Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: vyrus »

Dlaczego mimo, że mam przeczytane posty w pewnym temacie (opinie o koncercie w Łodzi) i nie jest oznaczony na pomarańczowo automat przenosi mnie tam na 4 stronę wątku? Mam komunikat: "Zobacz posty nieprzeczytane [1]" odnoszący się do tego topicu mimo, że wszystko tam mam przeczytane. Ogólnie taką sytuację mam już któryś raz na przestrzeni kilku lat. Nie żeby mi to przeszkadzało, raczej z ciekawości pytam jaka jest tego przyczyna?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Post autor: VeeKing »

jaka przegladarka??
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Mr. M »

A nie jest tak, że wyświetla informację o nieprzeczytanych postach również użytkowników dodanych do listy ignorowanych?
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Opera, W sumie nie pamiętam żebym kogoś zignorował, gdzie to można sprawdzić?
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

ja mam Google Chrome i u mnie jest podobnie... czasem pomaga klikniecie bezpośrednio w temat a nie w wyświetlenie ostatniego postu...
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

No właśnie klikam bezpośrednio w temat
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

nie wiem moze cookies usun...
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Dlaczego mimo, że mam przeczytane posty w pewnym temacie (opinie o koncercie w Łodzi) i nie jest oznaczony na pomarańczowo automat przenosi mnie tam na 4 stronę wątku? Mam komunikat: "Zobacz posty nieprzeczytane [1]" odnoszący się do tego topicu mimo, że wszystko tam mam przeczytane. Ogólnie taką sytuację mam już któryś raz na przestrzeni kilku lat. Nie żeby mi to przeszkadzało, raczej z ciekawości pytam jaka jest tego przyczyna?
Musiał zostać jakiś pojedynczy "nieprzeczytany post". Spróbuj otworzyć stronę 3,4 i 5 tematu, a jak nie pomoże to na stronie głównej naciśnij oznacz wszystkie posty jako przeczytane.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

raczej problem leży gdzie indziej. U mnie na przykład czasem pomimo przeczytania wszystkich nieprzeczytanych postów w danym temacie nadal wyświetla jako nieprzeczytany. Nie zawsze ale zdarza sie. I trzeba oznaczać jako przeczytane i dopiero wtedy jest czysto.
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

No po oznaczeniu wszystkich już jest ok. Wcześniej jednak przeleciałem wszystkie strony wątku i dalej to nic nie dało. Dziwna sprawa ;-)
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

vyrus pisze:No po oznaczeniu wszystkich już jest ok. Wcześniej jednak przeleciałem wszystkie strony wątku i dalej to nic nie dało. Dziwna sprawa ;-)
Po prostu przyznaj, że niektóre posty omijałeś wzrokiem a komputer to wychwycił i uparcie chciał byś przeczytał wszystkie ;-)
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

czasami mam wrażenie, że tak to działa :P
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

W tym tamacie zdarzyło się kilka kwiatków:
viewtopic.php?p=651623#651623
VeeKing pisze:A ty zabojca666 zrób wszystkim przysługe i wyskocz przez okno... i nie zapomnij na wycieczke vyrusa zabrać.
Zabojca666 pisze:
vyrus pisze:Nie, to poprostu Ty nie rozumiesz ironii. Jeszcze ani razu na tym forum jej nie wyłapałeś :lol:
czego oczekujesz od niepelnosprawnego
Nie będę tego nadmiernie komentował. Podkreślę tylko, że oba posty łamią regulamin. Granice bezczelności, szczególnie przez VeeKinga, zostały przekroczone. Nie interesuje mnie to, czy robi to świadomie czy nie, liczy się efekt. A efekt jest taki, że rozbijane są wszystkie rzeczowe dyskusje na forum przez nieustanny trolling i czepialstwo. Jakiś rok temu była debata, dlaczego na forum nic się nie dzieje. Przy okazji koncertu forum ożyło, toczona była dysputa w temacie o gdańskim koncercie którą umięjętnie rozbił nie kto inny jak VeeKing, a jakże by inaczej. Teraz powyższą wypowiedzią, jak rozumiem życzy mi śmierci z powodu swoich urojeń, które uniemożliwiają mu dostrzeżenie ironii. Mało mnie to obchodzi. Jeszcze bezczelnie zaznacza w kolejnych postach, że nienawidzę niepełnosprawnych co nie jest prawdą. Goebbels 2.0 i podgrzewanie konfliktu. Jak byk napisałem, że to była ironia. Apeluję o zrobienie porządku z tym człowiekiem bo na forum zrobił się ostatnio porządny burdel. Pamiętam dobre lata, kiedy było tu mnóstwo rzeczowych postów, w wielu tematach. Również tych nie związanych z Iron Maiden. Teraz kiedy za sprawą koncertu pojawiła się szansę na odbudowę tego klimatu jeden człowiek sieje w co drugim temacie rozpiździej.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

