Pewnie ja...szatanista pisze:Dziś ok. 19 widziałem w Legionowie przy ul. Piłsudskiego kogoś w fanklubowej koszulce. Przyzać się, kto to był
KOSZULKI FANKLUBOWE - ZAPISY
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: KOSZULKI FANKLUBOWE - ZAPISY
dziś poszły ostatnie dwie sztuki do Maćka.
Pozostała JEDNA jako nagroda w naszym trwającym konkursie!
Starajcie się to ostatnia okazja by posiadać taką koszulkę!
Pozostała JEDNA jako nagroda w naszym trwającym konkursie!
Starajcie się to ostatnia okazja by posiadać taką koszulkę!
Jestem zszokowany tym, że Edek na mojej koszulce nie dba o higienie jamy ustnej
zęby mu pożółkły strasznie 
Pewnie ma też krop...ubytki w uzębieniu 
Mila nie poznaje Cię, jaka zaczepna się zrobiłaś 
akurat kro... yyy.. ubytków nie ma.
Moja córa chrzestna - mała Depeszówa na widok koszulki:
Tak wiem, zniszczyłam jej dzieciństwo...
Na to ja ją poprawiłam:O konik! O ja! i rycerz
Teraz chodzi po domu i powtarza:Nie, to Husarz Edward
Husias, huziasz
Tak wiem, zniszczyłam jej dzieciństwo...
Edward brzmi pedalsko
-
Deleted User 2259
Co z tymi wynikami w konkursie na koszulke?
jakieś dwa tygodnie temu były 
zapytaj zwycięzcy 
Wrzuciłem odpowiedzi w odp temacie 
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
Zdaję sobie sprawę, że ten post to taka musztarda po obiedzie pewnie... ale spróbuję.
Przy okazji łódzkiego koncertu starałem się dać z siebie wszystko, ale pozostał mi lekki niedosyt z uwagi na gapiostwo - w styczniu kupiłem bilet na płytę, bo na GC już się niestety rozeszły. Drugim moim błędem był fakt niezamówienia koszulki FanClubowej.
Mówiąc szczerze podziwiałem mijanych gdzieś po Atlas Areną ludzi w koszulce z husarzem. Szkoda, że wśród tych sprzedawanych w środku, nie było polskiej eventowej, na którą miałem się z braku forumowej skusić.
Tak więc reasumując, chciałbym zapytać - czy nie zostały jeszcze jakieś sztuki z zapasów, czy ktoś może nie sprawił sobie nadwyżki i ma sztukę na zbyciu
Jako człowiek sentymentalny byłbym bardzo zainteresowany ogarnięciem sobie forumowej koszulki związanej z tegorocznym, niezapomnianym wydarzeniem.
UP THE IRONS!
Przy okazji łódzkiego koncertu starałem się dać z siebie wszystko, ale pozostał mi lekki niedosyt z uwagi na gapiostwo - w styczniu kupiłem bilet na płytę, bo na GC już się niestety rozeszły. Drugim moim błędem był fakt niezamówienia koszulki FanClubowej.
Mówiąc szczerze podziwiałem mijanych gdzieś po Atlas Areną ludzi w koszulce z husarzem. Szkoda, że wśród tych sprzedawanych w środku, nie było polskiej eventowej, na którą miałem się z braku forumowej skusić.
Tak więc reasumując, chciałbym zapytać - czy nie zostały jeszcze jakieś sztuki z zapasów, czy ktoś może nie sprawił sobie nadwyżki i ma sztukę na zbyciu
Jako człowiek sentymentalny byłbym bardzo zainteresowany ogarnięciem sobie forumowej koszulki związanej z tegorocznym, niezapomnianym wydarzeniem.
UP THE IRONS!
Również próbuje !
Byłam na koncercie w Łodzi i widziałam mase ludzi w waszych koszulkach . Szukałam ich wszędzie aż w końcu dobrzy ludzie nakierowali mnie tu .
Koszulka jest po prostu NIESAMOWITA I NAPRAWDĘ BARDZO CHCIAŁABYM JĄ MIEĆ W SWOJEJ KOLEKCJI.
PS . Mam nadzieję ,że wznowicie zamówienia
Byłam na koncercie w Łodzi i widziałam mase ludzi w waszych koszulkach . Szukałam ich wszędzie aż w końcu dobrzy ludzie nakierowali mnie tu .
Koszulka jest po prostu NIESAMOWITA I NAPRAWDĘ BARDZO CHCIAŁABYM JĄ MIEĆ W SWOJEJ KOLEKCJI.
PS . Mam nadzieję ,że wznowicie zamówienia
Pytaj Wydry, on robi dodruki jak są chętni bo ze starych zapasów nic nie zostało 
Wydra to chyba powinien sklep z koszulkami otworzyć i robić eventowe koszulki dla fanów Ironów oraz dodruki 
Wydra to znaczy kto bo ja się nie orientuje .
- Emilio
- -#Lord of the flies

To znaczy gość o nicku wydra, który założył ten temat.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."