When the ship goes down, you either sink or swim OH YEAH!
03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Takie pitu pitu, na raz ujdzie, za drugim razem już nudzi. Niektórzy nawet choreografię na niektóre utwory mają, żeby się na barierce nie nudzić. 

dokładnieMadril, pitolenie i nic więcej
Ja już odliczam każdą godzinę bo już nie mogę się doczekać na Maiden w hali
to jest właśnie to,jak dla mnie hala wygrywa z plenerem więc

Ja już odliczam każdą godzinę bo już nie mogę się doczekać na Maiden w hali
do barierki na EE się nie dopchasz bo tam już 160 osób z oficjalnego FC będzie na FTTBPablo1919 pisze:Przy mniejszym wzroście to miejscówa przy samych barierkach nawet wskazana, tym bardziej ułatwione zadanie ją zająć gdy ma się EE. Najwyżej żebra obite od barierek. A i co koncert publika inna więc masakry może nie być pod sceną. Ale i tak mniejsi ludzie się pchają pod samą scenę i to dziewczyny i się nie boją, więc nie wiem chłopie czemu się cykasz w dodatku 1 raz na Maiden to mus widzieć tych geniuszy z bliska!
Support? Nie jest taki zły, lepszy na żywca niż z płyty
Pomysł FTTB jest do dupy. Wolę iść na koncert nie wiedząc czy uda się zdobyć barierkę czy nie, niknie ta magia koncertu.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
na fttb jak szybko nie biegniesz wcale nie musisz być na barierce 
Ostatnio zmieniony ndz cze 30, 2013 2:41 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem czy moja obserwacja na podstawie oglądanych filmików na YouTube jest trafna ale mam wrażenie że doznania dźwiękowo akustyczne przy samej barierce są lekko mówiąc do dupy... Dlatego wolę miejsca inne
Pooglądać ich mogę sobie na zdjęciach 
No to trzeba być naprawdę zdolnymBudziol pisze:na fttb jak szybko nie biegniesz wcale nie musisz być na barierce
Co do doznań to rzeczywiście są gorsze, wystarczy spojrzeć gdzie są kolumny ustawione ale i tak lepiej być na barierkach. Ja tam wolę oglądać grę z bliska mimo gorszego dźwięku. Dobrą jakość to mam na płycie w domu
Ostatnio zmieniony ndz cze 30, 2013 2:42 pm przez vyrus, łącznie zmieniany 1 raz.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Wcale nie trzeba być zdolnym. Wystarczy 20-30 osób do zajęcia całej barierki przez grupy znajomych, którzy innych już nie wpuszczą. A na tej trasie ludzie z FTTB biegają wyjątkowo dobrze. 
Inaczej mówiąc: nie biegasz szybko i nie masz znajomych - masz marne szanse na barierkę z FTTB. Nie mówię, że się nie da, choć czasem i jak się ma znajomych to już nie idzie się wcisnąć.
Inaczej mówiąc: nie biegasz szybko i nie masz znajomych - masz marne szanse na barierkę z FTTB. Nie mówię, że się nie da, choć czasem i jak się ma znajomych to już nie idzie się wcisnąć.
Strategia czołgu... rozpędzę moje 120kg, będą czmychać jak przed nosorożcem na safari 
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

a ja chciałbym się spytać o której Maiden kończy ? ale pewne informacje bo nie wiem którym pociągiem wracać :S do Gdańska
Gdzieś ktoś pisał, że przed 23ą
Więcej niż dwie godziny nie zagrają 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
22:45 mniej więcej skończą.
Temat był poruszany ale nie chce mi się szukać: czy w Łodzi i Gdańsku będą sklepiki z koszulkami ,płytami itd ? I ile kasy trzeba na to szykować tak plus minus ?
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Płyt tam nie będzie. Koszulki kosztowały 30€, więc obstawiam w Polsce 120zł.
To tyle co fanclubowa i eventova
No to kolejny wydatek mnie czeka ,w takim razie w Łodzi będę w fanclubowej a na drugi dzień w takiej ze sklepiku prawdopodobnie
No to kolejny wydatek mnie czeka ,w takim razie w Łodzi będę w fanclubowej a na drugi dzień w takiej ze sklepiku prawdopodobnie
Nie wiecie czy mają jakieś fajne szaliki w tym roku? 
- Mercenary155
- -#Invader

Z tego co wiem to zawsze w innych krajach były koszulki po 30€ lub $ a u nas zawsze były po 100 zł.
Najlepszy dźwięk będzie pośrodku, w odległości kilkunastu metrów od sceny. W tym miejscu nastąpi zjawisko wzmocnienia fali akustycznej.
Myślicie, że dużo stracę na miejscu w GC, jeśli pójdę szybko do WC?
Myślicie, że dużo stracę na miejscu w GC, jeśli pójdę szybko do WC?
Ja bym się zastanowił na Twoim miejscu zmieniając GC na WC - dużo stracisztymonowy pisze:Myślicie, że dużo stracę na miejscu w GC, jeśli pójdę szybko do WC?