzie kojarzcie trochę fakty.
Piszecie, że nieciekawie to wygląda - oczywiście Wydra może złożyć rekalmację, drukarnia pewnie zwróci kasę, ale mam pytanie chodzi o tą jedną czarną kropkę którą widzę na zdjęciu
Czy ktokolwiek inny ma takie "kropki"? Powiem Wam, że takiej "wielkiej wady" to może i ja w swojej się nie dopatrzyłem
A nie wybierałem swojego egzemplarza, po prostu wziąłem pierwszą lepszą
No i tak. Zrób człowieku coś z własnej inicjatywy, poświęć czas, skoordynuj etc. etc. A jak coś się stanie to rzucą są i zatłuką. Masakra. Wydra - witamy w polskim grajdołku...
Może zamiast wszyscy biadolić, oburzać się i wymyślać głupoty poczekacie spokojnie no to co ma do powiedzenia Wydra. Niech sprawdzi, skontaktuje się, dowie jakie są opcje. Plus on też ma tą samą koszulkę i zapewne już widział, że coś jest nie tak. Wyloozujcie.
Może zamiast wszyscy biadolić, oburzać się i wymyślać głupoty poczekacie spokojnie no to co ma do powiedzenia Wydra. Niech sprawdzi, skontaktuje się, dowie jakie są opcje. Plus on też ma tą samą koszulkę i zapewne już widział, że coś jest nie tak. Wyloozujcie.
+1tomtomala pisze:No i tak. Zrób człowieku coś z własnej inicjatywy, poświęć czas, skoordynuj etc. etc. A jak coś się stanie to rzucą są i zatłuką. Masakra. Wydra - witamy w polskim grajdołku...
W poniedziałek nosili go na rękach a teraz jedna kropka się pojawiła i już afera - to tylko w Polsce
-
DZIADEK LEON
- -#Trooper

+1 (i może jeszcze ci co nie kupili i nie brali udziału w akcji koszulkowej niech się zwyczajnie przymkną)
DZIADEK LEON ON TOUR;
X FACTOUR 1995
VIRTUAL XI TOUR 1998
BRAVE NEW WORLD 2000
GIVE ME THE ED TIL I"M DEAD 2003
EDDIE RIPS UP THE WORLD 2005
SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR 2008
THE FINAL FRONTIER TOUR 2011
MAIDEN ENGLAND TOUR 2013/2014
THE BOOK OF SOULS TOUR 2016
LEGACY OF THE BEAST TOUR 2018/2022
THE FUTURE PAST TOUR 2023
RUN FOR YOU LIVES TOUR 2025
X FACTOUR 1995
VIRTUAL XI TOUR 1998
BRAVE NEW WORLD 2000
GIVE ME THE ED TIL I"M DEAD 2003
EDDIE RIPS UP THE WORLD 2005
SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR 2008
THE FINAL FRONTIER TOUR 2011
MAIDEN ENGLAND TOUR 2013/2014
THE BOOK OF SOULS TOUR 2016
LEGACY OF THE BEAST TOUR 2018/2022
THE FUTURE PAST TOUR 2023
RUN FOR YOU LIVES TOUR 2025
Dwa posty Tobinka i już, a tamten ma radochę...
Tomala a jak Twój egzempalrz? Ja szukam na swoim czegokolwiek i ... nic.
Z tego co wiem Wydra już wielokrotnie korzystał z usług tej drukarnii (robił swoje wzory koszulke na użytek własny, nie na sprzedaż) i prał, nosił i było wszystko OK
Tomala a jak Twój egzempalrz? Ja szukam na swoim czegokolwiek i ... nic.
Z tego co wiem Wydra już wielokrotnie korzystał z usług tej drukarnii (robił swoje wzory koszulke na użytek własny, nie na sprzedaż) i prał, nosił i było wszystko OK
Serio to nie odebrałem jeszcze koszulki. Nie miałem fizycznie czasu. Jak odbiorę to oblookam.
