Pamiątka po... piwie? Toż to flaszka jak flaszka, nic specjalnegoBudziol pisze:Piwko się wypije, a butelka na pamiątkę zostanie
Iron Maiden Beer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Emilio
- -#Lord of the flies

Re: Iron Maiden Beer
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
po piwie trooper
różne rzeczy z IM się zbiera, a jak już 4dyszki na flaszkę pójdzie to żal wyrzucić 
za dawnych lat ludzie puszki kolekcjonowali, puste oczywiście
za dawnych lat ludzie puszki kolekcjonowali, puste oczywiście
O FUCK !!!
30 zł za flaszkę sikacza 
Zamowione:-) 
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

Polecam wszystkim Stern Extra Strong z żabki za 2,49zl
Budziol, odlejesz mi troszkę ?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
jak wypije to się pewnie odleje 
Cóż za niesmaczne żarty się Ciebie trzymają. Lepiej to wykropkuj... 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Uważaj, "kropki" to ostatnio temat drażliwy dla niektórychvyrus pisze:wykropkuj...
Co do samego piwa - trochę drogie, może jak będzie gdzieś w okolicy to zakupię, ale raczej za tą cenę nie planuję zakupu większej ilości
Night Mistress Fan Club Łódź
Dobrze llicze ze 8x0.5 kosztuje na ironmaidenbeer.com 77zl czyli niecala dyche za butelke? 
Nie, bo jeszcze jest coś takiego, jak koszty przesyłki.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

8-pak wraz z przesyłką wychodzi za ok. 60 GBP, przy czym sama przesyłka to ok. 3/4 tej kwoty!
Poczekam, aż lokale w dużych miastach zaczną serwować Troopera z nalewaka - wtedy mogę dać nawet ok. 20 PLN za szklankę/kufel.
217zł za przesyłke -.-
Ale które Ale? Należy wyłączyć z opcji wszelkie IPA. W mojej opinii będzie to któryś z bitterów, a najprawdopodobniej Strong Bitter, czyli EPA. Czyli maksymalnie dwukrotnie większa goryczka, niż smakosze kosztują trąbiąc koncernowe siki. No i trzeba dodać, że inne posmaki dadzą drożdże górnej fermentacji, więc to też może niezbyt smakować, bo nie będzie to jakiś głęboko odfermentowany lager, bez smaku i aromatu, koniecznie dobrze schłodzony, żeby było jak najmniej czuć czegokolwiek. No i jeśli będzie to EPA, to pewnie wielu będzie zawiedzionych, że nie jest to coca-cola pod względem wysycenia;)beaviso pisze:Proponuję najpierw kupić 1 typowe angielskie jasne "ale"
@Zakkahletz
Miałem zamiar zamówić, ale transport (~45 funtów) skutecznie mnie zniechęcił. Bo sama kwota za 8-paka, czyli niemal 16 funtów, to bardzo dobra cena.
W kilka osob by sie podzielilo koszty wysylki a tak to dupa 
Oby na etykietce były wszystkie kropki... 
- Emilio
- -#Lord of the flies

Ale rozkmina, tak wam zależy na zwykłym piwie??
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Nie ma nikt znajomych w Anglii którzy by to piwo po prostu stamtąd autem przywieźli do kraju? 
- Emilio
- -#Lord of the flies

Kontrabanda piwa ajron mejden