Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
wróżę z fusów ale obstawiam 2015 i promocje nowej płyty
Ciekawe czy po nowej płycie do nas zawitają? Jaka była pzyczyny braku koncertu po AMOLAD? Kierowali się słabą sprzedażą?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Zrobili wtedy koncert przy samej granicy polsko-czeskiej z tego co pamiętam, więc pewnie stwierdzili, że Czechów i Polaków załatwią za jednym razem 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Nie takie z fusów, ale raczej na podstawie obserwacji i ułożeniu logicznego ciągu.Budziol pisze:wróżę z fusów ale obstawiam 2015 i promocje nowej płyty
Tak chyba będzie, ciekawe tylko czy znów na dwa koncerty?
Dobrze jesli jeden bedzie, przypomnij sobie jak uboga byla trasa AMLOAD gdzie grali go w calosci.
Mysle ze 2014 moze byc wolny od koncertow, zwlaszcza w Europie
Mysle ze 2014 moze byc wolny od koncertow, zwlaszcza w Europie
2014 na 99% bez Europy, ale kiedyś muszą zrobić tą Azję/Japonię + kilka gigów w Australii, a wątpię czy w tym roku jeszcze coś dodadzą, a chyba nie pominą ich na takiej trasie.
Trasę promocyjną w naszym regionie faktycznie mogą w 2015 okroić zważając na to co jest w tym roku 5xNiemcy, 2x Polska, Czechy i Słowacja.
Trasę promocyjną w naszym regionie faktycznie mogą w 2015 okroić zważając na to co jest w tym roku 5xNiemcy, 2x Polska, Czechy i Słowacja.
Że niby festiwale?
Ja też myśle że w Europie w 2014 Maiden nie zobaczymy, 2014 praca nad płytą i od 2015 dopiero jakaś trasa
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
I dlatego już odkładam na ew. Podróż do USA w 2014... Wiecej takiego błędu nie popełnię jak w 2012, teraz każdy rok jest na wagę złota. To, czego byłem świadkiem w Łodzi i w Gdańsku mnie totalnie zmiotło z ziemi...
USA trzeci rok z rzędu z tą samą trasą? Nie sądzę.
A jakiejś krótkiej trasy a'la Ed Hunter raczej nie zrobią.
a ja marze żeby kolejny koncert Maiden w Polsce był na hali, stadionie a nie na klepisku ala Bemowo.itp
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Chyba logiczne, że miałem ma myśli trasę z nowego albumuSlaug pisze:USA trzeci rok z rzędu z tą samą trasą? Nie sądzę.A jakiejś krótkiej trasy a'la Ed Hunter raczej nie zrobią.
Sure!
Nie wiem czemu, ale zakodowałem sobie informacje, że album (planowo) będzie wydany pod koniec 2014.
Jeśliby został wydany lipiec/sierpień, to jak najbardziej OK!
A ja już tak totalnie z innej beczki.... ma ktoś fotki oficjalnego sklepiku z tego roku? Chciałem pokazać znajomemu co stracił wiem ze już ktoś wrzucał zdjecia ale nie moge ich odnaleźć
- hipcio_stg
- -#Moonchild

A ja wolę każde klepisko od którego się nie odbija dźwięk jak piłka pingpongowa... Betonowe hale nadają się do koszykówki, a nie do koncertów.Gobos pisze:a ja marze żeby kolejny koncert Maiden w Polsce był na hali, stadionie a nie na klepisku ala Bemowo.itp
ja tam wolę już hale niż klepisko bemowo choć najlepszym wyjściem przynajmniej jak dla mnie byłby koncert na jednym ze stadionów np. Narodowy, Śląski, Wrocław, Gdańsk lub Poznań. Wydaje mi się iż jest to najlepszy kompromis pomiędzy pastwiskiem a zamkniętą przestrzenią.hipcio_stg pisze:A ja wolę każde klepisko od którego się nie odbija dźwięk jak piłka pingpongowa... Betonowe hale nadają się do koszykówki, a nie do koncertów.Gobos pisze:a ja marze żeby kolejny koncert Maiden w Polsce był na hali, stadionie a nie na klepisku ala Bemowo.itp
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Stadion to co innego. Hala zawsze będzie kiepska pod względem akustyki. No chyba, że zagrają Iron Maiden akustycznie w filharmonii... Zresztą ciekawe jak by taki koncert wyglądał 
-
Deleted User 2259
No nie wydaje mi się.hipcio_stg pisze:Hala zawsze będzie kiepska pod względem akustyki
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Nie dam sobie powiedzieć. Trudniej nagłośnić stadion, ale akustycznie żadna hala sportowa nie podoła wymagającym słuchaczom.Invader pisze:No nie wydaje mi się.hipcio_stg pisze:Hala zawsze będzie kiepska pod względem akustyki