31/05-02/06/2013 - Ursynalia - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Re: 31/05-02/06/2013 - Ursynalia - Warszawa
I creme de la creme: http://www.handeldlugami.pl/www/dlug,00 ... alski.html - i chyba to wszystko w temacie...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Wreszcie
podali rozpiskę czasową.
www.ursynalia.pl/line-up
The Sixpounder dostali slot przed samymi Motorami - dobra promocja i zasłużyli na to.
www.ursynalia.pl/line-up
The Sixpounder dostali slot przed samymi Motorami - dobra promocja i zasłużyli na to.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Uffff.... nie trzeba będzie oglądać BFMV 
Z Facebooka Anti Tank Nun:
"Apropos Ursynaliów.... jest nam paskudnie przykro , ale wycofujemy się z Ursynaliów . Z tych samych powodów co ZZ Top , Bad Religion...
Titus : To nie jest , ku...a , na moje nerwy .
Ale do Wa-wy jeszcze wrócimy !!!
Rock !!!
ANTI TANK NUN"

"Apropos Ursynaliów.... jest nam paskudnie przykro , ale wycofujemy się z Ursynaliów . Z tych samych powodów co ZZ Top , Bad Religion...
Titus : To nie jest , ku...a , na moje nerwy .
Ale do Wa-wy jeszcze wrócimy !!!
Rock !!!
ANTI TANK NUN"
Night Mistress Fan Club Łódź
To warto tam na coś iść po za Motorami?
Dzisiaj sporo ogłoszeń widziałem :sprzedam karnet za 5 dyszek
Dzisiaj sporo ogłoszeń widziałem :sprzedam karnet za 5 dyszek
Five Finger Death Punch też się wycofali:

Due to unforeseen logistical circumstances beyond the band's control, Five Finger Death Punch are extremely sorry that they will be unable to appear at Ursynalia Festival on Sunday, and apologize to their fans. 5FDP will make every effort to come back in the near future to put on a bigger and better show than ever.
Ale to już nie z winy organizatorów, bo FFDP odwołali też koncert w Holandii... nie mniej na tą chwilę w niedzielę od mniej więcej 20.15 do 21.45 będzie cisza na Ursynaliach bo nie ma zespołu z małej ani dużej scenyizehytol pisze:Five Finger Death Punch też się wycofali:Due to unforeseen logistical circumstances beyond the band's control, Five Finger Death Punch are extremely sorry that they will be unable to appear at Ursynalia Festival on Sunday, and apologize to their fans. 5FDP will make every effort to come back in the near future to put on a bigger and better show than ever.
Night Mistress Fan Club Łódź
Odwołali także swój jutrzejszy występ na Fortarock, więc tak do końca to nie wiadomo czy to kolejne "danie dupy" ze strony organizatorów, czy zupełnie inna przyczyna... bo szczerze wątpię by Holendrzy odstawiali taki sam cyrk jak i u nas 
EDIT: sorry, napisaliśmy w tym samym momencie, ale myśl przewodnia podobna
EDIT: sorry, napisaliśmy w tym samym momencie, ale myśl przewodnia podobna
Z Hunterfestem to mi się kojarzy(...)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ponoć 3-dniowe karnety chodziły dzisiaj w drugim obiegu po ok. 11-12 zł więc naprawdę nie wiem czemu tak narzekacie na line-up.

-
Deleted User 4876
12 plnów za Motorki hmm D: nie dziękuje, chce ich w klubie na normalnym gigu
- Shedao Shai
- -#Nomad

Za 12 PLN to ja nawet na HIM bym poszedł

-
Deleted User 4876
Him jest spoko
i pomyśleć ze bylem na wszystkich ich koncertach w PL heheh - ale od razu mi ten fest śmierdział... Him w Stodole 13 bodajże lat temu, to był gig..w dorobku raptem 2 albumy a skopali zadki
Jak ja się cieszę że w porę sprzedałem bilet po normalnej cenie bo z tego co widze to teraz chyba za browca bym go oddał 
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