SPOKOJNIE! Ja nikogo o nic nie oskarżam ani jeszcze formalnie nic nie reklamuje! Stwierdzam tylko fakt że w niektórych miejscach nadruk po dokładnym przyglądnięciu się (na pierwszy rzut oka tego absolutnie nie widać) sprawia wrażenie jak by nie przylegał do koszulki! Tworzą się gdzieniegdzie minimalne bąbelki i stąd moja obawa co będzie po praniu bo bardzo prawdopodobnym jest że zacznie to pod wpływem detergentu pękać! Nie napisałem tego po to żeby robić aferę tylko po to żeby ewentualny problem WSPÓLNIE rozwiązać! Zarówno Bartek jak i wydra w całej akcji wykazali kupę zaangażowania jak i odpowiedzialności więc ani przez chwilę nie dopuszczam do siebie wątpliwości!!!
Drugą sprawą jest ewidentny konflikt pomiędzy Bartkiem a osobnikiem EL DORADO i uważam że po pierwsze dla oczyszczenia atmosfery osoba mająca zarzuty powinna je poprzeć dowodami i faktami a Bartek może najwyższy czas wytłumaczyć nam skąd takie akcje się biorą i kim są osoby które to robią i dlaczego! Sam próbowałem coś się dowiedzieć kanałem priv i nic konstruktywnego nie przeczytałem tylko jakąś pogłoskę i że ktoś coś gdzieś na mieście mówił! A powiem szczerze że za stary jestem żeby bawić się w jakieś wojenki na forum i stawać po którejś stronie! Liczę na zdrowa atmosferę poważnych ludzi z pasją jaką jest Iron Maiden a nie na szczeniackie zachowania rodem z parlamentu!!! Większość z nas nie zna źródła tej sytuacji gdyż jesteśmy na forum stosunkowo niedawno! Niejasności i niedomówienia nie budują wzajemnej atmosfery zaufania a takie powinno przy tego typu akcjach na forach panować!
Mam nadzieję że Wydra wyjaśni całą sprawę u producenta bo absolutnie nie oskarżam go że to on coś zawalił tylko że może proces produkcji się komuś nie udał i tyle!
Najmocniej przepraszam jeżeli ktoś odebrał moje wcześniejsze wypowiedzi jako atak ale takiego zamierzenia nie było!
Drugą sprawą jest ewidentny konflikt pomiędzy Bartkiem a osobnikiem EL DORADO i uważam że po pierwsze dla oczyszczenia atmosfery osoba mająca zarzuty powinna je poprzeć dowodami i faktami a Bartek może najwyższy czas wytłumaczyć nam skąd takie akcje się biorą i kim są osoby które to robią i dlaczego! Sam próbowałem coś się dowiedzieć kanałem priv i nic konstruktywnego nie przeczytałem tylko jakąś pogłoskę i że ktoś coś gdzieś na mieście mówił! A powiem szczerze że za stary jestem żeby bawić się w jakieś wojenki na forum i stawać po którejś stronie! Liczę na zdrowa atmosferę poważnych ludzi z pasją jaką jest Iron Maiden a nie na szczeniackie zachowania rodem z parlamentu!!! Większość z nas nie zna źródła tej sytuacji gdyż jesteśmy na forum stosunkowo niedawno! Niejasności i niedomówienia nie budują wzajemnej atmosfery zaufania a takie powinno przy tego typu akcjach na forach panować!
Mam nadzieję że Wydra wyjaśni całą sprawę u producenta bo absolutnie nie oskarżam go że to on coś zawalił tylko że może proces produkcji się komuś nie udał i tyle!
Najmocniej przepraszam jeżeli ktoś odebrał moje wcześniejsze wypowiedzi jako atak ale takiego zamierzenia nie było!
Przed chwila obejrzałem 5 koszulek co mam w domu i nie dopatrzylem sie żadnych miejsc z odchodząca farba ani żadnych "kropek".
Szczerze mówiąc jak pojawiły sie posty ze odchodzi farba myślałem ze chodzi o jakieś duże płaty i trochę sie zdziwilem jak zobaczyłem te "kropki" na zdjęciach.
W tym momencie nie wiem nawet jak miałbym to reklamować. No bo jak mam to określić ze na trzech koszulkach z pięćdziesięciu pojawiły sie jakieś kropki.
Na pewno jest to jakaś wada ze na powierzchni 175000 mm2 są milimetrowe kropki, wiec osoby ogladajace koszulki pod mikroskopem, ktore nie sa zadowolone z koszulki i chca reklamować proszę o priv i zorganizuje zwrot pieniędzy.
