wybiera się ktoś może na koncert do Łodzi z Gdańska i z powrotem? Albo wie ktoś coś może o jakimś zorganizowanym transporcie?
Wyjazd na koncert Iron Maiden z Gdańska do Łodzi
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Wyjazd na koncert Iron Maiden z Gdańska do Łodzi
Hej,
wybiera się ktoś może na koncert do Łodzi z Gdańska i z powrotem? Albo wie ktoś coś może o jakimś zorganizowanym transporcie?
Re: Wyjazd na koncert Iron Maiden z Gdańska do Łodzi
są transporty i odpowiednie tematy, tak ciężko poszukać zamiast zakładać setny temat o tym samym? 
To poprosiłabym o skierowanie, bo tego konkretnego połączenia Gdańsk-Łódź-Gdańsk nie udało mi się znaleźć 
Z tym że z tego co widzę, to wyjazd jest z Wrocławia, a nie do końca o to mi chodziło... ale dzięki za pomoc 
To jak z gdanska nic nie organizowane to polskim busem po taniosci w obydwie strony, a zeby do rana sie nie dluzylo to na afterparty do eclipsea;-)
Na powaznie to pogadaj z Jackiem bo tez wiem, ze taka trase planuje:-)
Na powaznie to pogadaj z Jackiem bo tez wiem, ze taka trase planuje:-)
Jasne, już napisałam do niego. Aczkolwiek nie ukrywam, że najchętniej zabrałabym się po koncercie od razu do Gdańska, co by móc się tam na spokojnie przespać i lecieć na następny koncert.
Mam dość kiepską wytrzymałość i obawiam się, że na afterparty prędzej bym zasnęła na stoliku. 
ja też obawiam się, że zamiast do Eclipse idę pokimać do domu do rana i w drogę nad morze 
A z Lodzi nikt nie wybiera sie do Gdanska i z powrotem?