Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: vyrus »

Truskawa pisze:Administracja tutaj śpi albo w ogóle już nie żyje. Na Forum Głównym od czterech dni jest temat do przeniesienia.
Niestety ale muszę się zgodzić, mam wrażenie ża zarówno administracja jak i moderatorzy nie spełniają należycie swojej roli. Jeżeli im się czegoś nie zgłosi to nie dojdzie do ich interwencji a na dobrze prosperującym forum tak być nie powinno. Często zdarzają się offtopy czy tematy w złych działach które wiszą sobie jak gdyby nigdy nic.
VeeKing pisze:widocznie takie tu zasady panują.... też mi sie to niepodoba. A co do dogadania sie z vyrusem to chętnie ale wątpie, że wogole sie da... podejrzewam, że on nawet nie chce...
Oj chłopie grabisz sobie. Nie mam zamiaru "dogadywać się" z kimś kto nie rozumie słowa pisanego. Na czym ta operacja miałaby niby polegać? Człowiek, któremu jasno dałem do zrozumienia, jakie były intencje mojej wypowiedzi, nadal nieustannie rozpowszechniający kłamstwa na mój temat nie kwalifikuje się do żadnej rozmowy. I jeszcze udaje niewiniątko wykorzystując swoją niepełnosprawność. Cóż za odrażająca bezczelność. To nie ja mam problem z "dogadywaniem się" tylko VeeKing o czym najlepiej świadczy fakt, który przedstawił Invader:
Invader pisze:Ja zauważyłem,że wszędzie gdzie piszesz,coś się dzieje,jakieś kłotnie itp
A może to spisek? Całe Sanktuarium się na Ciebie uwzięło? Nie masz za grosz samokrytycyzmu. Zdążyłeś już rozpieprzyć kilka ciekawych dyskusji i mam nadzieję, że spotka Cię za to kara bo jest to ewidentne działanie na szkodę forum.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: mimski »

Już tam... nie użalać się nad sobą.

Viking jest bardzo wrażliwy na swoim punkcie, Truskawa jak widać również bierze bardzo do siebie wszystko. Trochę dystansu koledzy.

Mnie tam tylko irytuje spamowanie Vikinga, który nie ma zazwyczaj nic do powiedzenia, ale wszędzie wrzuca swoje trzy grosze. Sugeruję ze swej strony byś kolego pisał rzadziej a konkretniej i tylko wtedy, gdy faktycznie masz coś ciekawego do przekazania. Obecnie połowa postów nie zawiera treści względnie treści te nie są ciekawe, pozostała część stanowi utyskiwanie na traktowanie, które ciągle Ci nie odpowiada, a to ten coś nie napisał tak, a to tamten, ciągle coś Ci nie pasuje. Być może ktoś Ci się nie podoba, ale to nie znaczy, że musisz tym się dzielić z całym forum. Mnie zupełnie nie interesują Twoje konflikty, a już w szczególności ten z Virusem. Zauważ, że na forum jest pewnie więcej skonfliktownych użytkowników, ale tylko o Twoim koflikcie wiedzą wszyscy.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Post autor: VeeKing »

vyrus pisze:I jeszcze udaje niewiniątko wykorzystując swoją niepełnosprawność.
ooo rozwiń temat bo to bardzo ciekawe :cool:

btw. i to o kłamstwach na Twój temat terż rozwiń :) może wreszcie jakaś sensowna dyskusja na poziomie sie rozwinie. Chętnie posłucham ale jak masz znowu wjeżdżać na mnie to sobie daruj...
mimski pisze:Być może ktoś Ci się nie podoba, ale to nie znaczy, że musisz tym się dzielić z całym forum.
mi tego nie tłumacz tylko koledze vyrusowi... to on sie czepia każdego mojego posta... (a moglibyśmy żyć w zgodzie a przynajmniej nie skakać sobie do gardeł... powiem szczerze, że bym wolał)

A na czym by miało polegać 'dogadanie się' ? a no na tym żebyś przestał wreszcie te swoje złośliwe teksty kierować między innymi w moim kierunku.
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

