Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
Nie rozwiąże to problemu obrażania jednego użytkownika przez innego 
Zauważ, że wszystko zaczyna się od offtopu. 
ah no tak zapomniałem offtop podstawą do obrażania człowieka 
-
Zabojca666
- -#Charlotte

haha, usmialem sie, CHODZ.VeeKing pisze:Po co ludzi fatygowaćsam pojde
Ty naprawdę nic nie rozumiesz.
The Ban is coming.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
to mi wytłumacz... chetnie poczytam. Mi chodzi o to, że obrażenie kogos kto oftopuje (zwłąszcza jesli nie obraza nikogo) nie jest na miejscu.Slaug pisze:Ty naprawdę nic nie rozumiesz.
Owszem, ale bez zapałki nie ma ogniska.
Natomiast łatwiej jest zgasić zapałkę niż ognisko.
Natomiast łatwiej jest zgasić zapałkę niż ognisko.
No tak i to uprawnia do obrażania osoby oftopującej 
rozumiem jeśli osoba oftopująca sama kogoś obraża... jakie inne uzasadnienie ma obrażanie takiej osoby?
rozumiem jeśli osoba oftopująca sama kogoś obraża... jakie inne uzasadnienie ma obrażanie takiej osoby?
Kto pamięta KILLERA? A to On we własnej osobieMatek pisze:Może wyrósł na czytaniu postów szajby?mimski pisze:Mnie tam tylko irytuje spamowanie Vikinga, który nie ma zazwyczaj nic do powiedzenia, ale wszędzie wrzuca swoje trzy grosze.![]()
o, następne podobieństwomimski pisze:Viking jest bardzo wrażliwy na swoim punkcie
Veekinga na dzień dzisiejszy bym pokazał dziecki jakby pytało co to jest troll netowyAle może mu przejdzie. vyrus parę lat temu też pisał po "trollowemu" i jakoś mu przeszło
![]()
thx cpt obviousPiwowarus pisze:Kto pamięta KILLERA? A to On we własnej osobie
Nie wiem co Veeking z Tobą zrobić, ręce i cycki już opadają
Musisz odpowiadać, z sensem czy nie, w każdym temacie, pod każdym postem?
Zobacz "Księga skarg i ..." i od podstrony tylko naliczyłem 6 Twoich postów NIC nie wnoszących do tematu.
Nawiązując do tematu - zgłosiłem moją propozycję dodatkowego moda pilnującego forum - zobaczymy co z tego wyjdzie.
Póki co proszę o zgłaszanie postów i pw wszędzie tam gdzie zauważycie, że jest coś nie tak
Musisz odpowiadać, z sensem czy nie, w każdym temacie, pod każdym postem?
Zobacz "Księga skarg i ..." i od podstrony tylko naliczyłem 6 Twoich postów NIC nie wnoszących do tematu.
Nawiązując do tematu - zgłosiłem moją propozycję dodatkowego moda pilnującego forum - zobaczymy co z tego wyjdzie.
