witamy nowych uzytkownikow
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Re: witamy nowych uzytkownikow
To nie tak jak piszesz, że Blaze ma głos do dupy. Mi się bardzo podoba Blaze bez Maiden. Po prostu dwie dobre gwiazdy nadawały na różnych torach. Nie wypaliło i już. A część utworów jest super!
No cóż jak kolega powyżej też chyba trzeba po latach sie ujawnić
.
Maiden słucham od 1986 roku.Miałem 11 lat i mój kuzyn zaraził mnie metalem.Nagrał mi Live After Death i pamiętam,że nie miałem opisanych kawałków i kupując poszczególne studyjne płytki dopisywałem sobie tytuły.Eh to były czasy.Pierwsza studyjna to Killers kupiona w Łodzi na Piotrkowskiej ,gdzieś w bramie był taki salonik.A kupiłem Killers bo...najlatwiej sie wymawiało,a nie chciałem przy tych wszyskich długowłosych zrobić sobie siary.To był 86 rok.Pamiętam jeszcze wszystkie okoliczności nabycia kolejnych Mejdenów do FOTD.Gdzieś ktoś napisał ,ze Maiden to dla niego religia.W latach 80tych i do połowy 90tych Maiden to była religia,sposób na życie i przetrwanie.
Maiden słucham od 1986 roku.Miałem 11 lat i mój kuzyn zaraził mnie metalem.Nagrał mi Live After Death i pamiętam,że nie miałem opisanych kawałków i kupując poszczególne studyjne płytki dopisywałem sobie tytuły.Eh to były czasy.Pierwsza studyjna to Killers kupiona w Łodzi na Piotrkowskiej ,gdzieś w bramie był taki salonik.A kupiłem Killers bo...najlatwiej sie wymawiało,a nie chciałem przy tych wszyskich długowłosych zrobić sobie siary.To był 86 rok.Pamiętam jeszcze wszystkie okoliczności nabycia kolejnych Mejdenów do FOTD.Gdzieś ktoś napisał ,ze Maiden to dla niego religia.W latach 80tych i do połowy 90tych Maiden to była religia,sposób na życie i przetrwanie.
Nie twierdzę, że Blaze ma wokal do dupy - lekko ironizowałem.hipcio_stg pisze:To nie tak jak piszesz, że Blaze ma głos do dupy. Mi się bardzo podoba Blaze bez Maiden. Po prostu dwie dobre gwiazdy nadawały na różnych torach. Nie wypaliło i już. A część utworów jest super!
Witam.
Od zawsze byłem fanem muzyki rockowej i metalowej, ale Ironów słucham dopiero od 2 lat. Wszystko zaczęło się od albumu Somewhere in Time, który od razu polubiłem i do dzisiaj mam do niego duży sentyment. Forum przeglądam od kilku tygodni. Bardzo spodobało mi się to forum, gdyż jest dobrze rozbudowane, tematy są ciekawe, a dyskusję często prezentują wysoki poziom. Reasumując, nie mogło mnie tutaj zabraknąć.
Od zawsze byłem fanem muzyki rockowej i metalowej, ale Ironów słucham dopiero od 2 lat. Wszystko zaczęło się od albumu Somewhere in Time, który od razu polubiłem i do dzisiaj mam do niego duży sentyment. Forum przeglądam od kilku tygodni. Bardzo spodobało mi się to forum, gdyż jest dobrze rozbudowane, tematy są ciekawe, a dyskusję często prezentują wysoki poziom. Reasumując, nie mogło mnie tutaj zabraknąć.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Reasumując, udzielaj się tu ciekawie, Sanktuarium na chwałę. 
- Marcin_Maiden
- -#Wrathchild

Witam wszystkich !

Witam, witam 
Witam wszystkich fanów Żelaznej Dziewicy

Przy okazji wyjaśnij ten zestaw emotek bo nie bardzo rozumiem jak to rozumieć

Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Iron Maiden słucham od 6 lat. Po raz pierwszy brat mi puścił "Fear od the dark" i od razu poczułam, że to jest ta muzyka, której szukałam. W późniejszym czasie sama wyszukiwałam i słuchałam ich utworów. Ostatnio tzn. 29.07.2013r, byłam w Pradze na koncercie. To był moj pierwszy koncert i pomimo deszczu, który padał niemiłosiernie byłam zachwycona. Po tym koncercie postanowiłam, że to nie będzie mój jedyny koncert Iron Maiden
Szukając jakichś fun clubów, forów Maidenów wpadłam na ten i po przeczytaniu kilku postów stwierdziłam, że zostaję 
O widzę, że koleżanka niedaleko ode mnie zamieszkuje 
No tak się jakoś składa 
Mężczyzna się wita - "no siema". Kobieta - "opowiedz coś o sobie gdzie mieszkasz zdjąć płaszcz zaparzyć herbatki" 
No bo kobiet znacznie mniej tutaj i jak się jakaś pojawia, to zaraz wszyscy atakują.
W sumie i tak dziewczę traktowane jest ulgowo, bo jeszcze jakiś czas temu było by "Poka cycki!"
Niestety, ta piękna tradycja powoli ulega zapomnieniu. 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
-
flightoficarus
- -#Invader

Ja jeszcze rok temu doświadczyłam tego zacnego powitania 
Have you ever been alone at night?
To pokaż cycki, nowi użytkownicy których nie było tu rok temu też chcą zobaczyć fanki Maiden 
Cześć Ana, życzę wytrwałości w zgłębianiu tego forum i wielu owocnych dyskusji 

... a cycków jak nie było, tak nie ma, jo sie pytom KAJ JE MODERATOR?!flightoficarus pisze:ja jeszcze rok temu doświadczyłam tego zacnego powitania![]()
Witam nową koleżankę !

Dobrze gadakobi pisze:... a cycków jak nie było, tak nie ma, jo sie pytom KAJ JE MODERATOR?!![]()
Night Mistress Fan Club Łódź
-
flightoficarus
- -#Invader