Jeszcze jedna uwaga odnośnie ceny. Każdy wie ile kosztował projekt i dlaczego cena była taka a nie inna. Wydaje mi sie ze i tak udało sie wydrukować dosyć niedrogo. Za koszulkę zrobiona metoda nadruku bezpośredniego gościu zaśpiewała 120 zł od koszulki!!!!!
Tak na koniec tylko dodam. Za oryginalne Maidenowskie koszulki placilem $40 w zeszlym roku w Stanach i Kanadzie. Jeden nadruk już mi pęka a pralem tylko 2 razy.
Krótka żywotność koszulek czy feralny egzemplarz mi sie trafił?
Taka dygresja tylko
Szczerze mówiąc jak pojawiły sie posty ze odchodzi farba myślałem ze chodzi o jakieś duże płaty i trochę sie zdziwilem jak zobaczyłem te "kropki" na zdjęciach.
W tym momencie nie wiem nawet jak miałbym to reklamować. No bo jak mam to określić ze na trzech koszulkach z pięćdziesięciu pojawiły sie jakieś kropki.
Na pewno jest to jakaś wada ze na powierzchni 175000 mm2 są milimetrowe kropki, wiec osoby ogladajace koszulki pod mikroskopem, ktore nie sa zadowolone z koszulki i chca reklamować proszę o priv i zorganizuje zwrot pieniędzy.
Jeszcze jedna uwaga odnośnie ceny. Każdy wie ile kosztował projekt i dlaczego cena była taka a nie inna. Wydaje mi sie ze i tak udało sie wydrukować dosyć niedrogo. Za koszulkę zrobiona metoda nadruku bezpośredniego gościu zaśpiewała 120 zł od koszulki!!!!!
Tak na koniec tylko dodam. Za oryginalne Maidenowskie koszulki placilem $40 w zeszlym roku w Stanach i Kanadzie. Jeden nadruk już mi pęka a pralem tylko 2 razy.
Krótka żywotność koszulek czy feralny egzemplarz mi sie trafił?
Taka dygresja tylko
Dokladnie ludzie nie dajmy sie zwariowac. Oczekiwalem mega wady a zobaczylem malenka czarna kropke, na ktora sam w zyciu bym nie zwrocil uwagi, a po obejrzeniu oryginalnych koszulek kazda ma cos takiego. Veeking nie masz innych koszulek dla porownania? Bo zamieszanie w sumie o nic sie zrobilo.
Nie mam z nikim konfliktu, eldorado to byly user starego forum sanktuarium, ktory ma komplexy z grupka sobie podobnych i nie wiedziec czemu nie potrafi sie od nas odczepic skoro temat IM go juz nie bawi
Nie mam z nikim konfliktu, eldorado to byly user starego forum sanktuarium, ktory ma komplexy z grupka sobie podobnych i nie wiedziec czemu nie potrafi sie od nas odczepic skoro temat IM go juz nie bawi
Ostatnio zmieniony czw kwie 25, 2013 5:44 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja nie szukałem pod mikroskopem
widać na zdjęciach bardzo wyraźnie
nie móiłbym nic gdyby to sie stało po miesięcznym NOSZENIU koszulki... ale kurde no ona przeleżała praktycznie od kiedy ją odebrałem w szafie...
BTW jakieś 3 lata temu robiłem sobie ksozulke Rammsteina na koncert w Łodzi (metodą szitowego flexu w manufakturze) no i po tych 3 latach ta koszulka trzyma sie dużo lepiej niż ta Sanktuarium... Tamta praktycznie NIE MA ŻADNYCH uszkodzeń ani specjalnych śladów użytkowania na nadruku.
EDIT: Zamieszanie w tym momencie może i 'o nic' ale jeśli za tydzień wyciągne koszulke z szafy i zastane czarną koszulke bez na druku za 90PLN to bedzie nieciekawie. Poprostu w miarę szybko chciałem dać znać, że coś sie złęgo dzieje czego nigdy w zadnej innej koszulce niezaobserwowałem. Nie wiedziałęm, że taka panika bedzie
BTW jakieś 3 lata temu robiłem sobie ksozulke Rammsteina na koncert w Łodzi (metodą szitowego flexu w manufakturze) no i po tych 3 latach ta koszulka trzyma sie dużo lepiej niż ta Sanktuarium... Tamta praktycznie NIE MA ŻADNYCH uszkodzeń ani specjalnych śladów użytkowania na nadruku.
