KOSZULKI FANKLUBOWE - ZAPISY

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Re: KOSZULKI FANKLUBOWE - ZAPISY

Post autor: VeeKing »

Ok dobra. Będe później krzyczał jak sie rozpadnie :razz:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Ciekaw jestem opinii innych, bo do tej pory byly same ochy i achy, a teraz tylko Slaug napisal, ze jego egzemplarz jest ok, a reszta? Bo generalnie po otrzymaniu koszulki kazdy byl zadowolony.
Teraz sam zastanawiam sie juz co z niej zostanie jak zaloze ja na koncert, gdzie warunki naprawde extremalne:-)
Awatar użytkownika
wojteq
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wojteq »

No właśnie swoją przejrzałem dokładnie, pod światło, i nic kompletnie nie znalazłem. Żadnych kropek, może w 2-3 miejscach zmechacenie leciutkie ale absolutnie koszulka wygląda na stan idealny, taki sam jak w poniedziałek. A nie noszę jej, leży w szafie i pewnie wyciągnę dopiero na upały ;-)
Awatar użytkownika
Saint
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Saint »

Hmmm faktycznie małe kropki(średnicy 2-3 mm) pojawiają się w miejscu gdzie koszulka się "mechaci". Widać to szczególnie na jasnym tle. W niczym mi to nie przeszkadza. Jakby odpadały większe kawałki to byłby problem. Gdybym nie przeczytał o tym na forum to pewnie nie zwróciłbym uwagi.
Jeszcze jej nie nosiłem, zobaczymy co będzie po praniu
Awatar użytkownika
RaShton
-#Invader
-#Invader

Post autor: RaShton »

Koszulkę miałem dwa razy na sobie, mała kropka odpadła, z daleka nie widać, więc na razie nie narzekam, choć boję się co będzie z nią po praniu
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Zamiast się cieszyć ze macie unikalne koszulki, jakich w sklepie zwykły śmiertelnik nie może kupić to... ;-) Toż to był limitowana edycja, "biały kruk" ;-) nawet malutkie kropki nie zburzyłyby mojej radości z posiadania takiego unikatowego cudeńka... gdyby nie mnogość biletów koncertowych też bym się pewnie skusił, no ale wejściówki miały priorytet :) Dlatemu wszystkim sceptykom i narzekaczom radzę: Radujcie się tym wyjątkowym UNIKATEM, wszak liczba sztuk była ściśle limitowana :)
Awatar użytkownika
vanyorick
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: vanyorick »

Sprawdziłem obie. Jak na razie wszystko super.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Budziol pisze:Ciekaw jestem opinii innych, bo do tej pory byly same ochy i achy, a teraz tylko Slaug napisal, ze jego egzemplarz jest ok, a reszta?
Moja się dobrze 3ma, nie narzekam.
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: mimski »

sprawdziłem swoją, co prawda leży w szafie, ale stan oceniam na 101%
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Tak jak pisalem wczesniej,moja tez w porzadku i mam nadzieje ze do koncertow wytrzyma;)
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Odebrałem swoją. Obejrzałem. Przyjrzałem się. I jest zajebista! Nic złego się na niej nie dzieje.

Wydra - szacun. Mega robota!
Budziol - wielkie dzięki za ogarnięcie wysyłki.
Awatar użytkownika
Mila
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Mila »

VeeKing pisze:U Depeshki zaobserwowałem wycieranie litereg ORG :shock: stały sie różowe
będziesz kilka razy dziennie przeprowadzał update? Wszyscy już wiemy, że masz problem z koszulką...
Hospes
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Hospes »

