Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Re: Teraz słucham...

So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- LukaSieka

- Saimon1995
- -#Moderator

Posłuchamy co tam panowie wysmażyli.
- LukaSieka

niestety tylko audio.. ale i tak -
Muszę wideo zdobyć, tzn. nie to z transmisji live oczywiście, tylko normalne wydanie.. które jak na razie nie jest w ogóle w Polsce zdaje się w sprzedaży w ogóle (jakbym chciał to zrobić legalnie
Ale jest moc totalna...
http://www.youtube.com/watch?v=E1Gwtep2oXw
Dżizas... Kiedyś byłem fanem poczynań Devina. Za City, Infinity, Accelerated Evolution dalbym sie pociac na kawlaki. Gdzieś tak do Synchestry wszystko grało pieknie. Od tego czasu Devin niestety coraz bardziej zjada wlasny ogon, jego muzyka jest banalna i bez polotu. Aż nie chce mi się wierzyć że to wciąż ten sam gościu, Jakby te wszystkie kolejne albumy na kolanie pisał, albo metodą "kopiuj, wklej", ech...
Red Fang- Whales And Leeches
Zgadzam się co do pierwszych czterech płytek wydanych masowo pod szyldem Devin Townsend Project. Jedynie Ki słuchałem więcej i ma parę przebłysków naprawdę świetnych wg mnie (np. http://www.youtube.com/watch?v=fCg3AORRhqQ ).voivod' pisze:Dżizas... Kiedyś byłem fanem poczynań Devina. Za City, Infinity, Accelerated Evolution dalbym sie pociac na kawlaki. Gdzieś tak do Synchestry wszystko grało pieknie. Od tego czasu Devin niestety coraz bardziej zjada wlasny ogon, jego muzyka jest banalna i bez polotu. Aż nie chce mi się wierzyć że to wciąż ten sam gościu, Jakby te wszystkie kolejne albumy na kolanie pisał, albo metodą "kopiuj, wklej", ech...
Deconstruction jest straszne, płakałem nad tą płytką sam, to parodia parodii, czyli Ziltoida i zupełnie to nie wyszło - niesłuchalne. Addicted - plastik, Ghost - nijakie.
Też już zaczynałem spisywać Devina na straty, ale Epicloud bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło
..na tej koncertówce jest wiele starych kawałków, (też SYL) świetnie wykonanych, także polecam mimo wszystko.
No to przesłuchałem ten album skoro go tak chwalicie. Według mnie płyta Blindead jest dużo lepsza. Tides jak Tides. Nie powala mnie takie granie kompletnie.Wuja pisze:Dlaczego trolling? Jeszcze tylko Alameda 3 może strącić Starą Rzekę z piedestału.
- LukaSieka

[/list]So what if the master walked on the water.
Miło sobie przypomnieć klasykę, aż ciężko uwierzyć, że to już 14 lat minęło...
livestrem:
http://noisey.vice.com/blog/stream-mons ... ost-patrol
..na razie nie podoba mi się bardzo, że solo/przygrywka na gitarze z Last Patrol (ok 2:40) jest żywcem wyjęta z All Outta Nothin' (3:03)

Debiutancki album RIVERS OF NIHIL. Techniczny death metal XXI wieku. Kandydat do debiutu roku.
streaming albumu:
http://rockville.pl/streaming-debiutanc ... -of-nihil/
Pierwsze przesłuchanie nowego Monster Magnet u mnie. Trochę nudą wieje na chwilę obecną.
- LukaSieka

- LukaSieka

Mnie nowe Monster Magnet satysfakcjonuje. Powrót do korzeni, czyli pierwszych 3 płyt. Mniej przebojowa niż poprzedniczka, ale generalnie zrobiona na 30%, bez napinania, z luzem