VeeKing pisze:
mimski pisze:Być może ktoś Ci się nie podoba, ale to nie znaczy, że musisz tym się dzielić z całym forum.
mi tego nie tłumacz tylko koledze vyrusowi... to on sie czepia każdego mojego posta...
Temat Gdańska pokazuje doskonale, że Ty również święty nie jesteś. Co do tych niepełnosprawnych to Ty się "czepiłeś" choć przekaz był zupełnie inny, co zrozumieli wszyscy z wyjątkiem Ciebie i przez to wywołałeś sam kolejną sprzeczkę.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

VeeKing pisze: ooo rozwiń temat bo to bardzo ciekawe :cool:
To może na PW.Co się podziało z adminami?
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

a gdzie napisałem, że jestem??? będzie trzeba to przyjme ostrzeżenia/bana (płakał nie bede,,, Sqnktuarium nie jest moim sensem życia...) ale sam przyznasz, że są tu osoby (nie wykluczam siebie) które powinny dawno wylecieć za łamanie regulaminu... niestety administracja woli te osoby trzymać tutaj... nie wiem chyba jakaś nowa rozrywka XXI wieku :roll:
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

VeeKing pisze:a gdzie napisałem, że jestem??? będzie trzeba to przyjme ostrzeżenia/bana (płakał nie bede,,, Sqnktuarium nie jest moim sensem życia...) ale sam przyznasz, że są tu osoby (nie wykluczam siebie) które powinny dawno wylecieć za łamanie regulaminu... niestety administracja woli te osoby trzymać tutaj... nie wiem chyba jakaś nowa rozrywka XXI wieku :roll:
Ale nie Ty tu jesteś od wydawania wyroków kto ma wylecieć, a kto nie, to raz. Ja jestem na forum od 10 lat prawie i nie przypominam sobie bym mówił administracji co ma robić, kogo usuwać i kto łamie regulamin.

A po drugie to podejrzewam, że żadna to rozrywka czyścić forum z bzdetów zupełnie nic nie wnoszących do tematu.
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: vyrus »

Podkreślam raz jeszcze, nie mam zamiaru się dogadywać bo to nie ma żadnego sensu. Jedyna możliwa opcja jest taka, że nasze porozumiewanie się między sobą wyjdzie naturalnie więc żadne "wyjaśnianie spraw" tutaj nie pomoże. Pozwolę sobie zauważyć, że ten temat za Twoją sprawą jest ciągnięty w 3 różnych miejscach a ludzie nie wchodzą na forum żeby czytać takie pierdoły. Przeważnie chcą wymienić opinie lub znaleźć ciekawe informacje na temat koncertów. Dlatego tak bardzo działa mi na nerwy produkowanie nic nie wnoszących do dyskusji postów i nagminne czepialstwo. Jeden wielki śmietnik z powodu opacznie zrozumianego przykładu z niepełnosprawnymi. W związku z tym zakończ swe egzaltacje na forum i kontynuuj je na pw (i tak Ci nie odpiszę) bo gwarantuję Ci, że mało to kogo obchodzi. Z wyżej wymienionych powodów kończę publiczne rozdrapywanie tego tematu, do przybycia adminów.
Ostatnio zmieniony pt lip 12, 2013 6:19 pm przez vyrus, łącznie zmieniany 1 raz.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

vyrus pisze: że mało to kogo obchodzi.
Potwierdzam Twoje przypuszczenia, mało to mnie obchodzi.
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

mimski pisze:Mnie tam tylko irytuje spamowanie Vikinga, który nie ma zazwyczaj nic do powiedzenia, ale wszędzie wrzuca swoje trzy grosze.
Może wyrósł na czytaniu postów szajby? :lol:
mimski pisze:Viking jest bardzo wrażliwy na swoim punkcie
o, następne podobieństwo :)

Veekinga na dzień dzisiejszy bym pokazał dziecki jakby pytało co to jest troll netowy :) Ale może mu przejdzie. vyrus parę lat temu też pisał po "trollowemu" i jakoś mu przeszło ;)

PS. Ktoś cyklicznie wspomina, że Sanktuarium nie zachęca świeżych userów do aktywności. Chyba mało kto pamięta jak tutaj było kiedyś. Każdy młody dostawał "po pysku" na dzień dobry, a za każdy post o Iron Maiden to już był lincz :D Teraz jest sielanka, można lubić Maiden. Był czas, że nigdzie w necie nie było tyle hejtu na maiden co tutaj :)
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Matek pisze:Chyba mało kto pamięta jak tutaj było kiedyś.
Wszyscy starzy userzy pewnie pamiętają. :D
Teraz jest sielanka, można lubić Maiden.
Dokładnie, teraz lubienie Maiden jest dozwolone, co się tu porobiło... :D Jak nie Sanktuarium... :D
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

