witamy nowych uzytkownikow
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: witamy nowych uzytkownikow
Cześć i czołem! ;D
Papa, witaj i pamiętaj nie ma to jak w krzaczorach

Dziękuję ekipie za wyjazd na Ironów do Piestan 
Witam wszystkich serdecznie!
Fanem grupy z East Endu, jestem od ponad dekady. Moja przygoda z Ich muzyką zaczęła się w pierwszej połowie XXI wieku, mniej więcej w roku 2002/2003. Wtedy jako początkujący miłośnik 80su, włączałem co jakiś czas wieczorne pasmo MTV Classic. Właśnie na tym kanale zobaczyłem po raz pierwszy Run To The Hills, a następnego dnia Aces High. Nie muszę pisać jakie zrobiły na mnie wrażenie. Dodam tylko, ze Asy Przestworzy to chyba mój ulubiony kawałek w ogóle. W tym czasie, były też programy Łódzkiego dziennikarza (Sławomir Macias), traktujące o legendach szeroko pojętego Rocka/Metalu. Były emitowane w lokalnej telewizji.
Od tego czasu byłem na dwóch koncertach Maidenów, poczynając od stadionu Gwardii, w 2008 roku. Później był festiwal w 2011, także w Warszawie, i teraz niespełna dwa, trzy przystanki od domu, niecierpliwie oczekuję na koncert w Łódzkiej Arenie.
Swoją przygodę z forum o Ironach, zacząłem i gdzieś do 2011, kontynuowałem na Up The Irons. Miałem tam ten sam nick. Od większości ludzi z forum dowiedziałem się mnóstwo ciekawych informacji, a niewyczerpanym, czołowym źródłem informacji był Witkacy@. Jak pewnie większość tamtej zbiorowości, zawdzięczam mu w dużej mierze aktualny stan wiedzy o mojej ulubionej Grupie.
Od dłuższego czasu myślałem, aby się u Was zarejestrować, jednak zawsze brakowało czasu i woli. Teraz nastał ten moment, i w związku z tym liczę na mile spędzony czas
Fanem grupy z East Endu, jestem od ponad dekady. Moja przygoda z Ich muzyką zaczęła się w pierwszej połowie XXI wieku, mniej więcej w roku 2002/2003. Wtedy jako początkujący miłośnik 80su, włączałem co jakiś czas wieczorne pasmo MTV Classic. Właśnie na tym kanale zobaczyłem po raz pierwszy Run To The Hills, a następnego dnia Aces High. Nie muszę pisać jakie zrobiły na mnie wrażenie. Dodam tylko, ze Asy Przestworzy to chyba mój ulubiony kawałek w ogóle. W tym czasie, były też programy Łódzkiego dziennikarza (Sławomir Macias), traktujące o legendach szeroko pojętego Rocka/Metalu. Były emitowane w lokalnej telewizji.
Od tego czasu byłem na dwóch koncertach Maidenów, poczynając od stadionu Gwardii, w 2008 roku. Później był festiwal w 2011, także w Warszawie, i teraz niespełna dwa, trzy przystanki od domu, niecierpliwie oczekuję na koncert w Łódzkiej Arenie.
Swoją przygodę z forum o Ironach, zacząłem i gdzieś do 2011, kontynuowałem na Up The Irons. Miałem tam ten sam nick. Od większości ludzi z forum dowiedziałem się mnóstwo ciekawych informacji, a niewyczerpanym, czołowym źródłem informacji był Witkacy@. Jak pewnie większość tamtej zbiorowości, zawdzięczam mu w dużej mierze aktualny stan wiedzy o mojej ulubionej Grupie.
Od dłuższego czasu myślałem, aby się u Was zarejestrować, jednak zawsze brakowało czasu i woli. Teraz nastał ten moment, i w związku z tym liczę na mile spędzony czas
-
JudasProphet
- -#Wrathchild

Siema ! Byłem kilka ładnych lat temu na Forum ale jakoś to umarło, jednak teraz planuje powrócić ! Judas Prophet , z Krakowa ! Fan Maiden od 12 lat, 5 koncertów odsłużonych !
Witamy 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
- Filip Gruca
- -#Charlotte

Witam Was !!! Up The Irons 
Witam, witam!
Nareszcie aktywnie, bo wczesniej troszke biernie. Czas wyjść na światło dzienne i Up The Irons!
Nareszcie aktywnie, bo wczesniej troszke biernie. Czas wyjść na światło dzienne i Up The Irons!
-
JudasProphet
- -#Wrathchild

Tak jakoś od paru lat tu zaglądam, ale dopiero kolejna fala jęczenia na temat "słabej" formy zespołu zmusiła mnie do rejestracji. Jak już w innym dziale wspomniałem, nie jestem fanatykiem Maidenów, bo moje serce zawsze będzie miało przed nimi miejsce dla Black Sabbath i Pink Floyd, ale mimo wszystko zawsze będą gdzieś bardzo wysoko. Na koncerty chłopaków jeżdżę raczej bardziej okazyjnie o czym świadczą lata, w który zaliczałem ich występy, a mianowicie 1984,1986, 2011 i oczywiście 2013.
Jestem gadatliwy, i podobno posiadłem zdolność kiszenia kapusty za pomocą gadania (tak twierdzą znajomi) .
Miejsce zamieszkania, to dawna krzyżacka stolyca, czyli Malbork.
To by mniej więcej tyle było tematem wstępu
Jestem gadatliwy, i podobno posiadłem zdolność kiszenia kapusty za pomocą gadania (tak twierdzą znajomi) .
Miejsce zamieszkania, to dawna krzyżacka stolyca, czyli Malbork.
To by mniej więcej tyle było tematem wstępu
Witam wszystkich serdecznie
Up The Irons !!
Witam wszystkich, po biernym przeglądaniu forum postanowiłem się zarejestrować, pozdrowienia dla kolegi zygixxxa z którym miałem przyjemność w drodze na koncert do Łodzi czekać 2h przed mostem w Sulejowie.
-
Deleted User 5490
Wracając z koncertu zboczyłem tam na moment. Szkoda, że tylko w celu obejścia zamku, bo czas naglił a do domu daleko.audion pisze:Miejsce zamieszkania, to dawna krzyżacka stolyca, czyli Malbork.
Masz fajnie. Taki zabytek w zasięgu ręki. Spędzałbym tam każdą wolną chwilę.
Ja również chciałem się przywitać, jestem Daniel i wielbię Żelazną Dziewicę od dobrych 8 lat.
z czym ?
Słuchałeś świadomie muzyki mając 5 lat?
Wiesz mam ojca metala i jakoś mnie zaczarował tą muzykę. Owszem słuchałem świadomie IM bo pamiętam że nie przepadałem za Fear of the Dark a wielbiłem Iron Maiden, Wicker Mana itd