Meet-up i after party w Łodzi - 3 lipca 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Meet-up i after party w Łodzi - 3 lipca 2013
Może ktoś się wybiera pociągiem osobowym z Torunia do Łodzi o 8:51, albo wsiada na którymś z pośrednich przystanków? Można by było zacząć imprezę już w pociągu i razem potem zajść do Eclipse'a.
Się chyba nikt nie obrazi jak postaram się wpaść? 
Jak długo może być otwarty bar w ramach after party po koncercie w Łodzi? Do późnych godzin nocnych, do rana? Jest to istotne dla mnie, ponieważ chciałbym się gdzieś w dobrym miejscu przechować do czasu udania się na dworzec PKP (prawdopodobnie do Łodzi wybieram się pociągiem). A może do ostatniego klienta będzie czynny? 
Zazwyczaj Iza ma czynne do ostatniego klienta, jak beda ludzie to do 4 na pewno nie zamknie, mozna smialo wbijac na noc:-)
My też będziemy siedzieć raczej do oporu, jedni z nas wracają na południe Polski, inni jadą do Gdańska, ale pociągi są jakoś o 5 rano
Dobrze wiedzieć, będzie gdzie przekoczować ;]Budziol pisze:Zazwyczaj Iza ma czynne do ostatniego klienta, jak beda ludzie to do 4 na pewno nie zamknie, mozna smialo wbijac na noc:-)
No rozpowiadajcie rozpowiadajcie 
Im wiecej osob tym lepiej;-)
Im wiecej osob tym lepiej;-)
No ja też wpadnę przed koncertem po koszulkę i chętnie po koncercie bym się zakręcił żeby trochę przekoczować no i głównie odnaleźć ekipę co do gdańska będzie jechać (będą tacy?)
No i przywiozę czerwonego bosmana żeby tak z pustymi rękoma nie przychodzić
No i przywiozę czerwonego bosmana żeby tak z pustymi rękoma nie przychodzić
03/07/2013 - Iron Maiden - Łódź
13/08/2013 - System of a Down - Łódź
-
Deleted User 4783
no dobra, czytam i nie za bardzo rozumiem... ok, znalazłem. Czyli tram 12 jeździ normalnie w obydwóch kierunkach
http://www.mpk.lodz.pl/rozklady/wholeme ... cleId=8370
http://www.mpk.lodz.pl/rozklady/wholeme ... cleId=8370
Może ktoś napisać czym dojechać ze stacji i na którym przystanku wysiąść żeby się nie zgubić w łodzi?
Dokładnie, niby sprawdziłem na jakdojade.pl ale najlepiej się spytać mieszkańca Łodzi - w co wsiąść (numer linii, kierunek) by dojechać z Łodzi Kaliskiej do pubu? Z góry dzięki 
Z dworca PKP do pubu jest aż tak daleko, że lepiej byłoby pokonać tę odległość tramwajem lub autobusem? Czy spacer będzie aż tak bardzo męczący? 
"Still my heart calculate and pray"
@Hospes
No kawałek jest, ale na spokojnie można się przejść, przez "malownicze" Polesie
No kawałek jest, ale na spokojnie można się przejść, przez "malownicze" Polesie
Pisałam wcześniej: 99 lub 99A przystanek przy Komforcie w stronę 11 Listopada, wysiadka przy Struga/Kościuszki.
Zainteresowanym pomocą w dotarciu na miejsce podam kontakt na privie
Zainteresowanym pomocą w dotarciu na miejsce podam kontakt na privie
Tak jak Depeszka pisze, albo tramwajami 10/14 dwa przystanki do Pietryny i tam juz z buta.
Mozna tez te dwa przystanki wzluz Pilsudskiego do Pietryny sobie przejsc
Mozna tez te dwa przystanki wzluz Pilsudskiego do Pietryny sobie przejsc
To ja spytam z innej beczki
Z jakich sieci taksówkowych opłaca się korzystać w Łodzi ? Chodzi o to żeby była to tania korporacja i uczciwi kierowcy
Proszę o jakieś numery telefonu! Na pewno dwa razy będziemy musieli skorzystać a nie chcę szukać już na miejscu!
Taxi dwa dwa, nr. 800 500 500
Jak wcześniej pisałam, mogę z Kaliskiego odbierać ludzi i kierować do Eclipse :-)
Jak wcześniej pisałam, mogę z Kaliskiego odbierać ludzi i kierować do Eclipse :-)
Siema. Ja z Calebem prawdopodobnie będziemy w Eclipse:) To będzie ktoś na beforze tam?Czy większość na afterze?:P
Czy już wspominałem żę kupie bilet na GC w Łodzi
?