Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
wiadomo, że póki co dominują tematy wyliczankowo podobne bo trasa już za nami, a na temat nowej płyty czy w ogóle planów na 2014 cisza
Może by do gwiazdek używać połączenia ilości postów i daty dołączenia do forum? Albo w ogóle wywalić licznik, jak dla mnie to drugie najbardziej świadczy o "doświadczeniu"...
-
Deleted User 804
Można wyłączyć zliczanie postów tylko dla całych działów(forum główne, dla kolekcjonerów itd) więc jedyne co możemy zrobić:
-przenieść temat Big Survivor itp do działu ankiety i w nim wyłączyć zliczanie postów
-po zakończeniu "zabawy" skasować temat z nabitymi postami
-przestać się przejmować tym kto ile ma postów i gwiazdek
Ewentualnie jak ktoś będzie upierdliwy i mocno nabijał posty by zdobyć upragnioną gwiazdę to możemy na sztywno ustawić mu poziom 0 gwiazdek niezależnie od ilości postów
-przenieść temat Big Survivor itp do działu ankiety i w nim wyłączyć zliczanie postów
-po zakończeniu "zabawy" skasować temat z nabitymi postami
-przestać się przejmować tym kto ile ma postów i gwiazdek
Ewentualnie jak ktoś będzie upierdliwy i mocno nabijał posty by zdobyć upragnioną gwiazdę to możemy na sztywno ustawić mu poziom 0 gwiazdek niezależnie od ilości postów
zawsze jakiś pomysł.Deleted User 804 pisze:-przestać się przejmować tym kto ile ma postów i gwiazdek
Tak byłoby najrozsądniej bo cały ten dział to w sumie klepanie postów w postaci tytułów utworów.Deleted User 804 pisze: -przenieść temat Big Survivor itp do działu ankiety i w nim wyłączyć zliczanie postów
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

A co to za różnica kto ma ile gwiazdek?
równie dobrze gwiazdki mozna zamienić na kupy i tak spam bedzie.
Nie tylko. Znajduje się tam sporo wypowiedzi typowo o twórczości Maidenów, które moim zdaniem powinny być na forum najbardziej pożądane.vyrus pisze:Tak byłoby najrozsądniej bo cały ten dział to w sumie klepanie postów w postaci tytułów utworów.
Ja jako rozwiązanie proponuję utworzenie działu "typery" czy czegoś w tym stylu i wrzucenie do niego wszystkich Big Survivorów i tematów tego rodzaju.
Jedyny sensowny komentarz w tym temacie.Mr.Hankey pisze:A co to za różnica kto ma ile gwiazdek?
Już weź się nie wymądrzaj.
Dobry pomysł, możnaby ignorować cały dział zamiast pojedyńczych tematówTruskawa pisze:Nie tylko. Znajduje się tam sporo wypowiedzi typowo o twórczości Maidenów, które moim zdaniem powinny być na forum najbardziej pożądane.vyrus pisze:Tak byłoby najrozsądniej bo cały ten dział to w sumie klepanie postów w postaci tytułów utworów.
Ja jako rozwiązanie proponuję utworzenie działu "typery" czy czegoś w tym stylu i wrzucenie do niego wszystkich Big Survivorów i tematów tego rodzaju.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Co? Ale gdzie tam wymądrzanie się zauważyłeśTruskawa pisze:Już weź się nie wymądrzaj.
Przykładem jest wiking, który ma 3 gwiazdki, ale z wartościowym postem z jego strony jeszcze się nie spotkałem.IronCezarek pisze: Gwiazdki nie świadczą o niczym tak naprawdę,
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Przyszła wyrocznia i zadecydowała kto ma rację, a kto pisze bez sensu. Tak wyglądał post Mr. M.
No niby słusznie prawicie o tych gwiazdkach. Mimo wszystko stworzyłbym osobny dział dla typerów ze względów estetycznych. Poza tym te tematy często blokują pole "ostatni post", a ja często się nim kieruję, żeby sprawdzić czy coś nowego się pojawiło na forum. Nie wiem, czy dosyć jasno to wyjaśniłem.
No niby słusznie prawicie o tych gwiazdkach. Mimo wszystko stworzyłbym osobny dział dla typerów ze względów estetycznych. Poza tym te tematy często blokują pole "ostatni post", a ja często się nim kieruję, żeby sprawdzić czy coś nowego się pojawiło na forum. Nie wiem, czy dosyć jasno to wyjaśniłem.
nie ma na forum takiegomimski pisze:wiking
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Ale o czym Ty w ogóle mówisz? Przecież Mr. M "wyraził tylko swoje zdanie"Truskawa pisze:Przyszła wyrocznia i zadecydowała kto ma rację, a kto pisze bez sensu. Tak wyglądał post Mr. M.
Zasugerował, że pozostałe wypowiedzi są bez sensu. Dobra, robi się offtop.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Dobra, zasugerował... i w sumie co z tegoTruskawa pisze:Zasugerował, że pozostałe wypowiedzi są bez sensu.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

+1Brooce pisze:Dobry pomysłTruskawa pisze:Nie tylko. Znajduje się tam sporo wypowiedzi typowo o twórczości Maidenów, które moim zdaniem powinny być na forum najbardziej pożądane.vyrus pisze:Tak byłoby najrozsądniej bo cały ten dział to w sumie klepanie postów w postaci tytułów utworów.