vyrus pisze:amiętam dobre lata, kiedy było tu mnóstwo rzeczowych postów, w wielu tematach
Tak było.
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

W latach 70tych? Sorry, że pytam ale młody jestem i nie pamiętam tych czasów. Wybaczcie gówniarzowi.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

vyrus pisze:rozumiem życzy mi śmierci
oj ktoś ironii nie wyłapał :cool:

mogłem użyć stwierdzenia: "weź rozbieg i walnij łbem o ściane" ale jest zbyt oklepany
Żeby było jasne. Nie lubimy sie ale NIE ŻYCZE NIKOMU ŚMIERCI Z TEGO FORUM! nawet Tobie i Zabojca666 (chociaż co do niego to moze lepiej jakby mu pożyczyli wszyscy)
Ostatnio zmieniony pt lip 12, 2013 5:01 pm przez VeeKing, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

Dołączam się do prośby o zrobienie porządku, ale zdecydowanie z użytkownikiem Zabojca666.
Zabojca666 pisze:
vyrus pisze:Nie, to poprostu Ty nie rozumiesz ironii. Jeszcze ani razu na tym forum jej nie wyłapałeś :lol:
Ten post to nie tylko głupota, ale zwykłe skurwysyństwo...
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Lando pisze:Dołączam się do prośby o zrobienie porządku, ale zdecydowanie z użytkownikiem Zabojca666.
Zabojca666 pisze:
Ten post to nie tylko głupota, ale zwykłe skurwysyństwo...
to już drugi raz.

PS. ja rozumiem, że często spamuje ale chyba na tym forum spam nie powinien być gorszym przewinieniem niż obraza kogos??
Awatar użytkownika
Truskawa
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Truskawa »

Jeżeli mogę się wypowiedzieć, to ja proponowałbym żeby Vyrus i VeeKing się dogadali. Za to użytkownikowi Zabojca666 na pewno dałbym bana.
Do wszystkich wspominających "dobre lata" - zastanawialiście się kiedyś jak to forum zachęca do siebie nowych userów? Przywiedziony uwielbieniem do twórczości Ironów zarejestrowałem się tutaj i napisałem parę postów. I co? Od tamtego czasu zostałem nazwany gimbusem, a na podstawie mojego gustu także znieważony. Na łamach czegoś, co nosi nazwę forum dyskusyjnego.
Administracja tutaj śpi albo w ogóle już nie żyje. Na Forum Głównym od czterech dni jest temat do przeniesienia.
Ostatnio zmieniony pt lip 12, 2013 5:19 pm przez Truskawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Truskawa pisze:Jeżeli mogę się wypowiedzieć, to ja proponowałbym żeby Vyrus i VeeKing się dogadali. Za to użytkownikowi Zabojca666 na pewno dałbym bana.
Do wszystkich wspominających "dobre lata" - zastanawialiście się kiedyś jak to forum zachęca do siebie nowych userów? Przywiedziony uwielbieniem do twórczości Ironów zarejestrowałem się tutaj i napisałem parę postów. I co? Od tamtego czasu zostałem nazwany gimbusem, a na podstawie mojego gustu także znieważony. Na łamach czegoś, co nosi nazwę forum dyskusyjnego.
widocznie takie tu zasady panują.... też mi sie to niepodoba. A co do dogadania sie z vyrusem to chętnie ale wątpie, że wogole sie da... podejrzewam, że on nawet nie chce...

DARTH to ładnie nazwał jak gadaliśmy w Eclipse po koncercie w Łodzi.
ODPOWIEDZ