Po tych wszystkich postach zacząłem się baczniej przyglądać swojej koszulce, ale na szczęście nic złego nie dostrzegam. Owszem, kiedy się przyjrzę z bardzo bliskiej odległości to widzę takie małe czarne kropeczki na kolorowym nadruku (naliczyłem dwa takie miejsca), lecz nie mam pojęcia czy to jest wada podlegająca reklamacji. Nie miałem za dużo koszulek z tego typu nadrukiem, więc nie wiem jak to ocenić, jednak myślę, że wszystko jest w porządku. Koszulka prezentuje się ładnie, z "normalnej" odległości żadnych kropek czy mehaceń nie widać, kolor jest żywy. Nie nosiłem jej jeszcze ale teraz zacznę bo się zaniepokoiłem troszkę :) A taką kolejną weryfikacją będzie pranie. Ja zamierzam wyprać w automacie najpierw w 30 stopniach wywiniętą na lewą stronę i przy użyciu środka do czarnych tkanin. Zobaczymy co będzie. Na razie nie widzę powodów do reklamowania swojej koszulki i oby tak zostało.
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Wrzucie wszyscy koszulki do pralki a jak rozwalą to wtedy składajcie reklamacje ;-) To że jakiś mały kawałek jest pozbawiony farby zdarza się na wszystkich koszulkach w tym nawet tych oficjalnych :roll:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

dokładnie, robionych metodą sitodruku.
Dziś właśnie odkryłem, że na połowie oryginalnych koszulek mam takie odpryski, ale w życiu nie zwracałem na to uwagi!
Szuna
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Szuna »

Aha, czyli tak to wygląda.
Nie ma tutaj szacunku do faktu, że mój syn oraz inni fani Ironsów wydali sporą ilośc pieniędzy na koszulki?

NIE OSKARŻAM.
Dla użytkownika wydra77 mam OGROMNY SZACUNEK. Gratuluję, bo Pan jest niewinny. Wykonał Pan ogromnie dużo pracy w czasie trwania tego projektu i naprawdę podziwiam pańskie zaangażowanie. Oby w tym smutnym kraju częściej się udawało nam trafiać na takie jednostki jak Pan.

Inna bajka jednak to administrator Budziol, który jest zarozumiały, obraża wszystkich dookoła i wyzywa od trolli, mimo, że jego rola to jedynie wysłanie paczek.

Zachowujesz się jak król świata, podczas, gdy tutaj tylko chcemy znać sytuację. Jestem od Ciebie starsza a Ty mnie wyśmiewasz, bo nie znam cen sitodruków? To nie jest podejście ludzkie, więc nie licz też na szacunek z mojej strony. Nie wiem, czy w ogóle do Pana dotrze cokolwiek, co napiszę, bo przecież nie znam się na produkcji koszulek z nadrukami...

Nie wiem, czy coś na tym projekcie zarobiłeś, czy dołożyłeś, czy cokolwiek. Po prostu jestem oburzona tym jak tutaj administrator traktuje ludzi. To nie jest normalne, kiedy wszyscy przecież działają we wspólnej sprawie. Panie Budziol, nie zjadł Pan wszystkich umysłów, proszę o tym pamiętać. Ani Pan bystry, ani Pan cynicznie celny, ani Pan błyskotliwy.

Przykro mi, że tak mnie potraktowano przez administratora, kiedy tylko chciałam wyjaśnić sprawę. Niestety widać niektórym minimalna władza uderza do głowy.

Żegnam i odradzam.

pozdrawiam
Aneta Sz.
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

Przejrzałem wypowiedzi od momentu pierwszych postów o kropkach i jakoś nie dostrzegam, by Pan Administrator Budziol był gdzieś zarozumiały. A stwierdzenie od "trollach" tyczyły akcji z podszywaniem się pod Dartha sprzed kilku dni. Nie zauważyłem by kogokolwiek wyzywał. Ale ja tam się nie znam...

