Meet-up i after party w Łodzi - 3 lipca 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Meet-up i after party w Łodzi - 3 lipca 2013
I znów się czepiasz 
bo jestemVeeKing pisze: za to koleżanka mila sprawiała wrażenie milszej niż jest w internecie
Faktycznie, ona taka trochę zakręcona była. Już teraz wiemRaShton pisze:Slaug, jak możesz nie pamiętać, Pani jeszcze ładnie się spytała czy może
wierze na słowomila pisze:bo jestemVeeKing pisze: za to koleżanka mila sprawiała wrażenie milszej niż jest w internecie
Bo prawda jest taka jak pisałem już gdzieś i mówiłem kilkakroć przed Eclipse! Nie ma się co sugerować tym co na forum tylko oceniać ludzi po osobowości poznanej w realu
Inną sprawą jest to żeby w necie być sobą a nie pozerem czy upierdliwą mendą
VeeKing mam rację ?
VeeKing mam rację ?
zależy kogo nazywasz 'upierdliwą mendą' 
Proszę bardzo i na zdrowiewydra77 pisze:Dwie osoby postawiły mi piwko przy odbiorze koszulek. Nie pamietam kto to był, bo w związku z koszulkami dużo osob do mnie podchodziło.
Ale chciałbym w tym momencie jeszcze raz podziękować
Podobalo sie na meet-up'ie w Lodzi?
Otóz dla wszystkich wiadomosci bedzie meet up w Poznaniu.
Juz sa czynione starania o znalezienie odpowiedniego lokalu.
Jak bedzie local nagrany pojawi sie info!!!
Otóz dla wszystkich wiadomosci bedzie meet up w Poznaniu.
Juz sa czynione starania o znalezienie odpowiedniego lokalu.
Jak bedzie local nagrany pojawi sie info!!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mila na pewno coś ogarnie u siebie na dzielni.
No i podstawowy warunek - musi być Trooper! 
Świetnie. Gdyby jeszcze była możliwość spędzenia czasu w lokalu do godzin porannych... Wiadomo, ludzie mogą wracać o różnych porach i różnymi środkami transportu. A przy okazji się pogada, podsumuje wydarzenie roku na scenie muzycznej 
"Still my heart calculate and pray"
@Hospes no takie coś jak mówisz byłoby super, bo np. ja ze Szczecina i raczej do rana (kiedy to zaczną kursować pociągi) trzeba będzie gdzieś przesiedzieć kto wie czy nie zajrzałbym na takie spotkanie 
Sama idea przednia. Całkiem fajna atmosfera była ostatnio w Eclipse, także powodzenia z inicjatywą.
Jakby ktoś potrzebował kierowcy na drogę powrotną do Łodzi lub okolic, to się polecam 
Bez urazy ale spotkanie w Elicpse Inn było jakoś nieprzygotowane, jak przyszliśmy między 16 a 17-tą to już prawie nikogo tam nie było. Na after-party z tego co słyszałem przyszło kilka osób.
Nie lepiej spotkać się poprostu przed samym obiektem przy stoiskach z jedzeniem, napojami? Posiedzieć i zrobić integrację fanów z różnych regionów Polski?
Jak już robić jakiś zlot w klubie to tak jak w Leśniczówce w 2005 r. gdzie była lista osób i wiadomo ile osób przyjdzie itd. Tyle, że to mam wrażenie były czasy gdzie ludzi bardziej takie imprezy rajcowały.
Nie lepiej spotkać się poprostu przed samym obiektem przy stoiskach z jedzeniem, napojami? Posiedzieć i zrobić integrację fanów z różnych regionów Polski?
Jak już robić jakiś zlot w klubie to tak jak w Leśniczówce w 2005 r. gdzie była lista osób i wiadomo ile osób przyjdzie itd. Tyle, że to mam wrażenie były czasy gdzie ludzi bardziej takie imprezy rajcowały.
