KOSZULKI FANKLUBOWE - ZAPISY

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Re: KOSZULKI FANKLUBOWE - ZAPISY

Post autor: Budziol »

Taaaaa....
Kazdy zainteresowany czyta to forum i widzi jaki ze mnie zarozumialec i cham;-)
Tak niewielu chce sie cokolwiek, a tym ktorym sie cos uda dostaja potem za to.
P.Aneta zalozyla konto tydzien temu, do tej pory mimo Wydry prosby, nie podala kto jest jej synem nabywca koszulki. Ktos prosil o nieudzielanie sie w temacie uzytkownikow nie bioracych udzialu w zakupie koszulek o wnioski bystrych osob nie trzeba pytac:-D
Ja tylko od rozsylki bylem? To widze wszyscy w temacie. Od samego poczatku, szukalismy kogos zajmujacego sie projektem, jak juz Wydra sie zaangazowal, to nikt mu nie chcial zaufac. To my na pw pisalismy, az w koncu bylem jedna z osob ktora stowe na projekt wybulila w ciemno.
Ehhhh.... :roll:
odechciewa sie cokolwiek robic, angazowac...
DZIADEK LEON
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: DZIADEK LEON »

Sprawdziłem swoje trzy sztuki i o ile dwie są w porządku to na trzeciej koń Edka Husarza jest jakby bardziej zmęczony - nie wiem czy w takim stanie dociągnie do Łodzi :?:
DZIADEK LEON ON TOUR;
X FACTOUR 1995
VIRTUAL XI TOUR 1998
BRAVE NEW WORLD 2000
GIVE ME THE ED TIL I"M DEAD 2003
EDDIE RIPS UP THE WORLD 2005
SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR 2008
THE FINAL FRONTIER TOUR 2011
MAIDEN ENGLAND TOUR 2013/2014
THE BOOK OF SOULS TOUR 2016
LEGACY OF THE BEAST TOUR 2018/2022
THE FUTURE PAST TOUR 2023
RUN FOR YOU LIVES TOUR 2025
Awatar użytkownika
diego
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: diego »

Koszulkę nosiłem dwa dni, wczoraj ją wyprałem i stan po praniu jest dalej bardzo dobry. Nie mam żadnych powodów do narzekań, a co do niektórych postów to chyba wydra napisał jasno i wyraźnie, że jak ktoś ma problem z koszulką to niech to wyjaśnia na priv i kasa zostanie zwrócona, a nie ,że niektórzy oskarżają wszystkich za co tylko się da.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Wszelkie reklamacje i uwagi odnosnie jakosci koszulek niech kieruja do wydry i to wylaczne osoby ktore koszulke kupily Dodatkowo gdyby ktos mial watpliwosci to nie interesuje nas kto jakie uslugi oferuje za 5 zl
DZIADEK LEON
-#Trooper
-#Trooper

Budziol pisze:gdyby ktos mial watpliwosci to nie interesuje nas kto jakie uslugi oferuje za 5 zl
- ależ Ty jesteś nieuprzejmy Panie Administratorze ;-)
DZIADEK LEON ON TOUR;
X FACTOUR 1995
VIRTUAL XI TOUR 1998
BRAVE NEW WORLD 2000
El Dorado

Post autor: El Dorado »

jakim cudem wiec na forum DM sprzedają koszulki za 45 zł a Wy za (sic!) 100 zł. nieźle
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

A po co glosujesz? Byla mowa ze tylko zainteresowani maja pisac.
Kazdy akceptowal warunki. Niekazdy projekt tez kosztuje 800zl, ale my zaakceptowalismy i zaplacilismy. Co Cie to boli Ty placiles?
El Dorado

gdybyście zrobili normalną cenę (jakoś inni potrafią) to chętnie bym kupił a tak sam sobie muszę taką zrobić...
DZIADEK LEON
-#Trooper
-#Trooper

To sobie zrób, powodzenia i niech Ci dobrze leży - bo jak będą fałdki to skrytykujemy :)
DZIADEK LEON ON TOUR;
X FACTOUR 1995
VIRTUAL XI TOUR 1998
BRAVE NEW WORLD 2000
El Dorado

porównamy jakość wykonania i zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie :pijak:
Awatar użytkownika
Puszek123
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Puszek123 »

Niezła stajnia augiasz sie tu zrobiła
IRON MAIDEN
Szuna
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Szuna »

Powiedziałam co sądzę i znowu zostałam wyszydzona. Tak naprawdę chcecie traktować każdą osobę włączającą się do dyskusji? Proszę bardzo, w sumie to Wasze forum i robicie co chcecie. Moim natomiast prawem jest opiniowanie tego, co zachodzi. A to, że potem zaczną się cyniczne wykręty, to już materiał do przemysleń dla tych co chcą myśleć.

Panie Administratorze - jeżeli uraziłam w moim poście, to przepraszam, bo nie to było moim celem. Poczułam się dotknięta i może zareagował zbyt agresywnie i odebrał Pan moje słowa jako wrogie sobie, co nie było moim celem. Umiem przyznać się do błędu i to robię w tym momencie.

Dodam, że nie wiem o co chodzi w "podszywaniu się pod Dartha", więc proszę mi wybaczyć błędne interpretacje, bo zwyczajnie jako osoba "spoza kręgu" mam chyba do takowych prawo.

Nie zauważyłam dotąd niczyjej prośby o wyjawienie nazwiska mojego syna, ale uprzedzając dodam, że tego nie zrobię, bo przecież nie o to chodzi. Załóżcie więc, że to ja jestem klientem (bo w pewnym sensie to tak wygląda), a jak Wam to aż tak przeszkadza, to mnie usuńcie z forum, choć nie wydaje mi się, że taka potrzeba zachodzi.

