Bruce Dickinson (albumy solowe 1990-2005) - Big Survivor
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Dickinson (albumy solowe 1990-2005) - Big Survivor
Laughing In The Hiding Bush
Change Of Heart
W trakcie solowej kariery Bronka - Laughing In The Hiding Bush (6) był na każdej trasie do 1998 roku włącznie, a u nas odpada.
02. Hell No
06. Change Of Heart
10. Tears Of The Dragon
Typuję Tears Of The Dragon. Dla mnie cholernie przereklamowany numer, ale fani pokroju koszulki FOTD, kompletnie lekceważąc resztę twórczości chwycili temat, i teraz utwór zna prawie każdy
02. Hell No
06. Change Of Heart
10. Tears Of The Dragon
Typuję Tears Of The Dragon. Dla mnie cholernie przereklamowany numer, ale fani pokroju koszulki FOTD, kompletnie lekceważąc resztę twórczości chwycili temat, i teraz utwór zna prawie każdy
Change Of Heart
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Kim są "fani pokroju koszulki FOTD"? Pytam, bo sam bardzo lubię Tears of the Dragon, więc może należę do jakiejś grupy, o której istnieniu nawet nie wiem...Mr Jacq pisze:Typuję Tears Of The Dragon. Dla mnie cholernie przereklamowany numer, ale fani pokroju koszulki FOTD, kompletnie lekceważąc resztę twórczości chwycili temat, i teraz utwór zna prawie każdy
Głos na Hell No.
TOTD jest fajny ale jakoś słabszy od wersji Tribuzy.
- Saimon1995
- -#Moderator

Ja mam takie samo pytanie. O co chodzi z tymi "fanami? Ja raczej do niej nie należę, ponieważ większość twórczości Bronka bardzo lubię i szanuję.Maximus pisze:
Kim są "fani pokroju koszulki FOTD"? Pytam, bo sam bardzo lubię Tears of the Dragon, więc może należę do jakiejś grupy, o której istnieniu nawet nie wiem...![]()
Głos na Change of Heart po raz n-ty
Change of Heart
-
Deleted User 2259
Change Of Heart
Change Of Heart
Change Of Heart
Change of heart
Pseudo fani/pozerzy, którzy myślą że znajomość jednego, góra dwóch całych kultowych albumów, a najczęściej paru popularnych kawałków usprawiedliwia negatywne opinie o całej twórczości danego wykonawcy. Sam się na takich natknąłem jeszcze w szkole "Iron, to Iron ale Bruce to tylko jedne numer godny posłuchania". Przez takich ignorantów po raz pierwszy usłyszałem ten utwór, a następnie już na własną rękę zapoznawałem się z resztą dyskografii Dickinsona. Po tym całym materiale, TOTD z pewnością nie jest moim ulubionym utworem, nie wiem czy jest nawet w pierwszej 10 - Brucea.Maximus pisze:Kim są "fani pokroju koszulki FOTD"? Pytam, bo sam bardzo lubię Tears of the Dragon, więc może należę do jakiejś grupy, o której istnieniu nawet nie wiem...Mr Jacq pisze:Typuję Tears Of The Dragon. Dla mnie cholernie przereklamowany numer, ale fani pokroju koszulki FOTD, kompletnie lekceważąc resztę twórczości chwycili temat, i teraz utwór zna prawie każdy
Ktoś tu wspomniał Tribuzy
w wersji z Tribuzy gitarka jest genialna. W ogóle cały kawałek ma inny rytm taki bardziej skoczniejszy od oryginału.