Emilio pisze:Dziadowsko brzmi ten kawałek LIVE, szczególnie wersja z flight666, gdy Bruce ma sombrero na głowie.
Sombrero na głowie- MINUS 5 do BRZMIENIA
No kawałek jest nie najlepszy, jakbym miał jakikolwiek wpływ do bym go nie chciał w secie, ale i tak będę go śpiewał ochoczo słowo w słowo na koncercie.
Czytać sie oduczyli?? Nigdy nie lubiłem 7th Sona. A reszta sety fajna. Oczywiście mogła by być lepsza. Każdy ma inny gust. Oby na następnej trasie był DoD albo WTWWB
...nie można być przy takim secie niezadowolonym)!
Potrafią zaskoczyć, potrafią
Maiden england bez 7th son, to bylaby porazka dla mnie bo to moj ulubiony utwor ever, licze na ID i reszta setlisty sie nie liczy;-)
Do jej poznania zostal miech w Lizbonie. Na cuda nie licze, ale na drobne korekty wzgledem Ameryki na pewno
Jak dla mnie set jest świetny. Może nie idealny, bo zamiast ujmować dodałbym parę kawałków No dooobra, Moonchild bym wymienił, bo to jest kawałek, który na Siódmym Synu lubię najmniej.
MOONCHILD
CAN I PLAY WITH MADNESS --- > INFINITE DREAMS
THE PRISONER
2 MINUTES TO MIDNIGHT
AFRAID TO SHOOT STRANGERS --> CHILDREN OF THE DAMNED
THE TROOPER
THE NUMBER OF THE BEAST
PHANTOM OF THE OPERA
RUN TO THE HILLS ---> KILLERS
WASTED YEARS ---> HALLOWED BE THY NAME
SEVENTH SON OF A SEVENTH SON
THE CLAIRVOYANT
FEAR OF THE DARK ---> OUT
IRON MAIDEN
-----
ACES HIGH
THE EVIL THAT MEN DO
RUNNING FREE
I taka była by git.
Poprawione.
Ostatnio zmieniony czw maja 09, 2013 12:31 pm przez Deleted User 1499, łącznie zmieniany 1 raz.
Z informacji pochodzących od Killer Krew wynika, że setlista, którą zespół od tygodnia ćwiczy na próbach w Paryżu, jest identyczna do tej z 2012 r. Co zresztą było do przewidzenia. Pytanie czy jakiś kawałek zadedykują pamięci Clive'a Burr'a (Afraid średnio się do tego nadaje... Bardziej pasowałby Children of The Damned, ewentualnie wstawka video przed Prisonerem).
WICKER MAN pisze: Pytanie czy jakiś kawałek zadedykują pamięci Clive'a Burr'a (Afraid średnio się do tego nadaje... Bardziej pasowałby Children of The Damned, ewentualnie wstawka video przed Prisonerem).