03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Spoko, sam to rozwazalem....... Pozatym musze dodac jeszcze Barcelone bo dzisiaj sie zdecydowalem ze jade...... No i chyba Bukareszt tez klepne.
W ogole siedze dzisiaj cale popoludnie i drukuje bilety, boardingi, rezerwacje, bookuje hostele, brakujace przejazdy - Zwariowac mozna ile tego jest!!
W ogole siedze dzisiaj cale popoludnie i drukuje bilety, boardingi, rezerwacje, bookuje hostele, brakujace przejazdy - Zwariowac mozna ile tego jest!!
A mnie zlały wszystkie drukarnie... nici z kubka... 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Standardowo ok. 18.vyrus pisze:O której mogą wbijać posiadacze normalnych biletów? 17:30 czy 18?
Mam wolne GC na Gdańsk. Może sprzedam, ale jeszcze się zastanawiam.
Szymon, daj daty koncertów w Polsce innym kolorem będzie fajnie 
pewnie ja je wezme wicker 
Pewnie ja będę musiał sie tym zając bo wiem gdzie mozna zrobić kubki w KrakowieVeeKing pisze:A mnie zlały wszystkie drukarnie... nici z kubka...
Napisałem jeszcze do trzech. W tym do Empiku jak radził Deleted User 804. Zobaczymy.... A szukam tanio i dobrze takiej, która mi zrobi 1-2 kubki czarne lub czarne z czerwonym wnetrzem.
-
Deleted User 804
Po co od nich pisać jak od razu można zamówić kubek przez stronę? 
Gdzie dokładnie??
3 sekundy szukania, nie będąc zainteresowanym. http://www.empikfoto.pl/oferta,fotoprez ... cyjne.html
Wgrywasz zdjęcie, nakładasz na kubek, zamawiasz kubek.
Mi się właśnie nie chce tego ogarniać:/ Ale będzie trzeba...Szymon pisze:W ogole siedze dzisiaj cale popoludnie i drukuje bilety, boardingi, rezerwacje, bookuje hostele, brakujace przejazdy - Zwariowac mozna ile tego jest!!
Widzę, że pierwsze 5 gigów oglądamy razem, a pierwsze 10 z Twojej listy również się widzimy
Mi też się nie chce... 
rezygnuje z tej opcji. Nie wiem czy czego nie popierdzieleSlaug pisze:3 sekundy szukania, nie będąc zainteresowanym. http://www.empikfoto.pl/oferta,fotoprez ... cyjne.html
Michał masz większe odstępy czasowe, chyba że robisz gigi bez powrotu to już inna sprawa.Madril pisze:Mi też się nie chce...
Ja pierwsze 4 gigi właśnie spr sobie to do wydruku rezerwacje biletów na koncerty(2), 10 lotów, 4 różne rezerwacje noclegowe, do tego dojazdy do miejsc koncertowych, noclegowych i lotnisk to trochę drukowania będzie:/ W sumie 2 razy w maju do pracy jeszcze idę, to sobie druknę w robocie bo szkoda czasu na wolnym
A ja mam pojedyncze wyjazdy więc nie mam żadnych tabelek.
Tylko na każdy wyjazd na bieżąco sprawdzam wylot, gdzie nocleg, biorę bilet i wio
Tabelki bedą dopiero we wrześniu
Tylko na każdy wyjazd na bieżąco sprawdzam wylot, gdzie nocleg, biorę bilet i wio
Tabelki bedą dopiero we wrześniu
We wrześniu to u mnie chyba książka będzie
6 wyjeżdżam z domu i wracam pod koniec miesiąca 
No niby mam te odstępy, ale lubię mieć wszystko z góry przygotowane, żeby nic nie umknęło.
Dłuższe wyjazdy, jak Wasze, na pewno więcej czasu wymagają, sam w zeszłym roku tylko najważniejsze rzeczy w USA ogarnąłem, a resztę musiałem na bieżąco, bo nie mogłem wcześniej tego przygotować, bo magisterkę pisałem i broniłem.
Choć ja i tak drukuję tylko najważniejsze rzeczy, a resztę wpisuję do kalendarza, do którego mam dostęp na telefonie, przypomnienia, linki, strefy czasowe automatycznie ogarnięte.
A na Amerykę Płd. jeszcze przyjedzie czas, nie wiem czy z Maiden, ale przyjdzie.
Na razie w tamte rejony planuje ponownie NYC jesienią lub wiosną, żeby dokończyć to, co nie dałem rady i iść na mecz lub dwa Knicksów.
A swoją drogą, to chyba pierwsza trasa, gdzie nas tak dużo w tak wielu miejscach będzie, przynajmniej w Europie. Nie ma koncertu, na którym bym był sam albo z mniej niż 3-4 dodatkowe osoby.
Dłuższe wyjazdy, jak Wasze, na pewno więcej czasu wymagają, sam w zeszłym roku tylko najważniejsze rzeczy w USA ogarnąłem, a resztę musiałem na bieżąco, bo nie mogłem wcześniej tego przygotować, bo magisterkę pisałem i broniłem.
Choć ja i tak drukuję tylko najważniejsze rzeczy, a resztę wpisuję do kalendarza, do którego mam dostęp na telefonie, przypomnienia, linki, strefy czasowe automatycznie ogarnięte.
A na Amerykę Płd. jeszcze przyjedzie czas, nie wiem czy z Maiden, ale przyjdzie.
Na razie w tamte rejony planuje ponownie NYC jesienią lub wiosną, żeby dokończyć to, co nie dałem rady i iść na mecz lub dwa Knicksów.
A swoją drogą, to chyba pierwsza trasa, gdzie nas tak dużo w tak wielu miejscach będzie, przynajmniej w Europie. Nie ma koncertu, na którym bym był sam albo z mniej niż 3-4 dodatkowe osoby.
-
bandzior11
- -#Prowler

dwa bileciki na płytę jak by ktoś posiadał bardzo proszę o kontakt
chetnie zaopiekuję się biletem na płytę bądź gc, nawet bardzo chętnie! proszę o kontakt, gdyby ktoś chciał sprzedać:)
Nie napisałaś na, który koncert... Może być naczajnik pisze:chetnie zaopiekuję się biletem na płytę bądź gc, nawet bardzo chętnie! proszę o kontakt, gdyby ktoś chciał sprzedać:)
Ethno Jazz Festival: TITO PARIS ?