Było zawsze tylko uśpionewydra77 pisze:Nie wymadrzaj sie. Nic tu po mnie. Coraz wieksze przedszkole sie tu robinavigator pisze:Nie rozumiem głupiego tłumaczenia że ktoś "nie ma polskiej klawiatury" dlatego pisze bez polskich znakówto sobie zainstaluj polski pakiet językowy jeden z drugim a nie tłumacz się lenistwem wynikającym z dodatkowego kliknięcia ALT. Potrzeba do tego także czasami włożenia trochę wysiłku w znalezienie odp. programu, który umożliwia taką operację nawet w przypadku "zagranicznych klawiatur", ale jak widać dla niektórych jest to zbyt wysoki poziom wtajemniczenia.
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
Przedszkolaki rzeczywiście mogą mieć pewne problemy z poprawną pisownią ale szybko się uczą. VeeKing już umie, teraz pora na innych 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Tak, ze wciaz 3!!!Szymon pisze:czy to skarga??wydra77 pisze:3 tygodnie do Lizbony!!!!!!!!!!
Czyli wygląda na to że obaj jesteśmy przedszkolakamiwydra77 pisze:Nie wymadrzaj sie. Nic tu po mnie. Coraz wieksze przedszkole sie tu robinavigator pisze:Nie rozumiem głupiego tłumaczenia że ktoś "nie ma polskiej klawiatury" dlatego pisze bez polskich znakówto sobie zainstaluj polski pakiet językowy jeden z drugim a nie tłumacz się lenistwem wynikającym z dodatkowego kliknięcia ALT. Potrzeba do tego także czasami włożenia trochę wysiłku w znalezienie odp. programu, który umożliwia taką operację nawet w przypadku "zagranicznych klawiatur", ale jak widać dla niektórych jest to zbyt wysoki poziom wtajemniczenia.
Przy okazji:
ę ó ą ś ł ż ź ć ń
Jak będą ci potrzebne to po prostu sobie będziesz stąd kopiował
Ostatnio zmieniony wt maja 07, 2013 10:43 am przez navigator, łącznie zmieniany 1 raz.
ide po popcorn i piwo

To jest mój tekst kradzieju !!!VeeKing pisze:ide po popcorn i piwo![]()
nie wydaje mi sie zebys był pomysłodawcą tych 4 słów w tej konfiguracji 
Nieprawda bo to mój tekst 
A w ogóle to nie ma to jak piwo o 10 rano...
dziś w Łodzi pogoda sprzyja bo naprawdę piękny dzień
wnioskuję o piękną pogodę w całej Polsce 
Night Mistress Fan Club Łódź
Panowie, kolejny temat z pyskowka sie robi 
Nie pyskówka
przynajmniej nie teraz
chłopaki tylko postanowili pospamować
Jaki werdykt w sprawie mojego wniosku? Nieśmiało wspomnę, że zyskał dość spore poparcie miejscowej ludności.Budziol pisze:Panowie, kolejny temat z pyskowka sie robi
A co chcesz sam ze soba pisac?vyrus pisze:Jaki werdykt w sprawie mojego wniosku? Nieśmiało wspomnę, że zyskał dość spore poparcie miejscowej ludności.Budziol pisze:Panowie, kolejny temat z pyskowka sie robi
Wiem, że jesteś mało spostrzegawczy więc napiszę wprost. Grubo ponad 90% użytkowników tego forum nie ma problemu z posługiwaniem się językiem polskim. Chcę żebyś między innymi Ty się dostosował albo zrobił wypad z tego forum. Nie ma tu miejsca dla przedszkolaków dla których problemem jest poprawne napisanie kilku zdań 
Do Ciebie nie mam zamiaru sie dostosowywać bo aż tak nisko nie upadłem
Będzie stosowny zapis w regulaminie to pomyślimy...
Będzie stosowny zapis w regulaminie to pomyślimy...
Rzeczywiście, pisanie po polsku jest oznaką głębokiego upadku moralnegoVeeKing pisze:Do Ciebie nie mam zamiaru sie dostosowywać bo aż tak nisko nie upadłem![]()
Napisałem, że do CIEBIE a nie do zasad języka polskiego... Widze, że z czytaniem juz problemy? 
W odpowiedzi do tego, że masz się dostosować do poprawnego posługiwania się językiem polskim?
Gratuluję Mój Mistrzu <bije czołem o ziemię>
Gratuluję Mój Mistrzu <bije czołem o ziemię>
Generalnie bardziej postawiłbym na grzecznościowe używanie polskich znaków niż regulaminowe, bo ciężko to będzie wyegzekwować - sam często piszę z komórki :/
ja czasem pisze polskie znaki np w takich wyrazach jak Łaske żeby nie było ze chodzi o Laske. W innych wypadkach chyba ludzie na ty forum nie sa az tak nie kumaci zeby nie wiedziec co autor mial na mysli