Popieram! Trzeba stawiać KROPKI nad Z żeby Ż było czytelne !!!vyrus pisze:Składam wniosek o wpisanie do regulaminu nakazu używania polskich znaków
A tak na poważnie to jestem też za tym żeby pisać poprawnie i po POLSKU!!!!!!!!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Popieram! Trzeba stawiać KROPKI nad Z żeby Ż było czytelne !!!vyrus pisze:Składam wniosek o wpisanie do regulaminu nakazu używania polskich znaków
LOL! Dobrze, że Ty jesteś z miasta Lodz, to pewnie gdzieś dalekoVeeKing pisze:Szymon szkoda czasu. Oni lubia sie przyczepic... To jest Polska...
VeeKing pisze:Btw a co jest bezsensownego w cytacie z Biblii???
To chyba o to chodziantyvyrus
Przypomnieć Ci kto się czepiał kropki na koszulce?VeeKing pisze:Szymon szkoda czasu. Oni lubia sie przyczepic... To jest Polska...
Zaznaczyłem, że pod nickiem ale dalej ciężko było znaleźćEmilio pisze:VeeKing pisze:Btw a co jest bezsensownego w cytacie z Biblii???To chyba o to chodziantyvyrus
Matek pisze:LOL! Dobrze, że Ty jesteś z miasta Lodz, to pewnie gdzieś dalekoVeeKing pisze:Szymon szkoda czasu. Oni lubia sie przyczepic... To jest Polska...![]()
Wiadomo, że jak ktoś etap składania literek ma za sobą to spokojnie odczyta wyrazy nawet bez samogłosek.
No to dalej, światowy człowieku z poza Polski, jedzieszJerzy Vetulani pisze: Nie ma zncazeina kojnoleść ltier skadającyłch się na dane sołwo. Wanże jset tyklo to, żbey pirewsza i osatntia lteria były na soiwm mijsecu; ptzosaołe mgoą być w cakowłitym niedzłaie, a mimo to nadal nie ponwinśimy meić prombleów z pczerzytaenim tego tesktu.
pisałem z telefonu. Ma ustawione zeby zdanie zaczynac wielka literaMatek pisze:zadajesz sobie trud wciśnięcia SHIFT i zaczynania zdań z dużej litery. Czemu zatem z ALT masz problem?
A teraz z czego pisałeś? Zmieniłeś ustawienia żeby pierwsze zdanie zaczynał z małej litery i pisał z polskimi znakami a od drugiego zdania na odwrót?VeeKing pisze:pisałem z telefonu. Ma ustawione zeby zdanie zaczynac wielka literaMatek pisze:zadajesz sobie trud wciśnięcia SHIFT i zaczynania zdań z dużej litery. Czemu zatem z ALT masz problem?
Ja na telefonie mam polska autokorekte ale na kompie nie mam polskiej klawiatury wiec chyba bede musial opuscic forumSzymon pisze:Ja w ogole nie mam problemu z czytaniem bez ogonkow, nawet poprzestawiane litery mi nie przeszkadzaja, czytam tak samo szybko jak normalnie.
A pozatym ja czesto pisze z komputerow, ktore nie maja polskich znakow.
Ty jesteś głupi czy udajesz???vyrus pisze:A teraz z czego pisałeś? Zmieniłeś ustawienia żeby pierwsze zdanie zaczynał z małej litery i pisał z polskimi znakami a od drugiego zdania na odwrót?VeeKing pisze:pisałem z telefonu. Ma ustawione zeby zdanie zaczynac wielka literaMatek pisze:zadajesz sobie trud wciśnięcia SHIFT i zaczynania zdań z dużej litery. Czemu zatem z ALT masz problem?
Nie wymadrzaj sie. Nic tu po mnie. Coraz wieksze przedszkole sie tu robinavigator pisze:Nie rozumiem głupiego tłumaczenia że ktoś "nie ma polskiej klawiatury" dlatego pisze bez polskich znakówto sobie zainstaluj polski pakiet językowy jeden z drugim a nie tłumacz się lenistwem wynikającym z dodatkowego kliknięcia ALT. Potrzeba do tego także czasami włożenia trochę wysiłku w znalezienie odp. programu, który umożliwia taką operację nawet w przypadku "zagranicznych klawiatur", ale jak widać dla niektórych jest to zbyt wysoki poziom wtajemniczenia.
Myślę, że głupiutki to jesteś Ty i nie jeden raz już dałeś temu dowódVeeKing pisze:Ty jesteś głupi czy udajesz???vyrus pisze:A teraz z czego pisałeś? Zmieniłeś ustawienia żeby pierwsze zdanie zaczynał z małej litery i pisał z polskimi znakami a od drugiego zdania na odwrót?VeeKing pisze: pisałem z telefonu. Ma ustawione zeby zdanie zaczynac wielka literapost, który zacytowałeś został napisany z komputera...
Masz dla odmiany poprawną polszczyznę jak Cię to tak boli...
+1Slaug pisze:Nudny już jesteś. Strasznie czepialski i z brakiem dystansu do siebie
czy to skarga??wydra77 pisze:3 tygodnie do Lizbony!!!!!!!!!!