Urazy nie ma po prostu sie spóźniłesOdyseusz pisze:Bez urazy ale spotkanie w Elicpse Inn było jakoś nieprzygotowane, jak przyszliśmy między 16 a 17-tą to już prawie nikogo tam nie było. Na after-party z tego co słyszałem przyszło kilka osób.
Było mówione ze zaczyna sie o 13. Ja sam byłem od 14 i było FULL.
O 16 większość była już pod hala bo takie były założenia
To chyba czegoś nie doczytałem bo wydawało mi się, że ludzie będą w klubie tak do 18... o 14-tej to jeszcze byliśmy pół godziny przed PKP w Łodzi
a potem trzeba było coś zjeść.
Z tego względu wg.mnie najlepiej zrobić takie spotkanie przed obiektem na którym jest koncert, bardziej na spontana. Raczej 90% fanów którzy jadą na koncert na miejscu jest ok 15/16 i później.
Co do after-party się nie wypowiadam bo ja tym razem wybieram autokar, po czekaniu 5 godzin na powrót w Łodzi to będzie zdecydowanie lepsza opcja.
Z tego względu wg.mnie najlepiej zrobić takie spotkanie przed obiektem na którym jest koncert, bardziej na spontana. Raczej 90% fanów którzy jadą na koncert na miejscu jest ok 15/16 i później.
Co do after-party się nie wypowiadam bo ja tym razem wybieram autokar, po czekaniu 5 godzin na powrót w Łodzi to będzie zdecydowanie lepsza opcja.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Cóż, większość osób chciała zdążyć na First To The Barrier więc nic dziwnego, że były pustki.Odyseusz pisze:Bez urazy ale spotkanie w Elicpse Inn było jakoś nieprzygotowane, jak przyszliśmy między 16 a 17-tą to już prawie nikogo tam nie było. Na after-party z tego co słyszałem przyszło kilka osób.
Akurat spożywanie napojów alkoholowych pod obiektem wiąże się z bardzo dużym prawdopodobieństwem dostania mandatu stąd też zdecydowanie wygodniejsze jest zorganizowanie meet-up'u w jakimś pubie czy tym podobnym lokalu. Tak to wygląda na całym świecie i ta koncepcja ewidentnie się sprawdza.Odyseusz pisze:Nie lepiej spotkać się poprostu przed samym obiektem przy stoiskach z jedzeniem, napojami? Posiedzieć i zrobić integrację fanów z różnych regionów Polski?
Czesi zawsze przesiadują przy stanowiskach z piwem pod obiektem i tam się przegrupowują. Tak było ostatnio w Pradze. W Berlinie w 2011 też pod halą było parę knajpek gdzie ludzie pili piwko.
Nie wiem zresztą, jak tam chcecie, teraz z tego co mówi Spartan wyjazd będziemy robić dość późno więc w Poznaniu będziemy jakoś na 2 godziny przed koncertem . Jakby koncert odbył się we Wrocku to nasza ekipa by nawet mogła ludzi odbierać z Dworca od samego rana i zrobić tourne po najładniejszych zabytkach miasta
Ach gdyby nie głupie Linkin Park to tak mogłoby właśnie być...
Nie wiem zresztą, jak tam chcecie, teraz z tego co mówi Spartan wyjazd będziemy robić dość późno więc w Poznaniu będziemy jakoś na 2 godziny przed koncertem . Jakby koncert odbył się we Wrocku to nasza ekipa by nawet mogła ludzi odbierać z Dworca od samego rana i zrobić tourne po najładniejszych zabytkach miasta
Dobry pomysł spotkać się po koncercie.
Przed wiele osób będzie wolała stać przed stadionem żeby dostać się jak najbliżej sceny...
Myślę, że gdybyśmy wybrali jakiś pub w poznaniu i ustalili, że wpadniemy dużą grupą do rana to może jeszcze jakieś zniżki dla studentów by się udało
Przed wiele osób będzie wolała stać przed stadionem żeby dostać się jak najbliżej sceny...
Myślę, że gdybyśmy wybrali jakiś pub w poznaniu i ustalili, że wpadniemy dużą grupą do rana to może jeszcze jakieś zniżki dla studentów by się udało