Forum pozostanie w całości widoczne dla niezarejestrowanych tak jak teraz, co śmiem twierdzić że nie będzie miało żadnego wpływu na częstotliwość ciągłego powracania tych samych trolli.
W wolnej chwili dojdzie jakiś ciemny layout forum.
Użytkownicy będą mieli możliwość wyboru którego chcą używać.
Jest już dostępny dodatkowy styl subBlack. Jeśli chcecie oglądać forum w czarnych kolorach możecie zmienić ustawienia stylu na stronie głównej forum(prawy dolny róg) lub też w swoim profilu.
No i o to chodziło Niech każdy sobie wybierze! Ja to bym wgrał nawet kilka styli bo to nie obciąża ani skryptu ani serwera a zawsze jakiś wybór jest i różnorodność i możliwość zmiany.
Szanowna Pani, to że mój post pojawił się pod Pani postem nie znaczy, że był odpowiedzią właśnie na niego, a pisząc o kimś "mały polaczek" sama sobie Pani wystawia opinię - żenującą jak dla mnie.
Ps. A co do Auschwitz - o co konkretnie Pani chodzi?
pozdrawiam
mało inteligentny i niegodny szacunku
DZIADEK LEON ON TOUR;
X FACTOUR 1995
VIRTUAL XI TOUR 1998
BRAVE NEW WORLD 2000
GIVE ME THE ED TIL I"M DEAD 2003
EDDIE RIPS UP THE WORLD 2005
SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR 2008
THE FINAL FRONTIER TOUR 2011
MAIDEN ENGLAND TOUR 2013/2014
THE BOOK OF SOULS TOUR 2016
LEGACY OF THE BEAST TOUR 2018/2022
THE FUTURE PAST TOUR 2023
RUN FOR YOU LIVES TOUR 2025/2026
Nie mam zamiaru toczyć wojen z takimi ludźmi. Faktycznie z tym "mały polaczek" było to niestosowne, bo widzę, że mamy tutaj w najlepszym wypadku volksdeutsche'a. Mam nadzieje, że tylko tyle...
W temacie Urzędu Skarbowego byłabym ostrożna, bo to akurat nie jest instytucja, którą bym chciała prosić o pomoc. Użytkowniku El Dorado, nie radzę szukać w US sprzymierzeńców, bo oni tylko chcą nas wykańczać.
Wyjaśnij o co Ci chodzi z Adminem Budziolem tutaj jawnie, a nie pisząc pokrętne prywatne wiadomości!
Tego chcemy.
pzdr
ASZ
Szuna pisze:Faktycznie z tym "mały polaczek" było to niestosowne, bo widzę, że mamy tutaj w najlepszym wypadku volksdeutsche'a
z tym tekstem to Szanowna Pani przesadziła, ręce opadają
DZIADEK LEON ON TOUR;
X FACTOUR 1995
VIRTUAL XI TOUR 1998
BRAVE NEW WORLD 2000
GIVE ME THE ED TIL I"M DEAD 2003
EDDIE RIPS UP THE WORLD 2005
SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR 2008
THE FINAL FRONTIER TOUR 2011
MAIDEN ENGLAND TOUR 2013/2014
THE BOOK OF SOULS TOUR 2016
LEGACY OF THE BEAST TOUR 2018/2022