'sukces' Zabojca666 dostał +1 :lol:
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

No i dobrze, takich wypowiedzi nie można tolerować...
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Ja wiem, że nie można tego tolerować ale gościu obraził mnie dwa razy w ten sam sposób :) wcześniejsza jego wypowiedź widocznie adminowi umkneła. Jak dla mnie ten osobnik zasluguje na bana bo watpie, ze cokolwiek go warn nauczy...
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Proponuję winowajcę wytropić, obciąć genitalia i wysłać VeeKingowi w słoiczku z formaliną, żeby mógł się każdego poranka i przed zaśnięciem nacieszyć zwycięstwem.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Po co ludzi fatygować :P sam pojde :P
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Drodzy Panowie (Panie póki co odpuściły ten temat) jestem, czytam, słucham i działam ;-)
Niestety faktycznie póki co trochę w pojedynkę - może jest ktoś chętny do pomocy jako moderator do pilnowania porządku na forum? Piszcie na PW - przemyślimy sprawę.
Ale do rzeczy. Jestem tylko człowiekiem i fanem IM ;) też mam pracę, dom, rodzinę i nie spędzam jak co niektórzy 24h na dobę na forum komentując każde pierdnięcie innego usera. Ktoś coś zauważył, komuś coś nie pasuje, śmiało pisać do mnie będziemy interweniować. Nie czytam każdego tematu od dechy do dechy codziennie.
Mam oko na narastający konflikt między VeeKingiem, a ... praktycznie resztą forum. Ma VeeKing ciężki charakter i działa ludziom na nerwy nie da się ukryć. Ale jeśli ktoś będzie ubliżał komuś tylko dlatego, że jest niepełnosprawny tolerowane to nie będzie. Zbójca dostał póki co warna, następny tego typu wybryk zakończy się banem - jak słusznie ktoś zauważył pośród 13 podstron napisanych w 2-3 dni mogło mi umknąć obrażenie niepełnosprawnych przez tego usera. Samego VeeKinga niejednokrotnie już prosiłem o odpuszczenie, ale regulaminu nie łamie, więc nic więcej nie mogę zrobić.
Czekam na konstruktywną krytykę, ale bardziej na jakieś pomysły co do rozwiązania problemów. Niestety gdzie wielu ludzi - wiele zdań i konflikty zawsze będą.
Ostatnio zmieniony pn lip 15, 2013 11:37 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 2 razy.
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Życzę wytrwałości w mrówczej pracy czyściciela. :mrgreen:
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Budziol pisze:ale regulaminu nie łamie, więc nic więcej nie mogę zrobić.
hmmm dobrze wiedzieć :)
Budziol pisze:jak słusznie ktoś zauważył pośród 13 podstron napisanych w 2-3 dni mogło mi umknąć obrażenie niepełnosprawnych przez tego usera.
ja nawet zgłaszałem osobiście pierwszego posta tego typu :)

Budziol pisze:może jest ktoś chętny do pomocy jako moderator do pilnowania porządku na forum? Piszcie na PW - przemyślimy sprawę.
w innych okolicznościach bym sie zgłosił ale ja to pewnie odpadam z konkursu od razu :P
Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Slaug »

Ideą forum, a tym bardziej fanklubu jest łączenie userów wokół czegoś. Wiadomo ile ludzi tyle zdań i zawszę wdadzą się konflikty. Gdyby pozostały one na płaszczyźnie różnicy zdań to ok! Jak już wchodzą na bezsensowne hejty to wiedz, że coś się dzieje.
VeeKing jest królem offtopu- to wszyscy wiemy. Jeżeli chodzi o rozwiązanie- to IMHO najlepiej będzie zmodyfikować regulamin pod kątem offtopu. Takiego niezwiązanego nawet z tematyką muzyczną, bo czasami rodzą się ciekawe dyskusje niezwiązane z tematem- je przenosić, jak dotychczas.

Ewentualnie można zrobić temat "Kłótnie VeeKinga z...". :D
ODPOWIEDZ