Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Dostałem tylko majla, że opoźnienie i linka z możliwością rezygnacji...Liczyłem, że dziś sobie zacznę czytać biografię - a tu Empik drobne (?) opóźnienie ma. Zamawiałem u nich na stronie i przewidywaną datę odbioru mam wyznaczoną na 17.07.
Tak samo masz VeeKing?

No czyli to samo... Wakacje źle służą.Dostałem tylko majla, że opoźnienie i linka z możliwością rezygnacji...
Aktualna cena w empiku
43,49 zł
49,90 zł
zamów przed premierą: 16.07.2013... a miała być wczoraj chyba premiera...

Dziennikarzem, który napisał książki o m.in. Blink 182 czy Trivium.Kim jest autor ?
Ja mam tak samo dokładnie! Przysłali mi dzisiaj maila, że przepraszają, ale premiera przesunęła się na 16.07 więc wtedy ewentualnie dopiero wyślą.... Wczoraj jak weszłam do empiku i zapytałam co z tą biografią to nikt nie wiedział w ogóle o co mi chodzi...Liczyłem, że dziś sobie zacznę czytać biografię - a tu Empik drobne (?) opóźnienie ma. Zamawiałem u nich na stronie i przewidywaną datę odbioru mam wyznaczoną na 17.07.
Tak samo masz VeeKing?
W empiku często się to zdarza,jeszcze w tym głównymWczoraj jak weszłam do empiku i zapytałam co z tą biografią to nikt nie wiedział w ogóle o co mi chodzi...
Tak,no niestety czyli widać wszędzie brak kompetencji,Ty chyba mówisz o tym na rynku?

Wersja Limp Bizkit ma jedną wadę - usunęli (najlepszą w tym utworze) środkową czadową część.toleruje tylko oryginał i wersje Limpów

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość