Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
Jeszcze jest coś takiego jak "GreenCab". To są tańsze taxy. Trzeba poczekać z 5 min dłużej, ale jest inna-tańsza taryfa za kilometr.
-
Deleted User 2868
Jak wygląda sprawa z biletami do Pragi? Na czeskim Live Nation są niedostępne, ale na stronie Maiden nie widnieje, żeby występ był sold out.
Wg oficjalnego forum jest sold out - 35.000
-
Deleted User 2868
No to niedobrze, bo zacząłem się zastanawiać nad wyjazdem tam, a w grę wchodzi tylko GC. :/
No łądnie , ja tez mam przejazd a nie mam jeszcze biletu a interesuje mnie tylko GC
ale sie kupi jakoś
wlasnie rozmawialem z ticketportalem na gc niema jest tylko płyta bo tez sie tam wybieram może dodadzą
IRON MAIDEN
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ogarnia ktoś czy na tej trasie w halach są telebimy?
To rozumiem ,że na koncertach u nas rownież będą 
powinny byćAbstract pisze:To rozumiem ,że na koncertach u nas rownież będą
GDZIE JEST JA SIĘ PYTAM INFINITE DREAMS !!!!!!!!!!???????????
http://www.youtube.com/watch?v=jiVTAs1TyYg
Fragment profesjonalnego Donington, jeśli takie ma być całe DVD - to ja chcę je już!!!!
Fragment profesjonalnego Donington, jeśli takie ma być całe DVD - to ja chcę je już!!!!
W sumie wydawnictw koncertowych jest już u IM od cholery, ale ten koncert robi niezłe wrażenie.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Tak, gdyby wydali to TYLKO jako DVD/BR bez wersji CD (po co?) jeszcze powinni tak zrobić: 2DVD - dysk pierwszy z całym Download 2013 a drugi: film dokumentalny + 55 min koncertu z Donington 1988 - podobno mają! To by zamknęło taka klamrą HOIM 3 i miałoby sens!
Najważniejsze by nowa płyta studyjna była dobra i by wybór utworów granych live z niej był dobry. Donington 88 bardzo chętnie obejrzę w dobrej jakości. A co do Download 2013 skoro są bardzo dobre wersje Łodzi na youtube to raczej nie będzie dla mnie aż takim rarytasem.
Świetnie się ogląda ten Download ale zgodzę się z Ralfem, że musieliby zrobić takie szerokie wydawnictwo bo sam koncert z tej trasy nikogo nie zadowoli. Najlepiej gdyby dorzucili jeszcze do tego zestawu dziennik z trasy
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
albo coś z Somewhere on Tour 
A ja tak z innej beczki.
Oglądając ten klip z Doningtonu nie mogę się doczekać kolejnej europejskiej trasy. Jest szansa na taką w 2014 czy dopiero 2015?
Może ktoś się orientuje.
Oglądając ten klip z Doningtonu nie mogę się doczekać kolejnej europejskiej trasy. Jest szansa na taką w 2014 czy dopiero 2015?