Edit : widze że ktoś wyżej napisał podobny scenariusz. Też mam nadzieję na jakieś festiwale w przyszłym roku !
Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
A myślicie że jest szansa w przyszłym roku na kilka wakacyjno-festiwalowych europejskich koncertów wzorem tych z 2010 roku, w okolicy Final Frontier Tour ? Jakieś Wacken, Sziget etc. Niezobowiązujące koncerciki. Bo nurtuje mnie to 
Edit : widze że ktoś wyżej napisał podobny scenariusz. Też mam nadzieję na jakieś festiwale w przyszłym roku !
Dickinson rusza z prywatnymi liniami lotniczymi. Czyżby za rok, dwa miał znów polecieć EF1?! Sądzę, że dla nich priorytetowe są jednak koncerty związane z NOWYM CD...
No cóż, jestem ciekaw czy rzeczywiście zarejestrują dzisiejszy Don? Nie przekonuje mnie pomysł boxu DVD ze wszystkimi występami w DON. Za drogie...
No cóż, jestem ciekaw czy rzeczywiście zarejestrują dzisiejszy Don? Nie przekonuje mnie pomysł boxu DVD ze wszystkimi występami w DON. Za drogie...
A ten event shirt na Frankfurt obowiązuje również w Berlinie? Mam nadzieję na coś lepszego... 
na całe Dojczki 
http://www.songkick.com/concerts/170655 ... t-o2-arena takie cos sie pojawilo........7h jeszcze i powinno byc cos wiadomo 
Powinni ogłosić Londyn i Birmingham!
na 2 koncerty za malo czasu na sprzedaz do sierpnia
So 2 wersje:
"Bruce just announced a uk maiden show at the end of the european tour said he will elaboratde later fuck yeah"
"BRUCE DICKINSON JUST CONFIRMED THAT MAIDEN WILL BE PLAYING MORE UK DATES."
"Bruce just announced a uk maiden show at the end of the european tour said he will elaboratde later fuck yeah"
"BRUCE DICKINSON JUST CONFIRMED THAT MAIDEN WILL BE PLAYING MORE UK DATES."
http://www.youtube.com/watch?v=35S2lcNu ... e=youtu.be
NIE MAM PYTAŃ. Całkiem ładnie wypadło ich wejście
Miazga.
NIE MAM PYTAŃ. Całkiem ładnie wypadło ich wejście
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nadal nie ma dokładniejszego info - prawdopodobnie Bruce poda szczegóły podczas "Running Free" i chwilę później pojawi się oficjalny news na stronie. 
Tuż przed koncertem w Donington nad publicznością przeleciał Spitfire. Ten blisko 100-tysięczny tłum wygląda naprawdę imponująco:
Tuż przed koncertem w Donington nad publicznością przeleciał Spitfire. Ten blisko 100-tysięczny tłum wygląda naprawdę imponująco:
Hehe byłem szybszy Wicker
Swoją drogą co myślisz o festiwalowych koncertach w Europie 2014 w ramach " Sick Of The Studio.. " ? 
Może nie do mnie, ale Meta w tym roku nie gra u nas, więc wszystko jest możliwe.IronKevin pisze:Swoją drogą co myślisz o festiwalowych koncertach w Europie 2014 w ramach " Sick Of The Studio.. " ?
A żeby nie było offtopa:
Prawdopodobnie sprzedam 2 bilety pod scenę w Zagrzebiu.
Hahah właśnie to Sick Of The Studio to było w odniesieniu do Maiden oczywiście. Chodziło mi właśnei o to że tak kiedyś zrobiła Meta, i tak samo ciekawi mnie czy Ajroni by coś takiego zrobili w lato 
To jeszcze ze 20 minutWICKER MAN pisze:Nadal nie ma dokładniejszego info - prawdopodobnie Bruce poda szczegóły podczas "Running Free" i chwilę później pojawi się oficjalny news na stronie.![]()
Wiem, że chodziło o Maiden, ale nazwa ewidentnie wskazuje na Metę, więc nie mogłem się powstrzymać.IronKevin pisze:Hahah właśnie to Sick Of The Studio to było w odniesieniu do Maiden oczywiście. Chodziło mi właśnei o to że tak kiedyś zrobiła Meta, i tak samo ciekawi mnie czy Ajroni by coś takiego zrobili w lato
Dobre!!WICKER MAN pisze:Nadal nie ma dokładniejszego info - prawdopodobnie Bruce poda szczegóły podczas "Running Free" i chwilę później pojawi się oficjalny news na stronie.
Oczywiście, że będą na obu gigach...wojteq pisze:Ale rozumiem, że w Berlin O2 czy Ergo Arenie na Spitfire nie ma co liczyć ? ....
na telebimach podczas Aces High.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Londyn @ o2 Arena - 3 sierpnia - oficjalnie potwierdzone przez Bruce'a ze sceny w Donington. Być może nie będzie to ostatni koncert (dodadzą 4 sierpnia jeśli pierwszy gig wyprzeda się błyskawicznie?).
Ktoś wygrał FTTB do Berlina?
Ktoś wygrał FTTB do Berlina?
FTTB Berlin i Hamburg rozlosowane.
Mam Hamburg i jeszcze z nikim się nie zamieniłem, więc czekam na kogoś z Berlinem...
Mam Hamburg i jeszcze z nikim się nie zamieniłem, więc czekam na kogoś z Berlinem...
Qrna to jak i Berlin i Hamburg rozlosowane to nie mam nic :/
Ale Jack ma Berlin i zgodnie z umową wchodzę z nim na FTTB
Ale Jack ma Berlin i zgodnie z umową wchodzę z nim na FTTB