Nie mam dużych oczu, ale za to zarośniętą klatę. Może być?Szymon pisze:i obcych nie wpuszczamy, chyba ze sa atrakcyjnymi dziewczynami i maja duze.....oczy
Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
-
Deleted User 2259
Widzę,że coraz ciekawsze propozycje się tu pokazują. 
W Polsce nie będzie tak dużo fanklubowiczów, więc też liczę na pomyślniejsze losowanie 
Siema
Stalsi bywalcy koncertów Ironów w Polsce, orientujecie się jak wygląda sytuacja pomiędzy FTTB a GCEE? Mam flagę 150x90 cm i zastanawiam się, czy dużo zostanie miejsca dla GCEE (podobno FTTB może być +120 osób).
Stalsi bywalcy koncertów Ironów w Polsce, orientujecie się jak wygląda sytuacja pomiędzy FTTB a GCEE? Mam flagę 150x90 cm i zastanawiam się, czy dużo zostanie miejsca dla GCEE (podobno FTTB może być +120 osób).
120 osób to mniej więcej 2 rzędy ludzi.
Smutne trochę, że o dostaniu się pod barierke decyduje głównie hajs. Mam nadzieje, że ludzie z FC ne są za wysocy.
A mnie śmieszy takie marudzenie. Decyduje szczęście lub determinacja, nie hajs.
Hajs może trochę pomóc, ale to nie jest licytacja kto da więcej, tylko wyrównane szanse dla członków FC, który wcale nie jest drogi. FC przynajmniej w tym aspekcie dba o członków.
Hajs może trochę pomóc, ale to nie jest licytacja kto da więcej, tylko wyrównane szanse dla członków FC, który wcale nie jest drogi. FC przynajmniej w tym aspekcie dba o członków.
Slaug pisze:Smutne trochę, że o dostaniu się pod barierke decyduje głównie hajs.
dokładnie - chcieć znaczy mócMadril pisze:Decyduje szczęście lub determinacja, nie hajs
Czasem jeszcze decyduje sprint. 
no to na pewno, a pytanko FTTB jakieś programy, koszulki kupują po koncercie? 
Zależy gdzie, we Frankfurcie Hammers ze 3 razy wychodził z barierki i wracał, więc czasem się da podczas.
Czasem merch jest przed halą, wtedy to nie ma znaczenia. Program można na luzie po koncercie, koszulki eventowe, jeśli event to jeden lub dwa koncerty - lepiej kupić od razu, w Niemczech raczej można po.
Czasem merch jest przed halą, wtedy to nie ma znaczenia. Program można na luzie po koncercie, koszulki eventowe, jeśli event to jeden lub dwa koncerty - lepiej kupić od razu, w Niemczech raczej można po.
Moim zdaniem ci co chcą iść pod barierki powinni iść na solówki, tak by było najsprawiedliwiej.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 4876
ale tylko na takie na śmierć i życie z FATALITY

ja jestem wysokaSlaug pisze:Smutne trochę, że o dostaniu się pod barierke decyduje głównie hajs. Mam nadzieje, że ludzie z FC ne są za wysocy.
Barierki w halach są nudne 
Dostać sie na barierke w czasie koncertu na Download to dopiero było wyzwanie
Dostać sie na barierke w czasie koncertu na Download to dopiero było wyzwanie
i udało się ile zajęło przedrzeć się przez tłum?
Nam na Sziget 20 min
Nam na Sziget 20 min
To długo, nam (Szymon przewodził) dojście do 2 rzędu na Sziget zajęło max. 5 minut. 
było 30 min do koncertu nie było się gdzie śpieszyć 
Sziget to bylo cos 
Ostatnio zmieniony pn cze 17, 2013 12:33 am przez Puszek123, łącznie zmieniany 1 raz.
IRON MAIDEN
FTTB na Gdańsk/Łódź było już losowane?