KOSZULKI EVENTOWE - MAIDEN POLAND 2013 / 2014
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENTOWE - MAIDEN POLAND 2013 / 2014
Nie ma sprawy
Ja bede pod Neptunem 13-14.
O 13:30 jest planowane zdjecie grupowe
Ja bede pod Neptunem 13-14.
O 13:30 jest planowane zdjecie grupowe
Myślę, że bez problemu mnie rozpoznasz (vide 190 cm + wzrostu). Jestem duży i się wyróżniam. Znajdziemy się
Będę około 13.20 koło Neptuna
O to ja też się piszę na zdjęcie
POZnan* 2014 Event Shirt
Zbieram ciekawe podpowiedzi związane z Poznaniem lub Wielkopolska aby wrzucić je na koszulkę eventowa. Sam projekt mam już wymyślony ale potrzebuje jeszcze kilka fajnych dodatków. Para młoda podpowiedziana przez Szymona już jest. Piszcie co jeszcze (tylko nie koziolki, bo to chyba logiczne ze musza być
) i najciekawsze propozycje znajda sie na koszulce (jeśli spasuja do reszty projektu
)
- Mercenary155
- -#Invader

Pyry z Gzikiem- już spieszę z wyjaśnieniem ( ziemniaki z twarogiem z cebulą)
Tak jestem Poznańską pyrą
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb2 ... zikiem.jpg
Tak jestem Poznańską pyrą
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb2 ... zikiem.jpg
Ostatnio zmieniony pt lut 14, 2014 5:42 pm przez Mercenary155, łącznie zmieniany 1 raz.
moze pole ziemniakow? 
Re: POZnan* 2014 Event Shirt
Koszulka "plain black" - bez żadnych napisów, rysunków. Bo tak będzie oszczędniej, taniej...wydra77 pisze:Zbieram ciekawe podpowiedzi związane z Poznaniem lub Wielkopolska aby wrzucić je na koszulkę eventowa.
(Bardziej po poznańsku się nie da
M.
Mistrz!beaviso pisze:Koszulka "plain black" - bez żadnych napisów, rysunków. Bo tak będzie oszczędniej, taniej...
(Bardziej po poznańsku się nie da![]()
)
M.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

+1Madril pisze:Mistrz!beaviso pisze:Koszulka "plain black" - bez żadnych napisów, rysunków. Bo tak będzie oszczędniej, taniej...
(Bardziej po poznańsku się nie da![]()
)
M.
wydra77, słowo się rzekło czekamy na szczegóły koszulki eventowej na 2014 bo podobno pomysł już masz 
Moze cos z pilkarska, skoro to stadion lecha to jakas lokomotywa tudziez caly sklad osobowy. A w oknach my zmierzajacy na koncertwydra77 pisze:Zbieram ciekawe podpowiedzi związane z Poznaniem lub Wielkopolska aby wrzucić je na koszulkę eventowa. Sam projekt mam już wymyślony ale potrzebuje jeszcze kilka fajnych dodatków. Para młoda podpowiedziana przez Szymona już jest. Piszcie co jeszcze (tylko nie koziolki, bo to chyba logiczne ze musza być) i najciekawsze propozycje znajda sie na koszulce (jeśli spasuja do reszty projektu
)
Zeby nie bylo pustej koszulki to moze dodac gosci w kiltach
Z pary młodej bym zrezygnował. Za to 2 diabelskie kozły jak najbardziej 
Eddie jadący na oklep na lokomotywie z motywem lecha poznań a w wagonie para młoda wyglądająca przez okno
Hubert, szacun, bardzo fajny pomysł 
Eddie w koszulce Wisly Krakow rozwalajacy pociag z kibicami LechaHubert pisze:Eddie jadący na oklep na lokomotywie z motywem lecha poznań a w wagonie para młoda wyglądająca przez okno
Poznanska Malta pokryta lodem
Moze jakis drobny motyw zwiazany z najdluzszym dniem roku, jesli to faktycznie ten dzien. Nie przychodzi mi jednak nic do glowy co to by mialo byc..
Koziolki musza byc 
Skoro na plakacie jest Eddie na koniu, a koziołki muszą być, to może Eddiego na koziołku?
Edek na jednym szatańskim koziołku, na drugim przerażona, związana młoda para
Czerwone oczyska obu kozłów i płomienie/dym z nozdrzy 
z koziołkami całkiem niezły pomysł, ja też proponowałbym powstrzymać się od wrzucania jakichś silniejszych piłkarskich nawiązań, bo pamiętajmy że nie każdy jest z Poznania, a każdy chciałby chodzić po swoim mieście w tej koszulce bez obawy że dostanie wp****** od psychopatów 
A w tle gonią ich "mocherowe Babcie i Papa Dyrektor".