Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
To jest trybuna za sceną akurat, już ją w maju zburzyli...
Podzielam Wasze zdanie, że atrakcyjnie to ten obiekt nie wygląda, ale za to jaka ta scena wysoka! Pomyślcie jak fantastycznie będą opuszczały się te reflektory, przed samym Moonchild 
GOOGLE Tłumacz i jedziesz...
Na backstaguBudziol pisze:a gdzie balowaliście?

przed koncertem już się tak zrobiliscie?Szymon pisze:Na backstagu Ja totalnie nielegalnie, ale sie ochrona nie kapla Z backstagu wyszlismy jak juz maiden mialo zaczynac a juz na pierwszych dzwiekach moonchilda bylem na barierce....
Ano tak wyszlo
Ja koncert mam jak za mgla, wiem tylko ze szalalem do upadlego, pod barierke sie dosc agresywnie wbilem i nie odpuszczalem az do konca. Ledwo sie zaczelo a tu nagle bylo FOTD
A na RF Bruce nie omieszkal wspomniec i o nas ;P
https://www.youtube.com/watch?v=C0lnLDQ ... page&t=226
A na RF Bruce nie omieszkal wspomniec i o nas ;P
https://www.youtube.com/watch?v=C0lnLDQ ... page&t=226
Fajny nawet, pewnie bym się pokusił, gdybym tam był 
29/07 Praha

Już po - Najlepszy Koncert IM w życiu ! ! ! 29/07 Praha

Report from the Road Pt.2 dostępny 
M.
M.
Są ujęcia z polskich gigów?
[EDIT] Sam już zresztą oglądam.
[EDIT] Sam już zresztą oglądam.
Ciekaw jestem ujec z powodzi w Pradze;-)
Dla mnie koniec trasy, ale zwienczenie w Pradze mimo ulewy znakomite, jeden z lepszych gigow jakie widzialem, zaangazowanie zespolu widzac w jakich warunkach publika daje rade, na maxa!
Dla mnie koniec trasy, ale zwienczenie w Pradze mimo ulewy znakomite, jeden z lepszych gigow jakie widzialem, zaangazowanie zespolu widzac w jakich warunkach publika daje rade, na maxa!
Moja morda się załapała ale czuję niedosyt. Jak dla mnie mogliby zrobić filmik 5-10min na każdy koncert. Tutaj wspomną o każdym gigu raptem przez 30s, kiepścizna.beaviso pisze:Report from the Road Pt.2 dostępny
M.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Najbardziej podobał mi się motyw, że dwa koncerty w Polsce "sold out", Harrisa odnośnie koncertów u Nas, że przybywa fanów coraz młodszych i młodszych, co mam więcej powiedzieć
, oraz wyczerpujące potraktowanie występu, w tej hali w Szwecji. Robi piorunujące wrażenie! Jest monstrualna, a pewnie akustyka była na najwyższym poziomie, w filmiku też ten wątek był podkreślany.