03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Emilio
- -#Lord of the flies

Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Takie ważne jest dla was to tagowanie? 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Zwyczajnie, byłem pierwszy raz na fttb i chciałem się otagować 
Są może jakieś zdjęcia tego typu z późniejszych części koncertu? 
Fotka jest robiona tylko przed koncertem 
Na Łódź udało mi się załapać, na Gdańsk były inne priorytety
Na Łódź udało mi się załapać, na Gdańsk były inne priorytety
No właśnie, o jakiej porze dnia złapaliście Maiden w Sheratonie?Budziol pisze:Na Łódź udało mi się załapać, na Gdańsk były inne priorytety
Czy wiadomo jak minął im dzień - co robili w czwartek w Trójmieście, czy gdzieś pojechali, itd?
M.
Po koncercie w Łodzi polecieli do Gdańska, tam w nocy siedzieli w restauracji hotelowej, a potem przenieśli się na plaże, gdzie popijali wódeczkę. W czwartek po Sopocie spacerował Janick, a Nicko pojechał coś zjeść(nie wiem gdzie). Reszta zespołu spędzała czas w hotelu. Po gigu w Ergo Arenie polecieli do Kolonii.
Dzięki za info. Eeech, wiedziałem że nie mogę być w obu miejscach naraz. I jak po koncercie w Łodzi zobaczyłem w internecie, jeszcze na parkingu niedaleko Atlas Areny, zaanonsowany lot o dziwnym kodzie z Łodzi do Gdańska, to wiedziałem, że Maideni pewnie spieszą się na piwo do Trójmiasta, a ja samochodem nie mam szans. I tak dobrze, że w ogóle dojechaliśmy z tej Łodzi do Gdańska, bo sen bywa silniejszy...HAMMERS pisze:Po koncercie w Łodzi polecieli do Gdańska, tam w nocy siedzieli w restauracji hotelowej, a potem przenieśli się na plaże, gdzie popijali wódeczkę.
M.
Janick Gers z dwoma kumplami spacerował po Molo Sopockim w okolicach godziny 12ej 4 lipca. Mieliśmy niesamowite szczęście z Żoną. Zgodził się zrobić z nami fotę. Co widać na avatarze.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Pewnie na żeberka.HAMMERS pisze:Nicko pojechał coś zjeść(nie wiem gdzie).
www.youtube.com/watch?v=uacrjYp7-3A