Pojedynek Miast !
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Pojedynek Miast !
Cześć, tak wpadliśmy z kolegami przy jednej z przedkoncertowych zachlejaw, że fajnie by było zrobić coś ala pojedynek miast na Ironach. Każde miasto by się tak jakby skrzykło i ludzie przed halą licytowali się by na śpiewy różnych utworów, okrzyki o Ironach i może jakieś proporce, flagi.
Ogólnie by podkreślić jakie miasto, region się reprezentuje.
Takie licytowanie się na fanostwo by podkręcić atmosferę pod halami, w moim wypadku Atlas Arena.
Ogólnie by podkreślić jakie miasto, region się reprezentuje.
Takie licytowanie się na fanostwo by podkręcić atmosferę pod halami, w moim wypadku Atlas Arena.
Re: Pojedynek Miast !
Wiadomo że w Łodzi najwięcej będzie Łodzian, w Gdańsku Gdańszczan, więc ''pojedynek'' na najgłośniejszą piosenkę blado widzę. Ale czemu nie, z chęcią podrę gardło. A jeśli chodzi o flagi... to będzie czym konkurować. 
żałuję, że w ogóle zakładałem ten temat
Trzeba mniej chlać przed wchodzeniem na fourm!
- Shedao Shai
- -#Nomad

Mi przyszło na myśl:
no ale nie chciałem być złośliwy
no ale nie chciałem być złośliwy
Paragwajczycy taką akcją uliczną sobie "załatwili" koncert w tym roku, ale oczywiście młode pokolenie Polaków woli mało śmieszny sarkazm
Nomad, tutaj to normalka niestety... Najlepiej wyśmiać nowego.
Kogo miałeś w tym przypadku na myśli?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Takie akcje władza ludowa organizowała w w latach 80-tych, turnieje miast odbywały się w niedzielę w halach sportowych a proletaryat który nie chciał "na ochotnika" uczestniczyć nie dostawał urlopu w wybranym terminie bądź paczek noworocznych od Dziadka Mroza! Można było tez narazić się pierwszemu sekretarzowi i nie otrzymać bonu na rajstopy z okazji 8 marca!!!!Pojedynek Miast
Popieram, też już po alkoholu kompa nie włączam!!!Nomad1985 pisze:żałuję, że w ogóle zakładałem ten temat
Kiedyś takie pojedynki miast organizowały ekipy np. z Pruszcza Gdańskiego czy Szczecina. Ale polegały one na czem innem

Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
nowy: Nomad1985vyrus pisze:Kogo miałeś w tym przypadku na myśli?
wyśmiewający: pozwolisz, że nie bede publicznie palcem pokazywał. Powiem tylko tyle, że jest kilka osób
To była gruba przesada, bo doskonale wiem o czym piszesz (mam wielu kumpli urodzonych w latach 60 i 70 ), ale teraz właśnie można by to było zrobić w 100% z pozytywnym przekazem zachowując dawny fanatyzm względem Żelaznej Dziewicykrusejder pisze:Kiedyś takie pojedynki miast organizowały ekipy np. z Pruszcza Gdańskiego czy Szczecina. Ale polegały one na czem innem![]()
Pojedynek, nie jako walka a coś w rodzaju pojedynku dwóch gitarzystów, którzy licytują się na solówki wzajemnie się motywując do lepszej gry, w tym wypadku zamiast gitarzystów grup fanowskich, które licytują się na miłość do 6 charyzmatycznych Brytyjczyków. Taka siła w jedności !
Może piszę z takim patosem bo mam przeczucie, że to już ostatni zespołu.
Nomad jest tu jakieś 10 lat więc jak widzisz nie śmiejemy się tylko z nowych, również ze starych się śmiejemy, co niniejszym czynię: HIHI HIHI.VeeKing pisze:nowy: Nomad1985vyrus pisze:Kogo miałeś w tym przypadku na myśli?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Deleted User 5490
Muahahahaha. Ale temat. 
Dawno mnie tu nie było.
Panie Nomad. Nie wiem kim jesteś ale myślę, że z powodzeniem zastąpiłbyś Karola Strasburgera jako prowadzącego Familiadę. Myślę, że masz niesamowitą smykałkę do organizowania rozrywki dla odbiorców z niższych sfer intelektualnych. Masz już z tego doktorat? Nie?? Pewnie jako pomysłodawca i właściciel praw autorskich sprzedałbyś japońskim śniadaniowym TV niejedną licencję na organizowanie własnych edycji najdurniejszych teleturniejów świata.
Konkurs siłaczek dla dziewcząt - rywalizacja w klikaniu się boobsami w rytm RTTH o tytuł Najlepszej Fanki Maiden Zawsze Dziewicy, konkurs na szermierkę wilgotnymi pierogami dla znudzonych pedomaidenów itd. Byłbyś idealnym prowadzącym. Poprowadzisz czy sam weźmiesz udział??

Dawno mnie tu nie było.
Panie Nomad. Nie wiem kim jesteś ale myślę, że z powodzeniem zastąpiłbyś Karola Strasburgera jako prowadzącego Familiadę. Myślę, że masz niesamowitą smykałkę do organizowania rozrywki dla odbiorców z niższych sfer intelektualnych. Masz już z tego doktorat? Nie?? Pewnie jako pomysłodawca i właściciel praw autorskich sprzedałbyś japońskim śniadaniowym TV niejedną licencję na organizowanie własnych edycji najdurniejszych teleturniejów świata.
Konkurs siłaczek dla dziewcząt - rywalizacja w klikaniu się boobsami w rytm RTTH o tytuł Najlepszej Fanki Maiden Zawsze Dziewicy, konkurs na szermierkę wilgotnymi pierogami dla znudzonych pedomaidenów itd. Byłbyś idealnym prowadzącym. Poprowadzisz czy sam weźmiesz udział??
Po koncercie jak i przed nim zapraszamy do klubu Bunkier w Gdańsku Głównym
ul. Olejarna 3, 80-843 Gdańsk.
Dwa parkiety!
1. Iron Maiden, Iron Maiden, Iron Maiden
2. Rock & Metal
+ na piętrze barowym - Deep Purple, Led Zeppelin, UDO, ZZ Top i inne klasyki
https://www.facebook.com/events/324036194393220/
Można napić się piwka i nabrać sił przed koncertem jak również będzie można skorzystać z bogatego menu.
Klub zaskoczy was swoim niekonwencjonalnym wystrojem oraz cenami przy barze tak więc serdecznie zapraszamy !

ul. Olejarna 3, 80-843 Gdańsk.
Dwa parkiety!
1. Iron Maiden, Iron Maiden, Iron Maiden
2. Rock & Metal
+ na piętrze barowym - Deep Purple, Led Zeppelin, UDO, ZZ Top i inne klasyki
https://www.facebook.com/events/324036194393220/
Można napić się piwka i nabrać sił przed koncertem jak również będzie można skorzystać z bogatego menu.
Klub zaskoczy was swoim niekonwencjonalnym wystrojem oraz cenami przy barze tak więc serdecznie zapraszamy !
-
Deleted User 5490
A gdzie ring do zawodów sportowych między Łodzianami a Gdańszczanami i basen dmuchany do gejowskich zapasów w kisielu gdzie sędzią miałby być założyciel tematu?