+1Mam nadzieję że Wydra wyjaśni całą sprawę u producenta bo absolutnie nie oskarżam go że to on coś zawalił tylko że może proces produkcji się komuś nie udał i tyle!
EDIT: Zamieszanie w tym momencie może i 'o nic' ale jeśli za tydzień wyciągne koszulke z szafy i zastane czarną koszulke bez na druku za 90PLN to bedzie nieciekawie. Poprostu w miarę szybko chciałem dać znać, że coś sie złęgo dzieje czego nigdy w zadnej innej koszulce niezaobserwowałem. Nie wiedziałęm, że taka panika bedzie
Dzisiaj do mnie przyszła. Trochę ją porozciągałem delikatnie, zbadałem. Jestem zadowolony!
Do zobaczenia w Łodzi, łatwo się rozpoznamy.
Do zobaczenia w Łodzi, łatwo się rozpoznamy.
A wiec tez na spokojnie ci odpowiadam, ze wiekszosc moich koszulek ma TAKIE wady co zamiescilem na foto. Pisales o znaczacych wadach, wiec tego oczekiwalem.
Tez nie chcialbym zeby po praniu szlag trafil nadruk, ale wg mnie nie wyglada na to
Tez nie chcialbym zeby po praniu szlag trafil nadruk, ale wg mnie nie wyglada na to
Problem w tym, że u mnie żadna poza koszulka FC Sanktuarium niczego podobnego nigdy nie miała
zwłaszcza po przeleżeniu pare dni w szafie. Zobacze jeszcze jakiś czas i zobaczymy jak po praniu 
PS. Mi bardziej chodzi o to, że koszulka psuje sie sama w szafie a nie w trakcie noszenia
PS. Mi bardziej chodzi o to, że koszulka psuje sie sama w szafie a nie w trakcie noszenia
U Depeshki zaobserwowałem wycieranie litereg ORG
stały sie różowe
Kto chce zwrot kasy niech pisze na priv.
Niestety feralne egzemplarze sie zdarzają przy masowej produkcji.
Nie było to na pewno zamierzone ani przeze mnie ani przez drukarnię.
Z góry przepraszam i jak powiedziałem pisać na priv jak ktoś jest niezadowolony.
Niestety feralne egzemplarze sie zdarzają przy masowej produkcji.
Nie było to na pewno zamierzone ani przeze mnie ani przez drukarnię.
Z góry przepraszam i jak powiedziałem pisać na priv jak ktoś jest niezadowolony.
A reklamacja w gre nie wchodzi???
ale reklamacja, tzn czego oczekujesz? Bo jeśli koszulki są faktycznie wadliwe to OK, reklamujemy je w drukarni, ale jak pokażemy jedną maleńką plamkę to nas wyśmieją tam. Dla mnie plamka powstała w miejscu gdzie była grubsza warstwa farby i odskoczyła to wszystko.
Napisy IM i z tyłu nie są różowe, ale faktycznie mogłyby być bardziej czerwone
porównałem kilka koszulek i faktycznie jedne mają bardziej jaskrawą czerwień, inne mniej, ale boszszsze jak zaczniemy szukać dziury w całym to każdy coś znajdzie
P.S. Egzemplarz, który wziąłem sobie jest bardziej "różowy" niż reszta, ale zwróciłem na to uwagę dopiero teraz jak zaczęło się widziwianie
I nie stało się to od noszenia czy leżenia w szafie po prostu taka była.
To maszyna drukuje i wiadomo, że na każdej jakiś minimalny defekt może się pojawić
Napisy IM i z tyłu nie są różowe, ale faktycznie mogłyby być bardziej czerwone
porównałem kilka koszulek i faktycznie jedne mają bardziej jaskrawą czerwień, inne mniej, ale boszszsze jak zaczniemy szukać dziury w całym to każdy coś znajdzie
P.S. Egzemplarz, który wziąłem sobie jest bardziej "różowy" niż reszta, ale zwróciłem na to uwagę dopiero teraz jak zaczęło się widziwianie
I nie stało się to od noszenia czy leżenia w szafie po prostu taka była.
To maszyna drukuje i wiadomo, że na każdej jakiś minimalny defekt może się pojawić