Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: Budziol »

wiadomo, że póki co dominują tematy wyliczankowo podobne bo trasa już za nami, a na temat nowej płyty czy w ogóle planów na 2014 cisza
Brooce
-#Invader
-#Invader

Post autor: Brooce »

Może by do gwiazdek używać połączenia ilości postów i daty dołączenia do forum? Albo w ogóle wywalić licznik, jak dla mnie to drugie najbardziej świadczy o "doświadczeniu"...
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Można wyłączyć zliczanie postów tylko dla całych działów(forum główne, dla kolekcjonerów itd) więc jedyne co możemy zrobić:
-przenieść temat Big Survivor itp do działu ankiety i w nim wyłączyć zliczanie postów
-po zakończeniu "zabawy" skasować temat z nabitymi postami
-przestać się przejmować tym kto ile ma postów i gwiazdek :)

Ewentualnie jak ktoś będzie upierdliwy i mocno nabijał posty by zdobyć upragnioną gwiazdę to możemy na sztywno ustawić mu poziom 0 gwiazdek niezależnie od ilości postów ;-)
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Post autor: VeeKing »

Deleted User 804 pisze:-przestać się przejmować tym kto ile ma postów i gwiazdek

Ewentualnie jak ktoś będzie upierdliwy i mocno nabijał posty by zdobyć upragnioną gwiazdę to możemy na sztywno ustawić mu poziom 0 gwiazdek niezależnie od ilości postów
zawsze jakiś pomysł.
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: vyrus »

Deleted User 804 pisze: -przenieść temat Big Survivor itp do działu ankiety i w nim wyłączyć zliczanie postów
Tak byłoby najrozsądniej bo cały ten dział to w sumie klepanie postów w postaci tytułów utworów.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Awatar użytkownika
Mr.Hankey
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Mr.Hankey »

A co to za różnica kto ma ile gwiazdek?
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

równie dobrze gwiazdki mozna zamienić na kupy i tak spam bedzie.
Awatar użytkownika
Truskawa
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Truskawa »

vyrus pisze:Tak byłoby najrozsądniej bo cały ten dział to w sumie klepanie postów w postaci tytułów utworów.
Nie tylko. Znajduje się tam sporo wypowiedzi typowo o twórczości Maidenów, które moim zdaniem powinny być na forum najbardziej pożądane.
Ja jako rozwiązanie proponuję utworzenie działu "typery" czy czegoś w tym stylu i wrzucenie do niego wszystkich Big Survivorów i tematów tego rodzaju.
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Mr. M »

Mr.Hankey pisze:A co to za różnica kto ma ile gwiazdek?
Jedyny sensowny komentarz w tym temacie.
Awatar użytkownika
Truskawa
-#Trooper
-#Trooper

Już weź się nie wymądrzaj.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Obrazek
Brooce
-#Invader
-#Invader

Post autor: Brooce »

Truskawa pisze:
vyrus pisze:Tak byłoby najrozsądniej bo cały ten dział to w sumie klepanie postów w postaci tytułów utworów.
Nie tylko. Znajduje się tam sporo wypowiedzi typowo o twórczości Maidenów, które moim zdaniem powinny być na forum najbardziej pożądane.
Ja jako rozwiązanie proponuję utworzenie działu "typery" czy czegoś w tym stylu i wrzucenie do niego wszystkich Big Survivorów i tematów tego rodzaju.
Dobry pomysł, możnaby ignorować cały dział zamiast pojedyńczych tematów :P (w linku do ostatnio używanego tematu i tak wyświetlają się wątki ignorowane, co trochę denerwuje przy ograniczonej ilości czasu).
Awatar użytkownika
IronCezarek
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: IronCezarek »

Truskawa pisze:Już weź się nie wymądrzaj.
Co? Ale gdzie tam wymądrzanie się zauważyłeś :roll: Zresztą, Mr. M ma rację, co to w sumie za różnica, czy masz 4 gwiazdki, czy 1? Ważniejsze jest chyba to, czy ktoś pisze mądrze, czy nie. Sam w sumie powinienem mieć jedną gwiazdkę, bo moje posty sprzed kilku lat były... tragedią krótko mówiąc, a czy to, że mam te 3 gwiazdki jednak świadczy, że moje posty naprawdę są jakieś "mądre"? Gwiazdki nie świadczą o niczym tak naprawdę, mogłoby ich równie dobrze nie być.
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: mimski »

IronCezarek pisze: Gwiazdki nie świadczą o niczym tak naprawdę,
Przykładem jest wiking, który ma 3 gwiazdki, ale z wartościowym postem z jego strony jeszcze się nie spotkałem. :)
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Awatar użytkownika
Truskawa
-#Trooper
-#Trooper

Przyszła wyrocznia i zadecydowała kto ma rację, a kto pisze bez sensu. Tak wyglądał post Mr. M.
No niby słusznie prawicie o tych gwiazdkach. Mimo wszystko stworzyłbym osobny dział dla typerów ze względów estetycznych. Poza tym te tematy często blokują pole "ostatni post", a ja często się nim kieruję, żeby sprawdzić czy coś nowego się pojawiło na forum. Nie wiem, czy dosyć jasno to wyjaśniłem.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

mimski pisze:wiking
nie ma na forum takiego :B
Awatar użytkownika
IronCezarek
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Truskawa pisze:Przyszła wyrocznia i zadecydowała kto ma rację, a kto pisze bez sensu. Tak wyglądał post Mr. M.
No niby słusznie prawicie o tych gwiazdkach. Mimo wszystko stworzyłbym osobny dział dla typerów ze względów estetycznych. Poza tym te tematy często blokują pole "ostatni post", a ja często się nim kieruję, żeby sprawdzić czy coś nowego się pojawiło na forum. Nie wiem, czy dosyć jasno to wyjaśniłem.
Ale o czym Ty w ogóle mówisz? Przecież Mr. M "wyraził tylko swoje zdanie" :roll: Zresztą idea forum jest taka, żeby dyskutować, co było nie tak w jego poście? Weź wytłumacz mi, bo tego nie rozumiem.
Awatar użytkownika
Truskawa
-#Trooper
-#Trooper

Zasugerował, że pozostałe wypowiedzi są bez sensu. Dobra, robi się offtop.
Awatar użytkownika
IronCezarek
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Truskawa pisze:Zasugerował, że pozostałe wypowiedzi są bez sensu.
Dobra, zasugerował... i w sumie co z tego :roll:?
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Brooce pisze:
Truskawa pisze:
Dobry pomysł
+1
ODPOWIEDZ