A poza tym to Budziol i Wydra piją teraz rum z colą na Jamajce, bo zrobili skok stulecia na kasę użytkowników sanktuarium... Boże, widzisz i nie grzmisz :roll:
Night Mistress Fan Club Łódź
Laminat
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Laminat »

Tak sobie przeglądam ten temat... I już sam nie wiem czy śmiać się czy płakać. Oskarżenia o oszustwo malwersacje finansowe na POTĘŻNE pieniądze reklamacje i inne historie... Chyba jednak osoby najbardziej zainteresowane powinny wyśmiać i nawet nie podejmować dyskusji. Sprawa dotyczy małej ilości koszulek forma produkcji prawie ze manufakturowa a niektórzy wymagają nie zniszczalnego nadruku. Mając dziesiątki koszulek ORYGINALNYCH, PODRABIANYCH, robionych w piwnicy, stwierdzam że takie usterki ZAWSZE mają miejsce. Ogromnym żalem przepełniło się moje serce kiedy kupiłem koszulkę Heaven And Hell na koncercie w Berlinie na której jest TONA nadruku i po kilku dniach odpadł mi fragmencik porównywalny z waszymi. Dodam ze koszulka cenowo była porównywalna z waszą o ile nie tańsza nawet. Zespołu ani osób odpowiedzialnych za marketing nie zaskarżałem. Cóż takie życie, zdarzyć się może. TAK więc moi drodzy przestańcie płakać i zawracać pupę ludziom którzy i tak zrobili dla Was kawał potężnie dobrej roboty. Chcecie wiecznych nadruków pogadajcie z egipcjanami.. zdaje się że ich obrazki na kamieniach przetrwały kilka więc niż nadruki na koszulkach. Gdybym był obrzydliwie bogaty to oddałbym wam pieniądze z własnego konta żebyście tylko dali spokój ludziom którzy napracowali się przy tym unikatowym jak na polskie warunki projekcie. Tyle lat NIKT nie był w stanie zrobić NIC w podobnym stylu tutaj dwóch pasjonatów się zebrało i muszą słuchać narzekania. CZAS DOROSNĄĆ

Ps Panowie gdyby ktoś wam odesłał takiego... bubla w rozmiarze XXl to chętnie odkupię.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Laminat pisze:Tak sobie przeglądam ten temat... I już sam nie wiem czy śmiać się czy płakać. Oskarżenia o oszustwo malwersacje finansowe na POTĘŻNE pieniądze reklamacje i inne historie... Chyba jednak osoby najbardziej zainteresowane powinny wyśmiać i nawet nie podejmować dyskusji. Sprawa dotyczy małej ilości koszulek forma produkcji prawie ze manufakturowa a niektórzy wymagają nie zniszczalnego nadruku. Mając dziesiątki koszulek ORYGINALNYCH, PODRABIANYCH, robionych w piwnicy, stwierdzam że takie usterki ZAWSZE mają miejsce. Ogromnym żalem przepełniło się moje serce kiedy kupiłem koszulkę Heaven And Hell na koncercie w Berlinie na której jest TONA nadruku i po kilku dniach odpadł mi fragmencik porównywalny z waszymi. Dodam ze koszulka cenowo była porównywalna z waszą o ile nie tańsza nawet. Zespołu ani osób odpowiedzialnych za marketing nie zaskarżałem. Cóż takie życie, zdarzyć się może. TAK więc moi drodzy przestańcie płakać i zawracać pupę ludziom którzy i tak zrobili dla Was kawał potężnie dobrej roboty. Chcecie wiecznych nadruków pogadajcie z egipcjanami.. zdaje się że ich obrazki na kamieniach przetrwały kilka więc niż nadruki na koszulkach. Gdybym był obrzydliwie bogaty to oddałbym wam pieniądze z własnego konta żebyście tylko dali spokój ludziom którzy napracowali się przy tym unikatowym jak na polskie warunki projekcie. Tyle lat NIKT nie był w stanie zrobić NIC w podobnym stylu tutaj dwóch pasjonatów się zebrało i muszą słuchać narzekania. CZAS DOROSNĄĆ

Ps Panowie gdyby ktoś wam odesłał takiego... bubla w rozmiarze XXl to chętnie odkupię.
Dobra ale kto z nich będzie chciał odzyskać swój hajs,to i tak odzyska :)
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

mimski pisze:sprawdziłem swoją, co prawda leży w szafie, ale stan oceniam na 101%
to więc u Ciebie są te brakujące kropki :mryellow:
ODPOWIEDZ