nazywaj jak chcesz. Wiecznie coś ci nie pasuje, wiecznie coś nam zarzucasz. Czas byś poszukał sobie innego forum i uprzykrzał życie komuś innemu.El Dorado pisze:Boicie się niewygodnej prawdy?
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Re: Księga Skarg i wniosków
W końcu 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Mnie zaskakuje to że i tak tyle czasu był tu tolerowany 
Niezły cyrk ktoś tu odstawia. Nie wiem kto mi dał warna za użycie słowa "napierdala" ale warny miał być za nadużywanie a jak dobrze pamiętam to przeklnąłem na tym forum pierwszy raz od kilku lat. Jak już chcecie być tacy stanowczy to strzelcie też warny za posty nad moim, które spłodził M@ti i DARTH, które też przecież łamią regulamin
. Są dwie opcje, albo są równi i równiejsi albo ktoś tutaj nie zna regulaminu. Proponuję jednak się opamiętać i nie dawać ostrzeżeń kiedy nie ma takiej potrzeby. Tak trudno było w tym przypadku napisać pw? Składam wniosek o odwołanie ostrzeżenia i zaprzestanie tego cyrku 
-
Deleted User 804
Nie wiem czemu akurat Ty dostałeś warna a nie inni, ale czy to naprawdę aż tak duży problem? Przez trochę będziesz miał warna, za jakiś czas zniknie... i tyle 
Widzę że wykazujesz się postawą prawdziwie obywatelską niczym wzorowy funkcjonariusz ORMOvyrus pisze:strzelcie też warny za posty nad moim, które spłodził M@ti i DARTH, które też przecież łamią regulamin![]()
Mój już wisi grubo ponad rok i nie znikaDeleted User 804 pisze:Przez trochę będziesz miał warna, za jakiś czas zniknie... i tyle
Dobrze wiesz jaki był cel tej uwagi. FOCH !DARTH pisze:Widzę że wykazujesz się postawą prawdziwie obywatelską niczym wzorowy funkcjonariusz ORMOvyrus pisze:strzelcie też warny za posty nad moim, które spłodził M@ti i DARTH, które też przecież łamią regulamin![]()
![]()
-
Deleted User 804
Jaki? Żadnego nie widzęDARTH pisze: Mój już wisi grubo ponad rok i nie znika![]()
ja poprosze bana dla siebie... 
Proponuje zrobic porzadek w temacie o piwie maiden i "nagrodzic" pare osob i "nagradzac" za spamowanie o kropkach
Popieram! Niech czym predzej wykropkujom swoje haniebne wypowiedzi 
VeeKing sam zacząłeś temat przez który na forum zrobiło się przez moment gorąco.
Powrzucają trochę, ignoruj z czasem im przejedzie, a Ty musisz bardziej pilnować się z tym co piszesz i tyle
Powrzucają trochę, ignoruj z czasem im przejedzie, a Ty musisz bardziej pilnować się z tym co piszesz i tyle
Aha ze zaczalem to juz kazdemu wolno na ten temat spam robic? Spoko nie ja pozniej bede sprzatal tylko administraca jak tak lubi
1. Zamieszczania wypowiedzi powszechnie uznanych za wulgarne, obraźliwe lub szydzące z jakiejkolwiek osoby, organizacji, wiary czy godzących w uczucia religijne innych forumowiczów , a także będących w konflikcie z polskim prawem. Każda krytyka powinna być wyrażona z umiarem, bez używania słów obraźliwych, używając sensownej argumentacji.
Nudny już jesteś. Strasznie czepialski i z brakiem dystansu do siebie. Zresztą jak pewnie zauważyłeś, wszyscy którzy śmieją się z kropek chcą Cię zmieść z powierzchni ziemi, są to bezduszne diabły, którym tylko zależy, na zniszczeniu Ciebie. Ostatniego praworządnego. Proszę...
Najlepiej wszyscy załóżmy mundurki, róbmy wszystko o wyznaczonych godzinach, nie wchodźmy w interakcje z innymi, bo to groźne.
Ze sprawy z kropkami robiłeś wielkie halooooo, nawet gdy Ci tłumaczono, że tak już jest (kilkakrotnie) to się nie dziw, że sprawa pozostaję bez echa. Każdy kojarzy VeeKinga z kropkami, a to co robią to są żarty. Jeśli nawet Cię nie śmieszą, to powiedz mi w jaki sposób Cię obrażają.
Najlepiej wszyscy załóżmy mundurki, róbmy wszystko o wyznaczonych godzinach, nie wchodźmy w interakcje z innymi, bo to groźne.
Ze sprawy z kropkami robiłeś wielkie halooooo, nawet gdy Ci tłumaczono, że tak już jest (kilkakrotnie) to się nie dziw, że sprawa pozostaję bez echa. Każdy kojarzy VeeKinga z kropkami, a to co robią to są żarty. Jeśli nawet Cię nie śmieszą, to powiedz mi w jaki sposób Cię obrażają.
- Mercenary155
- -#Invader

Slaug + miliard
Przecież to były same prowokacje, a ty dawałeś się na nie jak głodny troll. ;p
Przecież to były same prowokacje, a ty dawałeś się na nie jak głodny troll. ;p
Składam wniosek o wpisanie do regulaminu nakazu używania polskich znaków. Nie dlatego, że akurat VeeKing tak pisze, żeby nie było że dalej Cię męczę, naprawdę mnie to drażni i ciężko się to czyta. Forum internetowe jest taką samą formą wymiany myśli jak zwykły list, tu i tu piszemy po polsku. Nie wiem skąd u niektórych bierze się ta moda na pisanie bez polskich znaków ale na tym forum zawsze starano się trzymać poziom więc skoro zakazano przeklinania to tymbardziej powinniśmy pisać zgodnie z zasadami naszego pięknego języka.VeeKing pisze:Aha ze zaczalem to juz kazdemu wolno na ten temat spam robic? Spoko nie ja pozniej bede sprzatal tylko administraca jak tak lubi
Co do kwestii kropek, skoro VeeKing ustawiasz sobie tak durne opisy pod nickiem to nie dziw się, że ktoś Cię trochę pomęczy
Pełne poparcie! Oczywiście nie widziałbym problemu jak ktoś od czasu do czasu napisze posta z telefonu, nie o to chodzi. Byle tylko nie było zgody na notoryczne klepanie bez ogonków bo to jest katastrofa.vyrus pisze:Składam wniosek o wpisanie do regulaminu nakazu używania polskich znaków. Nie dlatego, że akurat VeeKing tak pisze, żeby nie było że dalej Cię męczę, naprawdę mnie to drażni i ciężko się to czyta. Forum internetowe jest taką samą formą wymiany myśli jak zwykły list, tu i tu piszemy po polsku. Nie wiem skąd u niektórych bierze się ta moda na pisanie bez polskich znaków ale na tym forum zawsze starano się trzymać poziom więc skoro zakazano przeklinania to tymbardziej powinniśmy pisać zgodnie z zasadami naszego pięknego języka.VeeKing pisze:Aha ze zaczalem to juz kazdemu wolno na ten temat spam robic? Spoko nie ja pozniej bede sprzatal tylko administraca jak tak lubi
Co do kwestii kropek, skoro VeeKing ustawiasz sobie tak durne opisy pod nickiem to nie dziw się, że ktoś Cię trochę pomęczy
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

+1Matek pisze:Pełne poparcie! Oczywiście nie widziałbym problemu jak ktoś od czasu do czasu napisze posta z telefonu, nie o to chodzi. Byle tylko nie było zgody na notoryczne klepanie bez ogonków bo to jest katastrofa.