Witam, robił ktoś zakupy na merczu Maiden'a ? Wybrałem opcje płatności offline bo nie mam karty kredytowej. Przyszło potwierdzenie zamówienia ale nie ma info n/t konta itd.
Napisałem do nich ale nie odpowiadają. zdrów
Zakupy, ironmaiden.com - merch
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zakupy, ironmaiden.com - merch
Ja zawsze płaciłem PayPalem, więc nie pomogę.
Ja z kolei nigdy tam nie zamawiałem, więc też nie pomogę.
Ale jakbym zamawiał to bym używał paypala, bardzo wygodna opcja przy zagranicznych zakupach. Nie trzeba mieć karty, można przelać pieniądze na konto Paypal zwykłym przelewem lub w sposób błyskawiczny przez PayU (tak jak w allegro).
Ale jakbym zamawiał to bym używał paypala, bardzo wygodna opcja przy zagranicznych zakupach. Nie trzeba mieć karty, można przelać pieniądze na konto Paypal zwykłym przelewem lub w sposób błyskawiczny przez PayU (tak jak w allegro).
kupowalem tam ale kilka lat temu na poczatku nie honorowali karty wyskakiwaly bledy ,pozniej sie okazalo ,ze 3 razy pobrali mi z kart ta sama kwote.Musialem pisac do nich maila o zwrot.Po 2 dniach zwrocili kase.W koncu znajomy gdy przebywal w Anglii kupil pare rzeczy bez problemu karta.
Tak samo sie dzieje
Na sklepie Slayer merch najpierw bledy wyskakiwaly pozniej pobralo mi 2 razy pieniadze z karty nerwowa i znow mail =wyjasnilo sie zakupy zrobione
Tak samo sie dzieje
Na sklepie Slayer merch najpierw bledy wyskakiwaly pozniej pobralo mi 2 razy pieniadze z karty nerwowa i znow mail =wyjasnilo sie zakupy zrobione
Najlatwiej zalozyc sobie paypal, nie ma najmniejszych problemow wtedy
ok, ale pay pal też trzeba mieć kartę kredytową? narazie czekam na email od nich, nic nie odpisują. dziwne trochę. to zamówienie skasuje się po jakimś czasie jesłi nie otrzymają kwoty? dzieki za info
Do paypala wystarczy zwykla karta, np. niebieska z delfinkiem w mbanku:-D