Wychodzę z propozycją aby wgrać na forum opcje dodawania piwa za post. Gdy sie zgadzamy z poprzednikami to po co pisać +1 itp, lepiej dać piwo
Piwo za posta
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Piwo za posta
Witam.
Wychodzę z propozycją aby wgrać na forum opcje dodawania piwa za post. Gdy sie zgadzamy z poprzednikami to po co pisać +1 itp, lepiej dać piwo
Re: Piwo za posta
fala krytyki za 3...2...1....
Mnie sie pomysł podoba
Mnie sie pomysł podoba
-
Deleted User 5490
I co w związku z tym? Będę mieć co rano świeżą dostawę Troopera na wycieraczce?
Była tu już taka jedna co pisała 3-4 posty na stronę o treści "+1" przez co nie mogłem się doszukać niczego sensownego. Jak ktoś nie ma nic do napisania to niech lepiej nic nie pisze.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Jak piwo to tylko marki VIP!
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
widze kolega wszystko 'zrozumiał'....Pierre Dolinski pisze:I co w związku z tym? Będę mieć co rano świeżą dostawę Troopera na wycieraczce?
Nie, to poprostu Ty nie rozumiesz ironii. Jeszcze ani razu na tym forum jej nie wyłapałeś 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
No i po co ona była??? ktoś ma dobry pomysł na nową funkcje forum. A inni sie z tego smieja...
Tak jak pisałeś denerwuje Cie jak ktoś ciagle pisze "+1"... ta funkcja pozwoliłaby tego uniknąc... nawet mozna by ją nazwać +1...
Tak jak pisałeś denerwuje Cie jak ktoś ciagle pisze "+1"... ta funkcja pozwoliłaby tego uniknąc... nawet mozna by ją nazwać +1...
-
Deleted User 5490
Dobry pomysł znaczy się więcej bajzlu i niepotrzebnych pierdół? Znaczy się teraz wartość każdego usera będzie się mierzyć wirtualnymi browarami?
Fajnie, tylko że ani się tym nie napiję ani mnie to nie ucieszy ani nie zasmuci. Po prostu kolejny bzdet, zabawka dla dzidziuniów, forumowe "ja eto lublu". Masz to na Facebooku. Jeszcze Ci mało VeeKing?
Fajnie, tylko że ani się tym nie napiję ani mnie to nie ucieszy ani nie zasmuci. Po prostu kolejny bzdet, zabawka dla dzidziuniów, forumowe "ja eto lublu". Masz to na Facebooku. Jeszcze Ci mało VeeKing?
Mega słabe. Zarówno temat jak i pomysł. Ostatnia wypowiedź poniżej jakiegokolwiek poziomu.
Tak to jest jak administracja ma ubaw z obrażających sie nawzajem userów... zamiast przestrzegać chociaż w minimalnym stopniu regulaminu (zwłaszcza podpunktów i kulturze osobistej) Niektórzy tutaj chyba porządnie w morde nie dostali... A ty zabojca666 zrób wszystkim przysługe i wyskocz przez okno... i nie zapomnij na wycieczke vyrusa zabrać.
-
Deleted User 2259
Ja zauważyłem,że wszędzie gdzie piszesz,coś się dzieje,jakieś kłotnie itp,nie interesuje mnie to,czy się ciebie czeepiają,czy ty prowokujesz dyskusje,nie śledzę tego,ale nie takich zawodników tu przetrzymaliśmy.
Ja tylko napisałem, ze ta opcja to niezły pomysł a oni zaczeli mi po niepełnosprawności jezdzić... vyrus napisałeś, ze jak ktos nic ciekawego nie ma do napisania to powinien nic nie pisac... to ja sie pytam po cholere ty cokolwiek piszesz??? bedziesz w stanie napisać w moja strone jakiegokolwiek posta nie obrazajacego mnie i mojej niepelnosprawnosci wtedy pogadamy... no chyba ze administracja ci placi za robienie burdelu tutaj i obrazanie....
Ostatnio zmieniony pt lip 12, 2013 4:20 pm przez VeeKing, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 5490
Jest opcja ignorowania na forum? Proponuję zwaśnionym stronom jeśli konflikt jest przewlekły a strony mocno okopane na swoich pozycjach skorzystać z tego dobrodziejstwa. Bardziej przydatne od "Piwa za posta".
Jak jakieś gimbusy normalnie....
Jak jakieś gimbusy normalnie....
Ja juz to od dawna stosuje ale 'kochany vyrusek woli dale bezsensowna wojne toczyć... nielubisz niepelnosprawnych? ok! zachowaj to dla siebie...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

bardzo ważna funkcja, czekamy
-
Deleted User 7916
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

BykuSininenpoika pisze: ↑pt wrz 18, 2020 1:19 amdla Ciebie halne , romper i stern , za Aldiego Meole :>
-
GuardianOfMetal
- -#Wrathchild

Super pomysł
Six six six, the number of the beast
Hell and fire was spawned to be released
29 kwietnia 1927 urodził się ON!
Hell and fire was spawned to be released
29 kwietnia 1927 urodził się ON!