Jestem po prostu osobą, która ma taki a nie inny charakter a w pewnym wieku ciężko o zmiany, a też nie wydaje mi się, żebym sobie w społeczeństwie nie radziła ze względu na swoje usposobienie. Mam załamanego syna w domu i po prostu chciałam monitorować sytuację oraz brać czynny udział w dyskusji. Moim zdaniem mam do tego prawo.

Gwoli podsumowania, Panie Administratorze - przepraszam, jeżeli poczułeś się dotknięty moim nocnym wpisem, wszelkie nieporozumienia mogły wyniknąć z mojego braku wiedzy w pewnych kwestiach, że tak powiem "forumowych".

Jeżeli faktycznie macie tutaj ludzi, co się podszywają pod innych to nieciekawie i mam nadzieje, że sobie poradzicie z tym jakoś.

PS.
Użytkownik El Dorado, który faktycznie tutaj snuje jakieś domysły różnego typu wysłał mi prywatną wiadomość o dość ciekawej treści. Panie Budziolu, radziłabym z nim pogadać, bo Wy chyba macie jakieś napięte stosunki. Oczywiście to nie moja sprawa.

pozdrawiam
ASZ
DZIADEK LEON
-#Trooper
-#Trooper

Proponuję zamknąć temat. Ci którzy mają poważne reklamacje (rękaw po praniu odpadnie itp.) niech piszą na pw. A wiecznie niezadowoleni i trolle niech spadają.
DZIADEK LEON ON TOUR;
X FACTOUR 1995
VIRTUAL XI TOUR 1998
BRAVE NEW WORLD 2000
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Tak chyba zrobimy bo balagan sie zrobil.
Prosilismy o nick, nie nazwisko i czego tak naprawde skarga dotyczy bo nadal nie wiemy.
Z nikim nie mam konfliktu, ktos ma jakies komplexy i leczy je tutaj to wszystko
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Post autor: VeeKing »

Deleted User 804 pisze:
mimski pisze:sprawdziłem swoją, co prawda leży w szafie, ale stan oceniam na 101%
to więc u Ciebie są te brakujące kropki :mryellow:
Osz ty! :evil: ODDAWAJ :mrgreen:

Od razu mówie ze mi tylko chodziło o to ze defekty powstały w szafie a nie podczas noszenia :) stąd mój niepokój :) a powstała panika na forum o koszulki :oops: Wiadomo, że zadna koszulka nie jest niezniszczalna ale chyba sa jakieś granice ? :P
Awatar użytkownika
DARTH
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: DARTH »

Dziś przyglądałem się innej koszulce robionej na dokładnie takim samy m materiale i tą samą techniką tyle że z dużo mniejszą ilością nadruku i nie zapełnionym tłem! Jest już trochę styrana i prana była wielką ilość razy więc oczywista sprawa że nic nie jest wieczne! Kolory traci, nadruk pęka płatki odpadają! OK! Przyglądnąłem się również "naszej" koszulce i stwierdzam że może tak źle nie będzie! Pewne jest jedno że trzeba wyprać żeby się przekonać a prał nie będę wcześniej jak po koncercie bo do tego czasu nosił jej na 100% nie mam zamiaru :) Jest to unikat i nie koszulka na co dzień więc trzeba ostudzić emocje i wyluzować! A pewny jestem że jeżeli po praniu pojawi się jakiś armagedon to producent uzna nam reklamację i tyle :) Traktujmy je jak dzieło sztuki a będzie OK! Moja matula stwierdziła żeby prać ręcznie w letniej wodzie na lewej stronie płynem do prania a nie proszkiem, nie wirować ani nie wykręcać tylko zostawić do odcieknięcia i nic nie powinno się dziać! poza tym myć się i używać antyperspirantów to dłużej nie trzeba będzie prać :mrgreen: Trole poskromione więc luzik i spokój niech zapanuje! Nie jesteśmy tu po to żeby się napierdalać tylko po to żeby wspólnie działać a jak przyjdzie co do czego to problem rozwiązać i to razem a nie szczuć się i oskarżać! AMEN!
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: mimski »

Deleted User 804 pisze:
mimski pisze:sprawdziłem swoją, co prawda leży w szafie, ale stan oceniam na 101%
to więc u Ciebie są te brakujące kropki :mryellow:
HAHAHAHA :D :D :D Dokładnie :D U mnie za dużo farby było. A kolega Laminat napisał wyczerpująco na temat koszulek. Byłem i wciąż jestem dumny że projekt się udał i pełen szacun dla Budziola i Wydry za konkretną robotę. :)
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Post autor: VeeKing »

Dla Budziola i Wydry +1 :) Drukarnia mogła się troche bardziej postarać :) w końcu za coś kase bierze...

PS. DARTH +1 :mryellow:

Żeby było jasne nikt nikogo za dobre chęci nie oskarża :) (na 100% to wpadka drukarni) OK LUDZISKA KONIEC SPAMU!!!! Będziemy się martwić po praniach :dance:
Awatar użytkownika
Mila
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Mila »

Koszulka jest rewelacyjna :)
Wielkie dzięki za zajęcie się tematem i dopięcie go na ostatni guzik.

Wydra- Twoje zdrowie :pijak:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Temat otwarty, spokoj, piatek wieczor, wiec Wydra Twoje zdrowko i do zobaczyska w koszulkach gdzies na trasie :pijak:
Ci ktorzy nie zalapali sie na koszulki zagladajcie na SANKTUARIUM po majowce....;-)
ODPOWIEDZ