-
Deleted User 4876
6:55 - niezła pora na fote
On w ogóle spał po gigu ??
wygląda na mocno zmęczonego - ta polska wódka hehe 
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Z tego co słyszałem impreza w hotelu trwała do 4 nad ranem, ale czy brał w niej udział nie wiem ( podobno w czwartek balował do rana gdzieś na starówce ). Trudno powiedzieć czy zmęczony bo jak patrzyłem na jego foty z poza sceny z ostatnich lat, to on chyba po prostu tak teraz wygląda
Zresztą zaraz po tym zapakowali go do taxy i tyle go widziałem. Wizzo też był w holu, ale się spieszył do busa to rzucił tylko "see you next time!".
A sam koncert, cóż bardzo dobry, ale jednak brakowało mi jakiegoś ognia którego było pełno na Bemowie. Choć teraz nieporównywalnie lepszy set niż 2 lata temu: Damage Case, You Better Run, The One To Sing The Blues czy Doctor Rock przy którym mało nie oszalałem ze szczęścia. Solówka Mikkey'ego jak zawsze mistrzowska ( skąd on czerpie tyle energii ?!! ). Jedyne nieporozumienie to tylko Wizzo pozostawiony jakoś w połowie setu sam na scenie w roli solisty przy jakimś klawiszowym tle. Rozumiem, że chciał zaszpanować świecącą gitarą, ale takie bajery do koncertów Motorhead mi jakoś nie pasują.
A sam koncert, cóż bardzo dobry, ale jednak brakowało mi jakiegoś ognia którego było pełno na Bemowie. Choć teraz nieporównywalnie lepszy set niż 2 lata temu: Damage Case, You Better Run, The One To Sing The Blues czy Doctor Rock przy którym mało nie oszalałem ze szczęścia. Solówka Mikkey'ego jak zawsze mistrzowska ( skąd on czerpie tyle energii ?!! ). Jedyne nieporozumienie to tylko Wizzo pozostawiony jakoś w połowie setu sam na scenie w roli solisty przy jakimś klawiszowym tle. Rozumiem, że chciał zaszpanować świecącą gitarą, ale takie bajery do koncertów Motorhead mi jakoś nie pasują.
Jest ktoś w stanie napisać mi całą setlistę Motorhead z wczoraj?
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Gig konkretny jak zawsze. Jak to w przypadku Motorhead bardzo intensywny, choć trochę dla mnie za krótki. Brakowało mi jeszcze "Bomber", "Iron Fist" granego właśnie na Sonisphere dwa lata temu, czy choćby króciutkiego "R.A.M.O.N.E.S.". Ale jakby nie było, porównując grudniowy występ z Berlina w 2012 roku na którym byłem z tym wczorajszym, to po prostu dzień do nocy. Atmosfera o niebo lepsza, sam występ bardziej żywiołowy. W końcu to Polska, u nas taki koncert to metalowe święto, a dla Niemców to pieprzona codzienność. Tym bardziej, że w Polsce Motorhead czy inne większe kapele przeważnie grają jeden koncert, u gebelsów minimum 5.
Do tego jeszcze biorąc pod uwagę, ze Lemmy w tym roku będzie obchodził 67 urodziny - czapki z głów. Nie jeden chłopaszek z tych popularnych nowomodnych kapelek mógłby pozazdrościć Kilmisterowi takiej kondycji.
Motorhead jak zawsze wielki !
Stone Deaf Forever !
set liste masz tutaj:
I Know How To Die
Damage Case
Stay Clean
Metropolis
Over The Top
Doctor Rock
Guitar Solo
The Chase Is Better Than The Catch
Rock It
You Better Run
The One To Sing The Blues / Drum Solo
Going To Brazil
Killed By death
Ace Of Spades
Overkill
Do tego jeszcze biorąc pod uwagę, ze Lemmy w tym roku będzie obchodził 67 urodziny - czapki z głów. Nie jeden chłopaszek z tych popularnych nowomodnych kapelek mógłby pozazdrościć Kilmisterowi takiej kondycji.
Motorhead jak zawsze wielki !
Stone Deaf Forever !
set liste masz tutaj:
I Know How To Die
Damage Case
Stay Clean
Metropolis
Over The Top
Doctor Rock
Guitar Solo
The Chase Is Better Than The Catch
Rock It
You Better Run
The One To Sing The Blues / Drum Solo
Going To Brazil
Killed By death
Ace Of Spades
Overkill
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.