19/06/2013 - BON JOVI - Gdańsk [piter]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
19/06/2013 - BON JOVI - Gdańsk [piter]
jest organizowany przejazd na koncert BON JOVI do Gdańska dnia 19.06.2013
1/przejazd z Krakowa 169 zł/os
2/przejazd z Katowic 169 zł/os
3/przejazd z Częstochowy 169 zł/os
ceny obejmują przejazd w obie strony
zamówienia pod dragonisko@o2.pl
tel 666-930-390
1/przejazd z Krakowa 169 zł/os
2/przejazd z Katowic 169 zł/os
3/przejazd z Częstochowy 169 zł/os
ceny obejmują przejazd w obie strony
zamówienia pod dragonisko@o2.pl
tel 666-930-390
Ostatnio zmieniony pt mar 22, 2013 9:51 am przez piter, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: 19/06/2013 - BON JOVI - Gdańsk [piter]
Nie chcecie zrobić przejazdów łączonych z Green Dayem
?
Autokar na Bon Jovi do Gdańska jedzie przez Łódź - więc jest taka opcja
/trzeba by poczekać chwile po koncercie ale znamy fajne miejsce gdzie można miło spędzić czas;)
- jedynie kwestia dogadania się co do kosztów - jeśli by było więcej osób chętnych na wyjazd na oba koncerty wtedy się puści specjalny autokar który będzie zabierał na oba koncerty
/trzeba by poczekać chwile po koncercie ale znamy fajne miejsce gdzie można miło spędzić czas;)
- jedynie kwestia dogadania się co do kosztów - jeśli by było więcej osób chętnych na wyjazd na oba koncerty wtedy się puści specjalny autokar który będzie zabierał na oba koncerty
Nie wiedziałam, że można sobie tak fajnie tutaj zorganizować przejazd - muszę częściej zaglądać
ale pociągiem nie wychodzi taniej
?
Cum On Feel The Noize !!!
Co do pociągu to zależy którym i jaką kto ma zniżkę - pełny bilet jest w podobnej lub wyzszej cenie - no i jest jeszcze podstawowy mankament jazdy PKP czy jakąkolwiek komunikacją regularną - przejazd powrotny jest dopiero rano więc albo trzeba koczować całą noc albo organizować nocleg.
A w przypadku naszego przejazdu:
A w przypadku naszego przejazdu:
- masz zapewnione miejsce siedzące obok znajomych w wybranej części autokaru,
- dowozimy Cię w pobliże miejsca koncertu,
- przed koncertem masz dość czasu, aby pozwiedzać/zjeść obiad/zająć dogodne miejsce, a po nim od razu wygodny transport do domu, który z pewnością Ci nie ucieknie!
- cały czas jesteśmy "pod telefonem" – w razie problemów możesz liczyć na naszą pomoc,
- możesz zostawić rzeczy bezpiecznie w autokarze,
- poznasz wielu fajnych ludzi o podobnych zainteresowaniach!
Teraz widzę, że jest to cena przejazdu w obie strony
Nie wiem kto to wymyślił ale dziękuję w imieniu wszystkich, którzy będą się wybierać na ten koncert. Ja obecnie jeszcze nie wiem, więc wolę na nic się nie pisać ale naprawdę super 
Pomysł takich przejazdów powstał prawie 20lat temu i jest z roku na rok ulepszany - pierwszy wyjazd tego typu jaki pamietam był na Pink Floyd w 1994 roku z Krakowa do Pragi
Ja wtedy miałam 6 lat i nikt mnie o tym nie poinformował do tej pory? Pewnie problem leży po stronie mojej niezawodnej pamięci 
miejsca się konczą - dopełniamy po autokarze z Krakowa i Katowic - i kombinujemy jeszcze większe pojazdy - zainteresowanie jest dużo większe niż spodziewaliśmy się.
Szkoda, ze nie pomysleliscie o opcji wyajzdu do Pragi - jednak z poludnia Polski to znacznie blizej niz do Gdanska.