Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
może zróbmy głosowanie/ankiete kogo chcemy
zgłaszamy swoich kandydatów i jeśli beda chcieli trafiają na liste
kto bedzie mial najwiecej głosów wygrywa 
Żadnego głosowania nie będzie bo decyzja została już podjęta.
IRON MAIDEN
a no chyba, że tak 
Może admin sprawdzić dlaczego jak ktoś cytuje jakiegoś posta (takiego, któego NIE JA PISAŁEM) wyświetla się "VeeKing napisał:" ??? już drugi taki cytat widze, że niby ja napisałem a pisał go ktoś inny...
To proste, ja Ci wyjaśnię. Cytując kogoś wystarczy zmienić podczas pisania posta nazwę użytkownika... Prosty przykład - Zmieniłem w cytacie z Twojego posta w nazwie użytkownika miejscu z "VeeKing" na "Budziol" i w ten sposób niby zacytowałem Budziola:VeeKing pisze:Może admin sprawdzić dlaczego jak ktoś cytuje jakiegoś posta (takiego, któego NIE JA PISAŁEM) wyświetla się "VeeKing napisał:" ??? już drugi taki cytat widze, że niby ja napisałem a pisał go ktoś inny...
Budziol pisze:Może admin sprawdzić dlaczego jak ktoś cytuje jakiegoś posta (takiego, któego NIE JA PISAŁEM) wyświetla się "VeeKing napisał:" ??? już drugi taki cytat widze, że niby ja napisałem a pisał go ktoś inny...
Night Mistress Fan Club Łódź
-
Deleted User 804
Szkoda że ja z Budziolem nic o tym nie wiemPuszek123 pisze: decyzja została już podjęta.
może tyle piszesz że nie pamiętasz które posty są TwojeVeeKing pisze:Może admin sprawdzić dlaczego jak ktoś cytuje jakiegoś posta (takiego, któego NIE JA PISAŁEM) wyświetla się "VeeKing napisał:" ??? już drugi taki cytat widze, że niby ja napisałem a pisał go ktoś inny...
Trzymamy za słowo*VeeKing pisze:Obiecuje więcej nie zawracać d administracji takimi pierdołami
*czy już widzisz jak to działa?
Wiem jak to działa.... ale nie sądze żeby ktoś specjalnie to robił bo po co....
tak to wygląda:

tak to wygląda:

Ja apeluję do forumowiczów o przystopowanie czasem z używaniem skrótowców w odniesieniu do utworów Ironów. Człowiek później pięć minut zastanawia się co to do cholery jest SIASL. 
-
Deleted User 2259
Stranger,akronimy są bardzo przydatne na forum.Truskawa pisze:SIASL.
Tak, ale chociaż zachowanie dużych i mały liter pomogłoby w ogarnianiu tegoInvader pisze:Stranger,akronimy są bardzo przydatne na forum.
-
Deleted User 2259
A to już do tych co tak piszą.Mr. M pisze:ale chociaż zachowanie dużych i mały liter pomogłoby w ogarnianiu tego(np. SiaSL albo TNotB)
Dałoby się może wyłączyć nabijanie licznika postów w głosowaniu na Big Survivor? To jest strasznie spamerski temat. Na pewnym forum, gdzie się udzielam była taka opcja. 
a co Ci przeszkadza czyjaś liczba postów?? wolniej Ci strony ładuje??? 
Odsyłam do tematów poświęconych tej tematyce, nabijanie postów prowadzi do patologii i trzeba to zwalczać. Było z tego tytułu kilka problemów na tym forum.
Co do wniosku Truskawy, popieram. Mimo iż nie jest to istotna sprawa to moglibyście też podnieść limity na gwiazdki, które imo pełnią na forach pozytywną rolę. Niestety mamy nowych userów którzy mają tyle gwiazdek co i stara gwardia co jest nieporozumieniem. Powinno być z grubsza tak: 1tys=2 gwiazdka, 2tys=3 gwiazdka, 3tys=4 gwiazdka. Reszta bez zmian.
Co do wniosku Truskawy, popieram. Mimo iż nie jest to istotna sprawa to moglibyście też podnieść limity na gwiazdki, które imo pełnią na forach pozytywną rolę. Niestety mamy nowych userów którzy mają tyle gwiazdek co i stara gwardia co jest nieporozumieniem. Powinno być z grubsza tak: 1tys=2 gwiazdka, 2tys=3 gwiazdka, 3tys=4 gwiazdka. Reszta bez zmian.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
no tak tylko nie wiem jak chcecie rozwiązać problem nabijania
(według mnie zwiekszenie moze sprowokować do jeszcze szybszego spamowania
)
a co do systemu gwiazdkowania to zgadzam sie z vyrusem (wow... chyba pierwszy raz...)
a co do systemu gwiazdkowania to zgadzam sie z vyrusem (wow... chyba pierwszy raz...)
Nie bardzo rozumiem, dlaczego tak uważasz. Jeżeli ktoś pisze dużo rzeczowych wypowiedzi, to co w tym złego?vyrus pisze:Niestety mamy nowych userów którzy mają tyle gwiazdek co i stara gwardia co jest nieporozumieniem.
Niestety, sporo postów na tym forum to po prostu jedno lub kilka słów. Nie mówię, żeby się rozpisywać tam, gdzie nie jest to konieczne, ale...
+1 choć głosuję w tematach Big Survivor itp. ale popieram w 100%vyrus pisze:Co do wniosku Truskawy, popieram.
Zresztą zauważyłem ostatnio ,że na forum królują równoważniki zdań ,linki ,fotki, tematy wyliczankowe (nie to,że coś do nich mam ) - taka mała dygresja
Chodzi o to, że jest ustalona za duża różnica postów między powiedzmy osiągnięciem 3 gwiazdki a przejściem z 3 na 4 gwiazdkę przez co ktoś kto pisze tutaj od kilku lat bardzo rzeczowe posty jest klasyfikowany tak samo jak ktoś nowy i często spamujący. Żeby być precyzyjnym, uważam, że proporcje są źle dobrane.Truskawa pisze:Nie bardzo rozumiem, dlaczego tak uważasz. Jeżeli ktoś pisze dużo rzeczowych wypowiedzi, to co w tym złego?vyrus pisze:Niestety mamy nowych userów którzy mają tyle gwiazdek co i stara gwardia co jest nieporozumieniem.
Ja też tam głosuję i wprowadzenie nowych zasad pewnie utnie sporo postów ale nie w tym rzecz. Trzeba odseparować posty które wnoszą wartość do dyskusji od tych w różnych rankingach.mic7 pisze:+1 choć głosuję w tematach Big Survivor itp. ale popieram w 100%vyrus pisze:Co do wniosku Truskawy, popieram.
Samych postów nie odseparujesz,nie jesteś tego w stanie ogarnąć i sklasyfikować który jest ważny a który nie- to za żmudna robota,ja jestem za odseparowaniem całych tematów wyliczankowych , które są typowymi nabijaczami postów.vyrus pisze:Trzeba odseparować posty które wnoszą wartość do dyskusji od tych w różnych rankingach.
Nie no jasne, miałem na myśli właśnie te "wyliczanki"