Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
Iron Maiden gra dwa rodzaje koncertów: b.dobre i genialne - widocznie Bercy było B.Dobre...
Ale ja porównuję z całością trasy, czyli dla mnie 2012, a on z 2013.Budziol pisze:a Maciek mówi, że najlepszy na trasie jak dotąd
Nie ma opcji zadnej takiej abym wszedł na koncert z biletem gdańskowym na koncert w Łodzi?
Być może będe w ciemnej dupie. jestem w Szkole Policji i od 24 czerwca zaczynam służby na ulicy a z takich służb nie można wziąć wolnego w szkole. I boję się że trafi mi taka kolidując z koncertem... masakra
Być może będe w ciemnej dupie. jestem w Szkole Policji i od 24 czerwca zaczynam służby na ulicy a z takich służb nie można wziąć wolnego w szkole. I boję się że trafi mi taka kolidując z koncertem... masakra
nie można 
Słuchaj - a może ktoś się z Tobą na bilet zamieni... Jak nie, cóż - trza będzie sprzedać bilet, bo szkoda pieniędzy.
etoo pisze:Nie ma opcji zadnej takiej abym wszedł na koncert z biletem gdańskowym na koncert w Łodzi?
Stary wiesz ile razy ja nie poszedłem na egzaminy w szkole jednej i drugiej bo byłw ten dzień koncert Iron Maiden
i co ze mnie wyrosło .. .
Może będziesz mógł zamienić się z kimś na te służby, zagadaj z ludźmi...
To nie egzaminy tylko służba;)Jack pisze:etoo pisze:Nie ma opcji zadnej takiej abym wszedł na koncert z biletem gdańskowym na koncert w Łodzi?
Stary wiesz ile razy ja nie poszedłem na egzaminy w szkole jednej i drugiej bo byłw ten dzień koncert Iron Maiden...
i co ze mnie wyrosło .. .
Mam nadzieję że nie wypadnie mi ta służba akurat na koncert
A zamienić się niestety nie da... przynajmniej narazie
Szkoda Douga, jakoś nie wiedziałem o tym że odszedł z Killer Krew. A Event-shirt na Francję świetny!! Jeśli będzie podobnej jakości i pomysłu na Niemcy (bo w PL to wątpię) to kupię.
W sumie maja niezła okazje by zrobić event shirty z Polski. Dwa koncerty to nie jeden...
Sądzę, że będzie eventshirt z PL!

no proszę Was i co by na nim było ? 
Eventy to zrobił Wydra
Eventy to zrobił Wydra
Eddie wyłaniający się z mgły i łamiący skrzydło samolotu...Budziol pisze:no proszę Was i co by na nim było ?
Eventy to zrobił Wydra
Night Mistress Fan Club Łódź
Gdzieś już tu to pisałem: Eddie z wódką i słoikiem ogórków
lepsze niż nie wiadomo skąd Posejdon 
to Neptun 
ja optowałem za łódzkim akcentem - Kościuszko, ale nie przeszło
ja optowałem za łódzkim akcentem - Kościuszko, ale nie przeszło
Fajny by był Eddie w łódce a w wodzie syrenka zombie 
-
DZIADEK LEON
- -#Trooper

A co zrobimy jak na eventshirtcie na PL będzie Edek Husarz 
DZIADEK LEON ON TOUR;
X FACTOUR 1995
VIRTUAL XI TOUR 1998
BRAVE NEW WORLD 2000
GIVE ME THE ED TIL I"M DEAD 2003
EDDIE RIPS UP THE WORLD 2005
SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR 2008
THE FINAL FRONTIER TOUR 2011
MAIDEN ENGLAND TOUR 2013/2014
THE BOOK OF SOULS TOUR 2016
LEGACY OF THE BEAST TOUR 2018/2022
THE FUTURE PAST TOUR 2023
RUN FOR YOU LIVES TOUR 2025/2026
X FACTOUR 1995
VIRTUAL XI TOUR 1998
BRAVE NEW WORLD 2000
GIVE ME THE ED TIL I"M DEAD 2003
EDDIE RIPS UP THE WORLD 2005
SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR 2008
THE FINAL FRONTIER TOUR 2011
MAIDEN ENGLAND TOUR 2013/2014
THE BOOK OF SOULS TOUR 2016
LEGACY OF THE BEAST TOUR 2018/2022
THE FUTURE PAST TOUR 2023
RUN FOR YOU LIVES TOUR 2025/2026
Nie wpadną na to
To Brytyjczycy
Czytam recenzje z koncertów Iron Maiden w Hiszpanii i niestety przeważa miażdżąca krytyka. Słaby dźwięk, nieudolne wykonanie, słaby wokal, oprawa, która bardziej śmieszy niż imponuje - muzycy grający bez cienia pasji(...) Skoro różni ludzie tak piszą - to chyba prawda,,, Jeśli nie maja do tego przekonania, to po jaką cholerę to ciągną! Słabo(...)