Iron Maiden Big Survivor 2013/2014
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: Iron Maiden Big Survivor 2013/2014
Strange World
głos na Iron Maiden
Strange World
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
NOOOO!!!Invader pisze:Odpada Sanctuary.
Strange World
Strange World
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Remember Tomorrow
Strange world
A tak przy okazji - wybaczcie że tutaj - nie mogę się nadziwić, jak to niektórzy forumowicze od początku wskazywali jako słabe kawałki "Prowler", "Iron Maiden" czy "Charlotte the Harlot" - przecież to są utwory z górnej połówki tego albumu
melodyjne, dość dynamiczne, z ciekawie zaśpiewanymi refrenami
nie żebym się kogoś czepiał, każdy ma swoje zdanie i każdy widzi swoje "smaczki" w poszczególnych kawałkach, ale jednak trochę mnie to zdziwiło 
jako kolejny przykład podam utwór "Can I play with madness" - również dość często tu na forum uznany za nawet "gniota" - Leo why?
bardzo lekki, przyjemny, melodyjny kawałek, a na koncertach jeszcze nabiera rumieńców 
A tak przy okazji - wybaczcie że tutaj - nie mogę się nadziwić, jak to niektórzy forumowicze od początku wskazywali jako słabe kawałki "Prowler", "Iron Maiden" czy "Charlotte the Harlot" - przecież to są utwory z górnej połówki tego albumu
jako kolejny przykład podam utwór "Can I play with madness" - również dość często tu na forum uznany za nawet "gniota" - Leo why?
"Still my heart calculate and pray"
CIPWM jest dla mięczaków, właśnie ten pedalski refren odrzuca większość ludzi. Ja tego nie mogę słuchać, mimo że kawałek nie jest przecież słaby.Hospes pisze:jako kolejny przykład podam utwór "Can I play with madness" - również dość często tu na forum uznany za nawet "gniota" - Leo why?bardzo lekki, przyjemny, melodyjny kawałek, a na koncertach jeszcze nabiera rumieńców
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
ja lubie Can I Play ale tylko na koncercie. Wersja płytowa nudzi
Iron Maiden - wersja na debiucie jest po prostu słaba w porównaniu do reszty utworów z albumu
UP THE IRONS!!!
Transylvania
-
Deleted User 2259
Dokładnie nudne jak flaki z olejem.Prowler ma tak drażniący riff nie trawię go,za to się dziwie jak można głosować na Strange World,to mój faworyt wspaniale solówki i wokal Di'anno.Papuh pisze:Iron Maiden - wersja na debiucie jest po prostu słaba w porównaniu do reszty utworów z albumu
Znowu głos na Strange World 
teraz niech spada tytułowy
dokładnie nie rozumiem czemu na dzien dobry ma odpaść Strange lub Transylvania...
Strange World.
http://muzycznerecenzje123.blogspot.com
https://rateyourmusic.com/~Rosa2207
Po prostu są ludzie którzy uważają oba lub któryś z tych kawałków za słabe, co w tym dziwnego?VeeKing pisze:dokładnie nie rozumiem czemu na dzien dobry ma odpaść Strange lub Transylvania...
chciałbym zobaczyć jak dojdzie do AMOLADRoberrcik pisze:Po prostu są ludzie którzy uważają oba lub któryś z tych kawałków za słabe, co w tym dziwnego?VeeKing pisze:dokładnie nie rozumiem czemu na dzien dobry ma odpaść Strange lub Transylvania...