Drodzy Panowie (Panie póki co odpuściły ten temat) jestem, czytam, słucham i działam
Niestety faktycznie póki co trochę w pojedynkę - może jest ktoś chętny do pomocy jako moderator do pilnowania porządku na forum? Piszcie na PW - przemyślimy sprawę.
Ale do rzeczy. Jestem tylko człowiekiem i fanem IM

też mam pracę, dom, rodzinę i nie spędzam jak co niektórzy 24h na dobę na forum komentując każde pierdnięcie innego usera. Ktoś coś zauważył, komuś coś nie pasuje, śmiało pisać do mnie będziemy interweniować. Nie czytam każdego tematu od dechy do dechy codziennie.
Mam oko na narastający konflikt między VeeKingiem, a ... praktycznie resztą forum. Ma VeeKing ciężki charakter i działa ludziom na nerwy nie da się ukryć. Ale jeśli ktoś będzie ubliżał komuś tylko dlatego, że jest niepełnosprawny tolerowane to nie będzie. Zbójca dostał póki co warna, następny tego typu wybryk zakończy się banem - jak słusznie ktoś zauważył pośród 13 podstron napisanych w 2-3 dni mogło mi umknąć obrażenie niepełnosprawnych przez tego usera. Samego VeeKinga niejednokrotnie już prosiłem o odpuszczenie, ale regulaminu nie łamie, więc nic więcej nie mogę zrobić.
Czekam na konstruktywną krytykę, ale bardziej na jakieś pomysły co do rozwiązania problemów. Niestety gdzie wielu ludzi - wiele zdań i konflikty zawsze będą.