Szymon tez sie zastanawiam czy nie lepiej iść z buta 15 min z Ergo na lansiarskie ulice Sopotu tam jest duzo fajnych miejsc a z tego co widzę to nie ma az tak wielu chętnych na impre w gronie kawałek od ergo.
jeszcze pomyslimy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Dziwisz się?Madril pisze:No i tam selekcja jest, mogą nie wpuścić bandy satanistów.
Jesteś nieletni, nie możesz.kamil198 pisze:Z powodu małego zainteresowania dopisuję do tego siebie i jeszcze pięć innych osób
a co Ty za głupoty wypisujesz?Jack pisze:Jest jeden w Gdańsku głównym ale jest mega lansiarską imprezownią. ale mówie moze jeszcze sie coś urodzi a jak nie to sie zbierze i tez gdizes skoczy.
W Łodzi pub w którym jest meet miał Troopera a nie był sprowadzany przez organizatorów ;]
Stety ! Eclipce Inn Wygrał z tym
NIE BIJ NIE BIJ !! nie wiedizałem pomyliło mi się ;p Myślałem żę tam było wcześniej !! TO PRZEPRASZAM ;]Budziol pisze:a co Ty za głupoty wypisujesz?Jack pisze:Jest jeden w Gdańsku głównym ale jest mega lansiarską imprezownią. ale mówie moze jeszcze sie coś urodzi a jak nie to sie zbierze i tez gdizes skoczy.
W Łodzi pub w którym jest meet miał Troopera a nie był sprowadzany przez organizatorów ;]
Stety ! Eclipce Inn Wygrał z tym
Iza nie miała pojęcia o istnieniu takiego piwa jak TROOPER, na moją prośbę sprowadziła je w ogóle do pubu, a w dzień koncertu obiecała lanego trooperka