Rafaello pisze:
Zdaje się, że widziałem gdzieś sondę dotyczącą najbardziej pożądanych kawałków live z TFF. Starblind był gdzieś na szarym końcu, więc na cholerę komu sonda

skoro najlepszego kawałka na płycie nikt nie chce usłyszec na żywo. Założę się, że w wyniku takiej sondy set lista składałaby się tylko i wyłącznie z Fear of the Dark granego w kółko przez dwie godziny

i to bez względu na to, którego okresu dotyczyłaby trasa. Sam chętnie usłyszałbym ID, Killers, czy Still Life, ale jakoś nie liczę. Może ID jeszcze jakoś sie załapie. Się zobaczy...
Po pierwsze to Twoja opinia, że Starblind jest najlepszy, lepiej żeby większość była zadowolona niż żeby nikt nie był zadowolony. Po drugie, napisałem o kawałkach dawno nie granych a FOTD chyba całkiem niedawno był? Miałem na myśli cuś takiego dla przykładu: Infinite Dreams, Flight of Icarus, Bring your daughter, Killers, Still Life, Caught, Stranger, The Loneliness, Alexander, Holy Smoke, Be quick, From here... itd I teraz fani z tego zestawu mają prawo wybrać 3 kawałki. Prawda, że byłoby pięknie? Gdyby taką politykę stosowali to już dawno usłyszałbym to co chcę a nie kolejny raz TNOTB czy RTTH.
Emilio pisze:Kuba pisze:Po to ze trasy związanej z albumami "Fear Of The Dark" i "No Prayer For The Dying" nie będzie
Oby nie było takiej trasy, jak już to całe lata 90. (NPFD, FOTD, XF i Virtual) Ja bym czekał głównie na numery z czasów blejza

Sign of the cross na żywo to by był dla mnie większy wypas niż 7 syn.
Fakt, te kawałki mają spory potencjał z wokalem Bruce'a. Imo byłaby to najlepsza trasa z tych wspominkowych, oczywiście gdybym to ja układał set a nie Steve

Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.