Iron Maiden Beer

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
jesper
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: Iron Maiden Beer

Post autor: jesper »

sven7son pisze:Chwilowo piwa nie mają u głównego dystrybutora w Polsce. Ma dojechać do końca tygodnia. Więc myślę że sklepach w których wam mówili, że będzie niedługo pojawi się w następnym tygodniu.
W Lublinie, piwo Troopoer dostępne jest w sklepie PIWOSZ ul.Jutrzenki 10 lok.7 cena 12,90
Awatar użytkownika
Truskawa
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Truskawa »

Wczoraj z dwoma kumplami załatwiliśmy sobie po jednym w sklepie "Ambasada piwa" na rogu ulic Półwiejskiej i Krakowskiej w Poznaniu. Cena 15 złotych.
Koneserem piwa oczywiście nie jestem i być nie powinienem zważywszy na mój wiek, ale na pewno smak jest jakby "głębszy" niż u typowej, polskiej koncernówki i więcej w nim goryczy. Czułem nutkę cytryny, ale dopiero po przeczytaniu etykietki, więc nie wiem czy to nie placebo. :)
Ciekawe, co będzie następne. Buty sportowe "Running Free"? Tabletki nasenne "Infinite Dreams"? Bandaż opatrunkowy "Heaven Can Wait"? :lol:
Awatar użytkownika
Mr Jacq
-#Invader
-#Invader

Post autor: Mr Jacq »

W czasach kiedy na rynek wchodził Fear Of The Dark były prezerwatywy, a po 2000 pudełka śniadaniowe z TNOTB :D
Awatar użytkownika
yasiooo
-#Invader
-#Invader

Post autor: yasiooo »

Truskawa pisze:Bandaż opatrunkowy "Heaven Can Wait"? :lol:
Hahaha, mistrzowskie! :D
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Trooper w Katowicach jest w sklepie "Piwa Reginalne" na ulicy Mariackiej. Cena 12,9 PLN
Deleted User 5147

Post autor: Deleted User 5147 »

Jest też w Wwie w delikatesach m&l na Patriotów za 12.5 pln
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Post autor: VeeKing »

ja pierdziele w innych miastach da sie za 12zł -.- w Łodzi za 16..
Awatar użytkownika
Maximus
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Maximus »

Truskawa pisze:Koneserem piwa oczywiście nie jestem i być nie powinienem zważywszy na mój wiek
Zważywszy na Twój wiek, to w ogóle nie powinieneś być konsumentem piwa :twisted:
Truskawa pisze:na pewno smak jest jakby "głębszy" niż u typowej, polskiej koncernówki i więcej w nim goryczy. Czułem nutkę cytryny, ale dopiero po przeczytaniu etykietki, więc nie wiem czy to nie placebo. :)
Polskie koncernówki są pozbawione wszelkiego smaku poza kukurydzianą słodkością, toteż niemal wszystko smakuje lepiej i głębiej. Poza tym Trooper to ale, czyli piwo górnej fermentacji, w wyniku której tworzą się estry, wpływające w istotny sposób na zapach i smak. Lager w zasadzie z definicji ma prostszy, mniej złożony bukiet. A cytrynowa nutka to nie placebo, tylko amerykański chmiel, w Trooperze użyty akurat wyjątkowo delikatnie (polecam Rowing Jacka z AleBrowaru albo Pacific Pale Ale z Artezana - tam cytrusy wręcz eksplodują).
Truskawa pisze:Ciekawe, co będzie następne. Buty sportowe "Running Free"? Tabletki nasenne "Infinite Dreams"? Bandaż opatrunkowy "Heaven Can Wait"? :lol:
Wózek dziecięcy "Bring Your Daughter to the Slaughter" ;-)
Brooce
-#Invader
-#Invader

Post autor: Brooce »

Maximus pisze:
Truskawa pisze:Ciekawe, co będzie następne. Buty sportowe "Running Free"? Tabletki nasenne "Infinite Dreams"? Bandaż opatrunkowy "Heaven Can Wait"? :lol:
Wózek dziecięcy "Bring Your Daughter to the Slaughter" ;-)
Zaczyna mi się wyjątkowo podobać to forum :mryellow: :mrgreen: Dorzuciłbym popularne berety z ogonkiem sygnowane "Holy Smoke" ;)
Deleted User 5147

Post autor: Deleted User 5147 »

To może jeszcze latarki "Fear of The Dark" :D
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

VeeKing pisze:ja pierdziele w innych miastach da sie za 12zł -.- w Łodzi za 16..
No ale 12 zeta to w sklepie a 16 w knajpie - czyli Eclipse ma uczciwa cene uczciwie na to patrzac.
Korpal
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Korpal »

Pistolety "Afraid To Shoot Strangers"? Wyprawka dla dzieci "Children of the Damned"? Lep na muchy "Lord of the Flies"? Zegarek "2 Mintues to Midnight"? :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Truskawa
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Truskawa »

Kajdanki "Chains Of Misery", prezerwatywy "Seventh Son Of A Seventh Son" (a jak zabraknie w sklepie, to "Be Quick or be Dad"), papierosy "Holy Smoke", psychotropy "Can I Play With Madness", rozmówki polsko-angielskie "Stranger In A Strange Land", napój energetyczny "Powerslave", modlitewnik "Hallowed Be Thy Name", żarówki "Brighter Than A Thousand Suns", odświeżacz powietrza "When The Wild Wind Blows".
Korpal
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Korpal »

"Be Quick..." to chyba niezbyt zachęcająca nazwa jeśli chodzi o prezerwatywy :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Maximus
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Maximus »

Truskawa pisze:Kajdanki "Chains Of Misery", prezerwatywy "Seventh Son Of A Seventh Son" (a jak zabraknie w sklepie, to "Be Quick or be Dad"), papierosy "Holy Smoke", psychotropy "Can I Play With Madness", rozmówki polsko-angielskie "Stranger In A Strange Land", napój energetyczny "Powerslave", modlitewnik "Hallowed Be Thy Name", żarówki "Brighter Than A Thousand Suns", odświeżacz powietrza "When The Wild Wind Blows".

Agencja towarzyska Wildest Dreams, sklep obuwniczy Die With Your Boots On, artykuły wędkarskie Hooks in You, zakład pogrzebowy Only the Good Die Young, towarzystwo krzewienia islamu For the Greater Good of God (znane także jako The Assassin) :mryellow:
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

eeemmm no dobra tylko co to ku...a ma do piwa??? :roll:
IronKevin
-#Invader
-#Invader

Post autor: IronKevin »

Nie mają nic do piwa, ale są to śmieszne pomysły. I rzuca się osoba która jest największym spamerem na Sanktuarium :)
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

no cóż ja mam inne typy
Awatar użytkownika
Mila
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Mila »

Truskawa pisze:Kajdanki "Chains Of Misery", prezerwatywy "Seventh Son Of A Seventh Son" (a jak zabraknie w sklepie, to "Be Quick or be Dad"), papierosy "Holy Smoke", psychotropy "Can I Play With Madness", rozmówki polsko-angielskie "Stranger In A Strange Land", napój energetyczny "Powerslave", modlitewnik "Hallowed Be Thy Name", żarówki "Brighter Than A Thousand Suns", odświeżacz powietrza "When The Wild Wind Blows".
ale mnie to rozbawiło :D
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

zraszacz trawników "Rainmaker"
ODPOWIEDZ