zbanować ich.Slaug pisze:Nudne to i niepotrzebne.
Pożegnania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pożegnania
wbić na pal!Invader pisze:zbanować ich.Slaug pisze:Nudne to i niepotrzebne.
-
Nomadosław
- -#Trooper

moje dalsze pisanie na stronach związanych z muzyką straciło sens, co miałem napisać, to napisałem, z wiekiem robię się coraz bardziej dyktatorski i nietolerancyjny więc jak to się mówi nie ma co psuć powietrza, teraz są inne czasy i co było dobre z 5 lat temu teraz się nie sprawdza
Nieeeeeeee, zostań. To forum bez Ciebie nigdy nie bedzie takie samo 
I tak wiemy, że do nas wrócisz 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Który to już raz...
Był tu jako:Mr.Hankey pisze:Który to już raz...
Nomad
Rycerz Heavy Metalu
Im_Power
Thunderbird
Złapany w Czasie
Nomadosław
Wychodzi na to, że odchodzi 6 raz.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Moim zdaniem to zakrawa już o lekką schizofrenię i problemy psychiczne.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

już chciałem napisać, że sie czepiacie ale jednak to ta sama osoba 
Jeszcze Nomad1985 i Nomad85, nie wiem czy czasem jeszcze więcej kont nie byłomimski pisze:Nomad
Rycerz Heavy Metalu
Im_Power
Thunderbird
Złapany w Czasie
Nomadosław
były banowane, że tyle ich ma??
Chyba nie. Po prostu kolekcjoner
jeżeli to ten sam to pamiętam, że na żywo też jest specyficzny 
Jeszcze chyba Running Free ??to on?Pawcio pisze:mimski napisał/a:
Nomad
Rycerz Heavy Metalu
Im_Power
Thunderbird
Złapany w Czasie
Nomadosław
Jeszcze Nomad1985 i Nomad85, nie wiem czy czasem jeszcze więcej kont nie było
ale w sumie to lubiłem jak pisał(pewnie jeszcze wróci ) coś się działo na forum.
HahahaTo efekt jojo w wersji hard'n'heavy.![]()
Ja pamiętam Nomada od czasów kiedy był Złapanym w Czasie i wesoło czytało się jego posty
Ja Krzycha pamiętam kiedy był Rycerzem Heavy Metalu, to był chyba jego pierwszy nick na Sanktuarium. Zawsze był ciekawą osobowością. Regularnie się z nim nie zgadzałem i do dziś się wielokrotnie nie zgadzam, niemniej na pewno jest barwną osobą i można go lubić lub nie, ale nie da się przejść obojętnie. 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Ja również rzadko kiedy się z nim zgadzam ale mimo to, nie mam do niego żadnych negatywnych odczuć. Gość napędza to forum, można się pośmiać, czasem konkretnie... nowym użytkownikom polecam Złotą Czcionkę, trochę jego tekstów się tam załapało 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
To podobnie jak ja, co prawda na początku mnie irytował i złośliwie nazywałem go Nomandem, co go denerwowało, ale z czasem mi przeszło i zacząłem lubić jego momentami bardzo skrajne poglądy i opinie, choć i sam Krzychu z czasem wygładził swój język, więc te dwa czynniki się nałożyły.vyrus pisze:Ja również rzadko kiedy się z nim zgadzam ale mimo to, nie mam do niego żadnych negatywnych odczuć. Gość napędza to forum, można się pośmiać, czasem konkretnie... nowym użytkownikom polecam Złotą Czcionkę, trochę jego tekstów się tam załapało