Póki co proszę o zgłaszanie postów i pw wszędzie tam gdzie zauważycie, że jest coś nie tak
Wiking vel Kiler jest bardzo ciekawym zjawiskiem społecznym. Od jego wystąpień pod drugim nickiem minęło niemal 10 lat, wystarczy poszukać postów autorstwa w/w osoby i okaże się, że była ona aktywna w 2004 roku. Już wówczas wywoływał irytację wśród użytkowników. Wydawałoby się, że przez ten czas człowiek ten dojrzał... dorósł, w końcu 10 lat temu miał 13 lat i wiele rzeczy można było mu wybaczyć, dziś ma 23 lata, ale prezentuje nadal ten sam poziom. Jednym słowem Kiler po niemal 10 latach nic się nie zmienił. W mojej ocenie nie jest to jednak komplement. Jako dzieciak był irytujący, jako dorosły dalej jest irytujący, niemniej taryfa ulgowa jest znacznie ograniczona w tej sytuacji. Pytanie w związku z tym na co zostało zmarnowane te 10 lat... nie żeby mnie to interesowało, pozostawiam tylko celem przemyślenia adresatowi. Co prawda nie sądzę, by adresata to jakkolwiek skłoniło do przemyśleń, niemniej mnie o ile jakiś czas temu nie wadziła jego osoba, traktowałem go jako swego rodzaju folklor w życiu Sanktuarium, tak teraz traktuję go jako swoistego zawadiakę, który celowo podejmuje działania na szkodę formu, a tym samym czas najwyższy dodać go do ignorowanych. Co też czynię.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
i niech to będzie wskazówka dla innych - nie polemika, a ignorowanie i z głowy, będzie to z korzyścią dla wszystkich 
oooo ciekawe. Jakbym celowo mial szkodzic to uwierz nie byloby mnie tutaj tylko od razu bym przeszedl do drastyczniejszych metod ;]mimski pisze:który celowo podejmuje działania na szkodę formu
Co nie zmienia faktu że czytanie tego forum przez twoją osobę jest niesamowicie irytujące. Normalnie prawie się nie udzielam, ale człowieku ogarnij się albo przestań pisać, bo nie ma tematu w którym byś nie zaspamował, nie żalił się na wszystko i nie szukał konspiracji dotyczących twojej osoby. Ja wszystko rozumiem, ale ostatnimi czasy naprawdę męczące się to stało, że gdziekolwiek wejdę muszę czytać twoje nic nie wnoszące posty. Także, proszę, zamilcz, bo mam wrażenie że siedzisz tutaj 24 na dobę, waląć wiadomość za wiadomością, a żadna nic nie wnosi. Naprawdę, nie przyczyniaj się do upadku tego forum. Pozdrawiam.
-
Deleted User 5147
+1IronKevin pisze:Co nie zmienia faktu że czytanie tego forum przez twoją osobę jest niesamowicie irytujące. Normalnie prawie się nie udzielam, ale człowieku ogarnij się albo przestań pisać, bo nie ma tematu w którym byś nie zaspamował, nie żalił się na wszystko i nie szukał konspiracji dotyczących twojej osoby. Ja wszystko rozumiem, ale ostatnimi czasy naprawdę irytujące się to stało, że gdziekolwiek wejdę muszę czytać twoje nic nie wnoszące posty. Także, proszę, zamilcz.
Dokłądnie to samo chciałem już napisać. Gdzie nie spojrzeć tam VeeKing sie "udziela". Temat o koncertach, VeeKing się kłóci z kimś, Plany na 2014, to samo. Można by tak myślę sporą część tematów wymienić. Także tego...uspokój się proszę, lub zamilknij. Pozdrawiam
A nie prościej dodać użytkownika do listy ignorowanych? 
www.MetalSide.pl
Jesli cokolwiek bys sprobowal zrobic gwarantuje Ci ze lecisz z forum bez najmniejszego ostrzezenia, takze nie strasz nie strasz bo...VeeKing pisze:oooo ciekawe. Jakbym celowo mial szkodzic to uwierz nie byloby mnie tutaj tylko od razu bym przeszedl do drastyczniejszych metod ;]mimski pisze:który celowo podejmuje działania na szkodę formu
Dobrze gumbyy pisze jest prosta metoda i po sprawie
atmosfera na forum troszkę się uspokoiła, ale pomysł nowego Moda, który przegląda i pilnuje CAŁOŚCIOWO codziennie forum nie umarł. Mimo początkowych obiekcji Deleted User 804a, chyba udało mi się go namówić 
Jak już ktoś na próbę będzie sprawował takie "stanowisko" prosiłbym o baczne obserwowanie jego poczynań i ocenianie, ewentualne zgłaszanie na pm zażaleń.
Jak już ktoś na próbę będzie sprawował takie "stanowisko" prosiłbym o baczne obserwowanie jego poczynań i ocenianie, ewentualne zgłaszanie na pm zażaleń.