Flagietki na samochód
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Flagietki na samochód
Hej,
macie może namiar na kogoś kto wykonałby flagietki na samochód z motywem Ironowym?
macie może namiar na kogoś kto wykonałby flagietki na samochód z motywem Ironowym?
Re: Flagietki na samochód
Tego typu prośby kieruj do VeeKinga 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Może jeszcze czapeczki IM i szaliki?
Heavymetalowi Janusze nadchodzą...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Bez przesady panowie, myślę, że to się zakończy na forumowych kubkachvyrus pisze:Tego typu prośby kieruj do VeeKinga
http://www.eflagi.pl/oferta33/flagietki.html
Vyrus jesli masz jakis problem to zapraszam na pw.... Wspolnie sprobujemy go rozwiazac
Nie rozumiem co jest zlego w szalikach ulubionego zespolu.... Fani dm planuja zrobic fanklubowe smycze i szaliki... Tylko na sanktuarium kazdy wszystko wysmiewa... Jak chce to niech se podpasli dls dzewczyny zrobi z motywem maiden i nic wam do tego.....
Vyrus jesli masz jakis problem to zapraszam na pw.... Wspolnie sprobujemy go rozwiazac
Nie rozumiem co jest zlego w szalikach ulubionego zespolu.... Fani dm planuja zrobic fanklubowe smycze i szaliki... Tylko na sanktuarium kazdy wszystko wysmiewa... Jak chce to niech se podpasli dls dzewczyny zrobi z motywem maiden i nic wam do tego.....
Smyczki dobry pomysłVeeKing pisze:Fani dm planuja zrobic fanklubowe smycze
Jak tylko dostane grafiki od Budziola to podziałam z kubkiem na próbe
Wszystko fajne tylko w rozsadnej cenie 
WyluzujVeeKing pisze:Vyrus jesli masz jakis problem to zapraszam na pw.... Wspolnie sprobujemy go rozwiazac![]()
![]()
Dla psa?VeeKing pisze:Fani dm planuja zrobic fanklubowe smycze
Ale Ty jesteś tępy.. 
No no, tylko bez takich, bo naprawdę kiedyś bana dostaniesz a tego bym nie chciał 
płakał nie bede
Vyrus, przesadzasz, czepiasz się jakby ci za to płacili
No nie powiem bo mam zamiar się wybrać motocyklem,więc taką flagietke z IM bym chętnie wbił w maszyne i w droge na Gdańsk...Coś się ruszyło w tym temacie?????
Linka wyzej dalem. Czytal?
Mam gdzieś namiary na kolesia z Częstochowy który robi bardzo solidne flagi na auta
Można go zapytać czy by zrobił motyw z Iron Maiden i jaka cena! 
Taką dostałem odp od firmy www.eflagi.pl
(W załączniku przykładowe wzory które wysłałem(kliknijcie na fotke),ale oczywiście chcą w coreldraw lub photoshop a ja nie mam
Jak możecie mi je odesłać w pliku z coreldraw lub photoshop byłbym wdzięczny na maila sergio.mail@wp.pl.)
Flagietki drukowane na tkaninie flagowej poliestrowej o gramaturze 115g. Wydruk wygrzewany w specjalnym kalandrze w wysokiej temperaturze w celu utrwalenia koloru. Następnie flagi prane i obszywane,
Proszę o przygotowanie plików w coreldraw lub photshop.
Jeśli grafik miałby ulepszyć Pana projekt lub coś pododawac wtedy usługa jest dodatkowo płatna.
Czas realizacji zamówienia do 5 dni.
Cena flagi 30 cm x 50 cm wynosi 23 zł netto.
(W załączniku przykładowe wzory które wysłałem(kliknijcie na fotke),ale oczywiście chcą w coreldraw lub photoshop a ja nie mam
Jak możecie mi je odesłać w pliku z coreldraw lub photoshop byłbym wdzięczny na maila sergio.mail@wp.pl.)
Flagietki drukowane na tkaninie flagowej poliestrowej o gramaturze 115g. Wydruk wygrzewany w specjalnym kalandrze w wysokiej temperaturze w celu utrwalenia koloru. Następnie flagi prane i obszywane,
Proszę o przygotowanie plików w coreldraw lub photshop.
Jeśli grafik miałby ulepszyć Pana projekt lub coś pododawac wtedy usługa jest dodatkowo płatna.
Czas realizacji zamówienia do 5 dni.
Cena flagi 30 cm x 50 cm wynosi 23 zł netto.
Teraz BSA sprawdzi czy masz oryginalnego PSa. 
Niech sprawdza
To i ja się skuszę jak będzie gotowy projekt. I postawię piwko jeśli projektant pojawi się w Gdańsku. Ustawiam na tapetę.
Mam pytanie: Czy mogę użyć tej grafiki z jeźdźcem żeby wydrukować sobie plakat?
Mam pytanie: Czy mogę użyć tej grafiki z jeźdźcem żeby wydrukować sobie plakat?